כ וולפסון - סקס אדיר

וולפסון

1
שלום לכולם אחרי הפסקה של חצי שנה+- מדיווחים וביקורים בדירות יצא לי להגיע לת''א מצאתי מודעה על דירה התקשרתי נתנו פרטים רגילים כמו תמיד כיוונו ל וולפסון שם עוד לא יצא לי להיות וגם לא שמעתי על דירה שם , נסעתי נכנסתי לבניין קומה שניה פתחה לי את הדלת בחורה רוסיה מבוגרת הציע לי כמו ברוב הדירות בדרום ת''א 130 ש''ח או 200 ש''ח אוריגה בחרתי באפשרות א'
ביקשתה לראות עוד בנות הסתבר שהן רק 2 עובדות שם , בחרתי להכנס עם השניה למרות שהיא הייתה דיי שמנה עם תחת גדול אבל זה לא הפריע לי כי זה היה נראה יחסית בסדר גם הדירה הייתה יחסית לדירות אחרות נקיה מסודרת לא חור כמו הר ציון 38 או דירות אחרות בסביבה שאני נגעל לדרוך שם, הזיון היה סבבה מציצה נחמדה בקיצור לא משהו שיותר מיוחד מהרבה דירות אחרות שם
מה שכן אהבתי את היחס לא הלחיצו בזמן לא תיקתקו, הבחורה הייתה דיי סבלנית וחיקתי כמה שצריך עד שאגמור ולא עשתה נסיונות לזרז אותי או לגנוח כאילו פעם ראשונה בחיים שלה מקבלת זיין
מי שרוצה פרוק מהיר וזול ממליץ לקפוץ לשם אולי הבנות לא כוסיות אבל נחמדות
למי שרוצה את הפלאפון אני אחפש אותו ואשלח

וולפסון

3
אוקיי אז דגמתי את מישל המפורסמת,
לאחר שלא נתת בראש מס' חודשיים הייתי חייב שחרור מהיר,
האזור לא להיט דירה די ישנה אבל סבירה,
מדובר על 2 בחורות אחת מבוגרת נראת סביר לחלוטין
השנייה היא מישל בחורה עם ישבן BBW ודי מלאה,
דגמתי את מישל בעלת האגן הרחב!

רשמים:
דירה: 7
גוף: 5
מציצה: 7
זיון: 7

סה"כ עסקה טובה למי שמחפש פירוק מהיר וזול,
מי שמחפש ריגושים התמסרות השקעה GFE וכ"ו זה לא המקום !!

וולפסון

4
לכול מי ששלח לי הודעה סורי שלא עניתי הפורום פשוט עושה לי בעיות בדפדפן לא יודע למה לא מצליח לקורא הודעות פרטיות , בכול אופן אני לא מצליח למצוא את המיספר כולם התבלבלו לי וצריך להתקשר אחד אחד לבדוק

וולפסון

8
ביקרתי לפני כמה ימים במקום.
כמו שאמרו כאן המקום נקי ומרווח ביחס לנוף באזור והכניסה היא מרחוב צדדי דיסקרטי.
במקום יש 2 נשים, הג'ינג'ית היית מבוגרת לי מדי ואז נכנסה מישל שבשבילה באתי.
פעם ראשונה שאני רואה אותה, ובהתחלה אחרי שראיתי אותה רציתי לעשות אחורה פנה, כי היא ממש לא הטעם שלי, מאוד שמנה, 40+.
בפירסום יש תמונה מזוייפת של בחורה נאה עם אגן רחב ושדיים גדולים, אבל האישה הזאת היא לא כמו מי שבתמונה ,נורא שמנה ופחות יפה.
אבל בגלל חוות הדעת החיוביות שניתנו לה בעבר החלטתי לתת לה צ'אנס.
המציצה הייתה מאוד מושקעת והמין היה פושר.

לא אחזור בגלל המראה, אבל חובבי המשקל ייהנו.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”