כ נקרע הקונדום-בבקשה עזרה - סקס אדיר

נקרע הקונדום-בבקשה עזרה

1
שלום לכולם
סליחה שפותח חלון חדש פשוט לחוץ מאוד וחייב עזרה ממביני עניין.
אתמול הייתי עם ויקי ממנדרין ובאמצע האקט הקונדום נקרע..אני לחוץ מבולבל ונמצא בסוג של סרט רע..ויקי הייתה אחרי מנה ובקושי הצלחתי להוציא אותה מהאוטו..סיפור ארוך ולא נעים.
אשמח לעזרה טכנית לאן אפשר לפנות לבדיקה דיסקרטית..אני עם כיפה על הראש וחשובה לי הסודיות.
כמו כן אשמח אם יש למישהו נתונים סטטיסטים לגבי סיכויי קבלת המחלה בסקס לא מוגן מאקט אחד.אשמח לעזרה ונתונים.
האי ודאות הזאת לא נעימה בלשון המעטה.
תודה וסליחה.
גבר אמיתי יודע לכבד אישה!

נקרע הקונדום-בבקשה עזרה

2
ביקשת נתונים סטטיסטיים, קבל:

(המספרים אמנם עגולים, אך אלה פחות או יותר המספרים האמיתיים, ואין טעם במספרים מדוייקים יותר, כי בכל מחקר מתקבלים מספרים מעט שונים, ובכל מקרה התוצאות תלויות בהגדרה המדוייקת של ״אקט טיפוסי״)

הסיכוי של גבר להידבק ב-HIV מגבר נשא באקט אנאלי טיפוסי: 1 ל-10
הסיכוי של אישה להידבק ב-HIV מגבר נשא באקט וגינלי טיפוסי: 1 ל-100
הסיכוי של גבר להידבק ב-HIV מאישה נשאית באקט וגינלי טיפוסי: 1 ל-1000

הסיכוי להידבק ב-HIV באקט אוראלי: שואף לאפס

בהנחה שכאן לא מדובר באקט טיפוסי, אלא הרבה פחות מזה (חשיפה של מספר שניות), הסיכוי הוא כמעט אפס.
וכמובן, צריך להכפיל את הסיכוי בסבירות שויקי נשאית.

אגב, למדע ידועים מקרים של בני זוג נשואים שאחד מהם היה נשא/ית והם לא ידעו על כך וחיו יחד במשך שנים והשני/ה לא נדבק.
ובהתאם למספרים לעיל.

אבל לפני שאתה נושם לרווחה, אנא שכח לרגע מ-HIV ותחשוב על שאר החולרות.
ובכן, קיימות מחלות מין רבות אחרות, שהסיכוי להידבק בהן גבוה מאוד, ובחלקן אפילו קונדום לא עוזר.
ולא כולן ניתנות לריפוי, כשחלקן הופכות לכרוניות, ולפחות אחת מהן עלולה לגרום למוות.

אז למה כולם עסוקים דווקא עם HIV?
ובכן, זה הכל עניין של יחסי ציבור...
;-)

נקרע הקונדום-בבקשה עזרה

3
בקיצור,

לך למרפאת לוינסקי בתל אביב.
תוריד את הכיפה לפני.
יכול להיות שיש להם בדיקות HIV "מהירות" ואז לא תצטרך לחכות 3 חודשים.

אפשרות אחרת היא ללכת לרופא עור ומין במסגרת פרטית לחלוטין, לשלם כמה מאות ש"ח ולבדוק מראש עם הרופא מה מדיניות הסודיות שלו.
חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור

נקרע הקונדום-בבקשה עזרה

4
שלום סתם אחד,
ראשית הרגע מאחר ורוב הסיכויים שמה שאתה מאכיל את עצמך כרגע זה הנורא מכל.
חיפוש זריז בגוגל יביא אותך למספר מקומות שניתן לבצע בהם בדיקות שתן ודם באופן אנונימי.
חלק מהבדיקות תוכל כבר לבצע כ שבוע וחצי לאחר האקט ואם אין לך בזמן הנתון צריבה במתן שתן אז רוב הסיכויים שלא נדבקת במחלה דלקתית באזור.
לגבי בדיקות הדם, תאלץ להמתין ככל הנראה חודשיים שלוש עד שיהיה אפקטיבי לעשותן.
בכל אופן, תתקשר לאחד המוקדים האלו ותיוועץ עם רופא לגבי הבדיקות.
תהיה הכי כנה בשיחה ואל תסתיר עם מי היית מתוך בושה או משהו כזה ע"מ שיטפל ויבדוק אותך כמו שצריך.
אם אני לא טועה, בדיקת שתן כזו אמורה לעלות כ 300 שקל והתוצאות במקום וגם חלק מהמקומות יתנו לך טיפול במקום במידת הצורך. בדיקת דם כ 500 שקל.

דרך צלחה ותחשוב שעיקר הקושי כאן הוא בראש.

מקווה שעזרתי
צייד יקר צייד חביב,

הבט היטב סביב סביב,

זיין בכיף, זיין בנחת,

כשאפשר אז גם בתחת.

נקרע הקונדום-בבקשה עזרה

5
[QUOTE=סתם אחד.]שלום לכולם
סליחה שפותח חלון חדש פשוט לחוץ מאוד וחייב עזרה ממביני עניין.
אתמול הייתי עם ויקי ממנדרין ובאמצע האקט הקונדום נקרע..אני לחוץ מבולבל ונמצא בסוג של סרט רע..ויקי הייתה אחרי מנה ובקושי הצלחתי להוציא אותה מהאוטו..סיפור ארוך ולא נעים.
אשמח לעזרה טכנית לאן אפשר לפנות לבדיקה דיסקרטית..אני עם כיפה על הראש וחשובה לי הסודיות.
כמו כן אשמח אם יש למישהו נתונים סטטיסטים לגבי סיכויי קבלת המחלה בסקס לא מוגן מאקט אחד.אשמח לעזרה ונתונים.
האי ודאות הזאת לא נעימה בלשון המעטה.
תודה וסליחה.
[/QUOTE]

תלך באופן דחוף למרפאת לוינסקי, ואל תקיים מגע מיני עד שתיבדק.

נקרע הקונדום-בבקשה עזרה

6
אתה יכול להדבק בכל מיני דברים,
מספיק שנוזל מרירית כלשהיא שלה (יענו מהלחלוחית שיש לה במנוש) באה במגע עם חלק חשוף שלך, כלומר החלק הפנימי של השופכה,
אתה מזיין ודוחף אותו בפראות אז יש מגע מסויים של החלק הפנימי של הכיפה שלך בחלק הפנימי של המנוש שלה,
ובלי קשר יכול להיות כל מיני פריחות בעור שלה או פטריות,
ולך תדע...

אני לא מעוניין להכניס אותך לסרטים, אבל תמיד יש סיכוי שיקרה משהו,
בדיקה כרגע לא מעניינת , כי לוקח זמן לדברים לצוץ מרגע ההדבקה, בכל מקרה אם לא עברו 24 שעות אתה יכול (אם יסכימו) במיון לתת לך זריקה, ואז יש כדורים מיוחדים שלוקחים למשך חודש,
אני יודע כי הייתי בסרט הזה לפני כמה שנים,
וגם דיווחתי עליו פה, זה מלחיץ ולא נעים, אבל תמיד יש את הסיכוי לקבל את הנאחס

נקרע הקונדום-בבקשה עזרה

7
שמע, יש תרופה אנטי-ווירלית שאתה יכול לקבל באמצעות הקופה, בתנאי שיש לך את ההפניה הנכונה.
אתה צריך למצוא לך מרפאת מין כמו זו בלווינסקי.
שים כובע בייסבול על הראש ולך לשם במיידי.
את התרופה אפשר להתחיל לקחת בתוך חלון הזדמנויות של 48-72 שעות מרגע החשיפה.

הסיכון שלך נמוך מאוד אבל הוא לא אפס ועך כן, אסור לך לקחת סיכון!

אל תתבייש ואל תילחץ- פשוט תעשה את מה שכרגע מוטל עליך.

אם אתה אוכל סרטים- זה מובן. (למרות ששוב- הסיכון נמוך).
אתה יכול לבקש גם מרשם לזנקס כדי שתוכל להירגע.
את תתפתה להתוודות כלפי האשה או החברה אם יש כזו. גם לא לרב ולא להורים. אולי חבר קרוב מאוד אם אתה חייב.

תהיה חזק. תשיג את התרופה עו מחר בבוקר והכל יהיה בסדר.

ולהבא- תביא איתך חומר סיכה כדי שהזיון לא יהיה יבש!

נקרע הקונדום-בבקשה עזרה

8
תודה רבה לכל המגיבים בפרטי ובפומבי..מחמם את הלב הרצון האמיתי לעזור לאחר בידיעה שאפחד לא באמת מכיר מישהו באמת.
הנתונים שקיבלתי מחברי הפורום היקרים הורידו לי יחסית את מפלס הלחץ.
בתמצות-הייתי במיון-הרופא לא הסכים לתת לי את הקוקטייל המניעתי בגלל שהחשיפה הייתה 'רק' ל10 שניות כדבריו ואחרי 48 שעות האפקטיביות יורדת והיחס עלות מול תועלת בשקלול התופעות לוואי הקשות לא מראה שאני צריך את זה...לא יודע איך הוא יכול להסיק דבר כזה בהנחה והוא לא יודע אם נדבקתי...נפלתי על רופא סטליניסטי כך שאין עם מי לדבר...היום אפנה לרופא שחבר יקר בפורום שלח לי פרטים לגביו לגבי הבדיקות עצמם.
שוב תודה רבה לכולם..כל פעם מחדש מרגש לראות במצבי מצוקה איך אנחנו עם שאוהב לעזור אחד לשני וזה לא משנה אם זה צוק איתן או חשש למחלה נוראית.
אעדכן בהמשך והמשך ערב נעים.
גבר אמיתי יודע לכבד אישה!
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”