הייתי אתמול, היה מצויין
לוקחת 200 ש"ח על משהו כמו חצי שעה
מסאז' מאוד עדין עם הרבה ליטופים באזור הביצים (וגם reverse handjob), ידעה בדיוק מה אני אוהב. רק בד"כ מעסות מגיעות לשם אחרי כמה דקות לפחות שזה בונה קצת מתח והא דילגה על זה אבל בקטנה.
היא יודעת ממש טוב מתי אתה על הקצה ויודעת לעצור אבל גם לעשות את זה נעים.
פעם שלישית שאני שם וחבל שגם בפעמיים הקודמות לא ביקשתי טנטרי (אבל עדיין היה נחמד).
ולגבי העניין של הזמן, חבל שלא קראתי לפני, אבל פעם הבאה שאהיה בהחלט אכנס ליותר זמן.
עיסוי פרוסטטה בבאר שבע מישהו ניסה את המטפלת הזו ?
42חברים יקרים, מרינה סיפרה לי שיש עלייה ניכרת בביקוש לטנטרה שלה.
אני שמח שיש התענינות בנושא, אולי כך גם נחליף מידע ונכיר טנטריות אחרות בתחום. מי שמכיר, מוזמן לשתף אותי בחום !!!
אבל אם היו אצלה הרבה אנשים, למה רק החבר hello2 טרח לדווח ?
אז חברים, אם דגמתם, דווחו ושתפו את החוויה שלכם (לטוב ולרע), כי גם אני נהנה לקרוא דיווחים של אחרים !
יחס גורר יחס
43חברים אני שמח לבשר לכם שהגיעה בחורה חדשה לדירה בניל"י. זה בהחלט שינוי מרענן בשיממון והיובש בדרום. מרינה סיפרה לי שהיא מתכוונת לרענן את השורות, אז הצעתי לה שאני אעשה את הדגימה הראשונה של הבחורה החדשה, כדי לבדוק אותה ולתת לה חוות דעת. מרינה הסכימה והודיעה לי מתי לבוא. הגעתי והיא הייתה לבד בדירה. שמה אירנה והיא ממוצא רוסי, בת 38 בערך. שילמתי את הכסף מראש וביקשתי 3 שעות כהרגלי. שאלה אם אני מעדיף עיסוי עם שמן ועניתי בחיוב. היא לא מקומית, אלא גרה באזור המרכז, כך שאי אפשר סתם ככה לבוא ולצפות שהיא תהיה שם, אלא צריך לקבוע איתה מראש (דרך מרינה כמובן). הסברתי לה אילו סוגי עיסויים אני אוהב (טנטרה) והיא זרמה עם בקשתי. היא אומנם לא טנטרית בהכשרתה, אבל מהר מאוד היא הבינה את העיקרון המנחה. אירנה היא בחורה נחמדה מאוד, אינטליגנטית וכיף לדבר איתה על כל נושא שהוא. העברית שלה טובה, למרות שהיא בארץ רק מעט שנים באופן יחסי למתחרותיה. העור שלה בהיר והשיער שלה שחור. היא מעט מלאה, בעלת חזה בינוני ותווי פנים מאוד נעימים. דיי מהר נוצר בינינו חיבור מדהים, שהעביר לי את 3 השעות בכיף עילאי. היא יודעת לגעת והמגע שלה מחרמן מאוד. היא לא עונה לטלפונים תוך כדי וכמובן נשארת לבושה כמקובל בדירה הזו. שורה תחתונה, אני ממליץ בחום !
יחס גורר יחס
44זה נשמע מאוד מפתה.
חיפשתי באינטרנט לפי הטלפון שמופיע בהודעות וראיתי תגובות שממש לא מתאימות למה שדווחו פה.
למישהו יש הסבר ?
תגובות
לא להתקרב רוסיה מכוערת לוקחת כסף ואין תמורה ראו הוזהרתם צריך לעצור אותה
אנונמי, 09/01/2016
לא להתקרב רוסיה מחורבנת לוקחת כסף ואין תמורה לאגרה
לא חשוב, 09/01/2016
לא להתקרב רוסיה לרבניה לוקחת כסף ואין תמורה שרמוטה
אנונימי, 30/12/2015
בת זונה לקחה כסף ולא סיפקה כמו שצריך עשתה ביד קצת מעפן אש לא התפשטה לא נתנה לגעת בה ממש חרא לא ללכת
אנונימי, 18/12/2015
איפה המקום שלכם
עיסאם, 24/03/2014
הבחורה לוקחת כסף מהלקוחות שלה ולא מספקת את הדרישות שלהם מאד התרכזתי ממנה לא ללכת אליה ראו הוזהרתם
אלכס, 31/01/2014
45איזה טלפון חיפשת ?
איפה מצאת את התגובות הללו ב-xfinder ?
לאיזו מעסה הן מתייחסות ?
יחס גורר יחס
46התקשרתי למ5297
נתנה לי כתובת שזה בשכונה ג בגוש עציון 81
אז הלכתיהמקום לא הכי דיסקרטי ואיזור מהישנים בשכונה ג
הפנתה אותי לקומה ראשונה פתחה לי הדלת מישהי 45+
הכניסה אותי לחדר ואמרה שיש עוד מישהי אם אתה רוצה לחכות לה
אז חיכיתי כי אמרתי אולי יותר צעירה ממנה חיכיתי איזה 10 דקות
והציעה לי כוס מיים באה הבחורה היא בסביבות 35 ציצי יפים פנים בסדר גם
נכנסתי לא הציעה לי טנטרה ואמאמרתי לה אמרה שזה לגעת בך ולא יודע כמה קישקושים
ואמרתי תעשי מה שרת רוצה ושאלה אם אני רוצה שמו אמרתי תסימי לא הורידה בגדים עדיין
התחילה בעיסוי סטמי לגב איזה 5 דקות ואחר כך קצת ליטופים לישבן איזה 3 דקות וחזרה לגב עוד שתי דקות
ואחר כך אמרה שאסתובב היא הורידה את החולצה ונשארה בחזייה וטייס שלה והתחילה לעשות עבודת יד כשאני שוכב על הגב
התחילה לעבוד בזיין ואז אמרה שמיטת העיסוי קצרה והיא גבוהה וביקשה שאני אשב אז ישבתי והפנים שלה אליי ביקשתי שתוריד חזייה
והורידה ושאלתי אם אפשר לגעת ולמצוץ אותם אמרה שכן
אני מוצץ לאט בציצי שלה והיא חולבת עד שגמרתי כל זה לקח פחות מרבע שעה ולא הציעה לי מקלחת ולבשתי והלכתי
בקיצור זה לא מה שדיברו כאן זאת תיקתקוייה סתם
לא אחזור
נתנה לי כתובת שזה בשכונה ג בגוש עציון 81
אז הלכתיהמקום לא הכי דיסקרטי ואיזור מהישנים בשכונה ג
הפנתה אותי לקומה ראשונה פתחה לי הדלת מישהי 45+
הכניסה אותי לחדר ואמרה שיש עוד מישהי אם אתה רוצה לחכות לה
אז חיכיתי כי אמרתי אולי יותר צעירה ממנה חיכיתי איזה 10 דקות
והציעה לי כוס מיים באה הבחורה היא בסביבות 35 ציצי יפים פנים בסדר גם
נכנסתי לא הציעה לי טנטרה ואמאמרתי לה אמרה שזה לגעת בך ולא יודע כמה קישקושים
ואמרתי תעשי מה שרת רוצה ושאלה אם אני רוצה שמו אמרתי תסימי לא הורידה בגדים עדיין
התחילה בעיסוי סטמי לגב איזה 5 דקות ואחר כך קצת ליטופים לישבן איזה 3 דקות וחזרה לגב עוד שתי דקות
ואחר כך אמרה שאסתובב היא הורידה את החולצה ונשארה בחזייה וטייס שלה והתחילה לעשות עבודת יד כשאני שוכב על הגב
התחילה לעבוד בזיין ואז אמרה שמיטת העיסוי קצרה והיא גבוהה וביקשה שאני אשב אז ישבתי והפנים שלה אליי ביקשתי שתוריד חזייה
והורידה ושאלתי אם אפשר לגעת ולמצוץ אותם אמרה שכן
אני מוצץ לאט בציצי שלה והיא חולבת עד שגמרתי כל זה לקח פחות מרבע שעה ולא הציעה לי מקלחת ולבשתי והלכתי
בקיצור זה לא מה שדיברו כאן זאת תיקתקוייה סתם
לא אחזור
48[QUOTE=עיסוי_קצף]לכל מי ששאל אותי איך ביליתי את סוף השבוע הראשון של השנה החדשה, אז התשובה פשוטה. הכי כיף בסוף שבוע כזה סוער, זה להתפנק מידיה החמימות של אלופת הטנטרה בעיניי, מרינה מניל"י. המחיר לא זול, אך לטנטרה שלה אין מתחרות ואני מבין דבר או שניים בתחום, לאחר שניסיתי מעסות טנטריות בכל הארץ ובכל טווח המחירים. הפינוק שלה איטי, מחרמן ומטריף והיא יודעת לעצור ממש ברגע הנכון ולתת לזקפה המטורפת להרגע, כדי שלא אגמור. את הזמן הזה היא מנצלת לעיסוי "הרגיל" שאצלה הוא סופר-דופר מקצועי ובעל אפקט מרפא, לא פחות מעיסוי דרך קופת חולים. עיסוי הפרוסטטה שלה הוא שם דבר והיא בין היחידות (השניה היא לינדה מעזריאלי) שאני מרשה להן לשחק לי עם הישבן. בדרך כלל אני פשוט לא נהנה מאצבע בתחת, אבל היא יודעת לשלוט נכון בעומק ובקצב, על מנת לייצר תחושה של הנאה ולא סתם תחושה של ללכת לשירותים...
היא פתוחה להצעות בגבול הטעם הטוב והפעם ביקשתי ממנה שתעשה לי reverse handjob. היא לא הכירה מה זה, אז הסברתי לה שכשלוקחים את הזין אחורה, התחושה שונה לחלוטין ומפתיעה לטובה. היא זרמה איתי וחוויתי סדרה שונה מהרגיל של תרגילי טנטרה, עד שגמרתי בעוצמה גדולה מתמיד ועם חיוך של אושר מאוזן לאוזן.
סוף שבוע חמים ובטוח לכולם ושנה טובה !!!
[/QUOTE]
עברה לה שנה וגם הפעם החלטתי לסיים את שנת 2016 בבום. התקשרתי לקבוע עם מרינה והיא סיפרה לי שישנה בחורה חדשה שכדאי לי לנסות. החלטתי להרים את הכפפה ולנסות אותה. נכנסתי לדירה וקיבלה אותי קים.
קים היא בחורה ישראלית צברית, בת 22 לדבריה (נראית ומתנהגת בהתאם לגיל), שזופה מעט, נמוכה, רזה, שיער חום חלק וגולש, פנים נעימות, חזה מוגדל, מגע מאוד מלטף והיא למדה חלק מהנושאים הקשורים לעיסוי באופן מקצועי (פדיקור, מניקור וכו').
נשכבתי והיא החלה בעיסוי. פתחתי איתה בשיחה והיה פשוט תענוג לדבר איתה ולהחליף חוויות על טיולים בחו"ל ומצב העיסויים בארץ. לדבריה היא לא יודעת טנטרה, אז סיפרתי לה בראשי פרקים מה זה והיא הבטיחה לנסות וללמוד מתוך סרטונים באינטרנט. המגע שלה מאוד נעים כיאה לבחורה שבאמת צעירה ולא מורידה לעצמה עשור מהגיל הביולוגי כפי שמקובל בדירות אחרות.
בניגוד למרינה ושאר המעסות בכלל, היא לא מבצעת את העיסוי בעמידה לצד המיטה, אלא מטפסת על המיטה, מתיישבת בין רגליי וככה יש לה גישה מצויינת לכל הגוף שלי. לא התפשטה, אך מהשיחה איתה הבנתי שאולי יש מצב לבודי, מקווה שאני לא טועה, אבדוק זאת בפעם הבאה.
ביקשה שאתהפך והחלה בהרפייה מענגת ביותר עם השמן. אמרתי לה מה דעתי (השלילית מנסיוני) על האופן שבו מעסות צעירות מחרמנות גברים מבוגרים ועל כך שאני מעדיף את אלופת הארץ בטנטרה - מרינה. חייב לציין שהיא הפתיעה אותי לטובה.
הדבר היחיד שלא אהבתי אצלה הוא שהיא נתנה לי מגבונים וביקשה שאנקה את עצמי. היא כנראה עדיין לא מספיק בשלה להבין שאחרי שהגבר גומר, הראש שלו נמצא בספירה אחרת וממש אין לו כוח להתעסק באיסוף זרעונים...
המחיר הוא אותו מחיר אותו אני משלם למרינה והתקשורת איתה היא דרך אותו טלפון כמו של מרינה.
היא לא התעסקה כלל עם הטלפון למרות שהייתה לבד בדירה והבטחתי לה שאחזור לביקור נוסף. אין לה כרגע ימי פעילות ושעות עבודה קבועים, ממליץ לתאם מראש דרך מרינה.
לסיכום, יש פוטנציאל לבחורה צעירה ואיכותית בבאר שבע, אך יש לה עדיין מה ללמוד בנושא. היא לא מקומית ולא ידוע כמה זמן תעבוד בעיר אז תזדרזו...
סוף שבוע חמים ובטוח לכולם ושנה טובה !!!
יחס גורר יחס
49אוח קים קים כמה גופך מחכים..
איזה תחת ואיזה ציצים, יאמי..
אין עלייך..
איזה תחת ואיזה ציצים, יאמי..
אין עלייך..
הג
50מישהו נוסף היה אצל קים ויכול לדווח האם היא מתפשטת ועושה בודי.