מתקשר. נעימה בשיחה נותנת פרטים ידועים לתחום אך נוקבת בזה שיהיה בודי מסאג' שמסתיים במסאג' עדין כמובן.
אהבתי. קבענו הגעתי. פותחת את הדלת עם חיוך כמובן עלמה רוסיה להערכתי 30+ קצת שיער שחור פנים יפותתת ועדינות (שידועות שמסתירות בחורה מלאת אקשן). הלבוש היה מלא מכנס חולצה שנוציר הרבה מקום לדימיון ומהבחינה הזאת פחות יעיל שכו אם לא הפנים והחיוך יש מצב שהיתה מקבלת אחורה פנה. מובילה לחדר. שוב אווירה פרטית מיטת עיסויים מפזר חום שכבר דלוק ומחמם את החלל. קטורת נותנת ניחוח ידוע. ולפטופ מנגן מוזיקה.
מתפשט נשכב. מורחת שמן חם ומתחילה לעסות. נחמד נחמד+ לא עיסוי סתמי אך גם לא פיזיוטיסטית. לי זה הספיק.
מודיעה שהגיע הזמן לסיבוב. מסתובב ושוב נגלב לפני גוף טווווב. הבחורה סקסית. חזה קטן אך טבעי טבעי ולטעמי הרישית מעדיף על מסולקן. ישבן עגול מקומר יפה. וגוף נוטה לאגסי יפה עם שיפולי בטן קטנים. לי לא הפריע לא קריטי. קטנים. עוברת לבודי + ליקוקי פטמות. היא לא ספץ בבודי בוא נגיד שרמה בינונית אך שופעת אירוטיות. נשיקות אין למרות שהייתה כימיה לא רעה בכלל והכנסת אצבעות היא רצתה ולא רצתה. לא יודע איך להסביר. הסתובבה בכוונה לכיוון אך התרחקה בניסיונות. לא היה חסר לי העניין מאוד.
ואז...
משום מקום. לא דובר על זה בטלפון. לא פירטה שזה חלק מהדיל. מתחילה במציצה. משום מקום. לא יושע מתי שמה את הגומי בפה (מקונדמת כן לא להיסחף). מוצצת לא רע בכלל שוב לא מהמובילות בתחומה. אבל הכל עושה מכל הלב ובאהבה לחלוטין. עצרתי אותה לאחר דקה שתיים ואמרתי עם האוכל בא התיאבון מה עם הדבר האמיתי.. אמרה שבתוספת אבל לא במפגש הראשון. לא היתה מוכנה לציין בכמה. מוזר. לא התעקשתי. מאמין אבל שכמו כולן עוד מאייה ופה זה נגמר. בנוגע לגמירה בפה גם לא נשאלה על ידי.
אז מצצה בהנאה עד הסוף המיוחל. לא עצרה. עם גומי מן הסתם אז אין בעיה.
קדימה למקלחת. מגבת נקייה. מים לא הכי חמים כי באתי לה על הבוקר ולא הספיקה להדליק את הדוד. לא הפסיקה לבקש על זה סליחה עד שיצאתי מהדלת.
נפרדים נשיקה שהשאירה טעם טוווב לבאות.
אז אם אחזור.. אחזור.
נשאלה אם יכול להעביר את המספר. וחייכה שכן אבל "רק לחמודים כמוך" אז מבקש רק בקשות מחמודים ;)
המספר יועבר בפרטי בנוהל הרגיל. קודם כל לחמישה חברים ראשונים שיטת כל הקודם זוכה ונמשיך בהתאם לדיווחים.