אז ככה היום ביקרתי אצל הגברת בשעה 13 כנראה הייתי עיוור בפעם הקודמת.
כי היה מזעזע איך שנכנסתי בקשה 100 ש"ח ממש בפתח" החנות" עליתי למעלה והמתנתי "החדר זה צינוק שיש בו רק מיטה מזגן ו30 ס"מ מרווח לעמוד בקושי כנראה כדי שלא יהיה מקום לפרי פליי כנראה וכול העסק יערוך 10 דקות מינוס
.
אחרי 5 דקות עלתה הגברת לא הסכימה להוריד בגדים מצד שני פתחה מזגן על קירור דווקא עכשיו בחורף מייד הורתי לסגור אמרתי ה קורה למה את לא מתפשטת אמרה לי אני מתפשטת אני בלי תחתונים מרימה חצאית אתה נכנס ממש כמו בדיחה על גרוזינית ממש כך לא האמנתי שעדיין יש תופעות טבע כאלה אבל נפילה היא נפילה הרחתי את הנפילה באה לפחות ננסה לפרוק משהו
נסיתי לתת לה מילה טובה על הקעקועים ועל הגוף אבל היא כמו עציץ באה לתקתק לא לעבוד לא משתפת פעולה לא מגיבה חירמונים אצלה כמעט אסור עושה פרצוף [ואני בנוי טוב מריח טוב ונראה טוב] כול הזמן אומרת מותק אסור לנשק חזה בלי ידיים ואני סתם מחרמן לה את זוג השדיים האדיר אמרתי למה עם החזיה עשתה טובה ששלפה את החזה העצום שלה התחילה למצוץ מציצה רדודה ומקונדמת אחרי-4- 3 דקות הודיעה לי שאנחנו כבר מלא זמן ביחד וצריך לגמור כמובן שלזיין כבר מזמן ירד לי ממנה אמרתי לה תעשי ליד ביד..... גמרתי ..רק מהשדיים כול האקט היה פחות מ10 דקות אין שם מקלחת אין יחס תחנה מרכזית פר אקסלנס.
נפנוף קלאסי של בחורה שבעה שבאה לקחת 100 ש"ח בפחות מ10 דקות ולתת אפס עבודה בחיים לא חוזר אליה למרות החזה המפלצתי שלה לא שווה כלום והחדרון בגודל של צינוק. שירות 0 סקסיות 8 מחיר 100 ש"ח מזל שהנפילה קטנה.
ממעיט כעסו מפחית מזונו מרבה תנועתו.