כ קרינה תאגיד בת -ים - סקס אדיר

קרינה תאגיד בת -ים

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8405

התקשרתי בשישי בצהריים לתיאום, לא היתה בעיה, טסתי לכיוון,הקדמתי בכ-20 דקות, היתה פנויה וקיבלה אותי מיד, מדובר בבנין ברחוב בן גוריון שבו קיבלה עד לא מזמן מרינה XXL הזכורה לטוב. אותו בניין אך דירה אחרת.
קיבלה אותי בחיוך, התמונות אמיתיות לגמרי, והאמת עושות לה עוול, גוף פגז,גבוהה,חזה טבעי מדהים, פנים נאות+ , מדברת ממש מילים בודדות באנגלית,קצת מבאס אבל מסתדרים. הציעה שתיה,אמרתי לא תודה,והלכתי למקלחת,כשיצאתי היא נכנסה ,חיכיתי לה במיטה ,חזרה די מהר עם תחתון וחזיה,
האמת לא ציפיתי אבל חזה מדהים טבעי וטעים קשה לעזיבה...
אחרי שמיציתי,הפכתי אותה ל69,מה אני אומר לכם...מעדן! הגעתי די רעב כך שזאת היתה אחלה ארוחת ערב שבת. נתקעתי עם הפה שלי בכוס שלה מספר דקות...היא כבר רעדה והיתה רטובה לגמרי, שאלתי אותה אם היא מוכנה לקבלת המשלוח החם, נתנה אישור וקיבלה מטח כבד שגרם לה לברוח באמצע ,המשך המטח ליכלך את המצעים...הלכה לשטוף את הפה, שאלה אם יכולה לעשן,אישרתי לה, חזרה תוך קמה דקות, החלה במציצה לעורר את האקדח, לא ויתרתי וביקשתי שתסותבב שוב, ודפקתי עוד ארוחה על הכוס שלה, לא לקח הרבה ונעמד כמו טיל, ביקשתי קונדום עשיתי אותה בדוגי עצבני, יש לה מראה גדולה בחזית המיטה, אתה מרגיש כמו איזה כוכב פורנו...הגמירה לא איחרה לבוא, דיברנו קצת על הא ודא, היא תהיה פה כנראה עד סוף ינואר. קיבלתי שתיה לפני היציאה, עזבתי מרוקן,מסופק, ודי בטוח שאחזור.

קרינה תאגיד בת -ים

2
054-8622463, 400 שקלים
תמונות אמיתיות, תיאור במודעה לא כל כך. בלונדינית - צבועה, סקסית-נגיד ש.., חזה גדול - עטינים, רזה-ממש לא ויפיפיה-אם התיאור שלי מתאים לך, אז כן. בקיצור, מאלו שנראות טוב יותר לבושות,לא כוסית אבל סבירה.
היתרון שלה שהתפריט מגוון. GFE יש, כולל צרפתיות, מציצה חשופה, אפשר לרדת אם תרצו, ובזיון זורמת, כולל אנלי. 2 גמירות. .
החסרונות בביצוע שהאורלי חלש ודי נרתעת מגרון עמוק. מי שנטול רוסית, יתקשה לתקשר איתה.
הייתי אומר שהתמורה די טובה.

אם אני לא טועה, כבר כתבו עליה, אבל לא מצאתי היכן וקישור לפרסום אני לא מצליח להעלות מהסמארטפון. ן
מקבלת בטיילת, דירה קטנה ויפה.

קרינה תאגיד בת -ים

5
[QUOTE=bob1970]כתבו עלייה כאן וההודעה ירדה

1 לא מבין אותה שנכנסתי איתה רצתה שאני יכנס בה בלי גומי

2 נראית מסטולית קצת חיוך מאולץ קבוע

3 לא יפה בכלל ,

4 יש טובות יותר בתאגיד

[/QUOTE]

אתה צודק אבל אין אנאלי אצל שאר הבנות אז אין מה להשוות.

.You so need a Daddy, little girl

קרינה תאגיד בת -ים

6
ביקרתי את הבחורה אתמול, לדעתי נראית טוב יותר מאשר התמונות. 400 ש"ח כמו שאמרו החברים, שני אקטים.
החזה גדול אך נפול,בחורה כ-1.70 מטר, אהבתי מאוד את ה-gfe, ירידות הדדיות,הרבה נשיקות ורצון לענג.
אחד הניסיונות הטובים שהיו לי עם בנות התאגיד שלרוב לדעתי די קרות. התקשורת באנגלית הייתה יחסית סבירה.
הייתה השקעה טובה לטעמי ביחס לשאר הבנות. כמובן ההרגשה שלי סובייקטיבית.

קרינה תאגיד בת -ים

7
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=5773

איי שם באבן גבירול שוכנות 2 דירות צמודות עם סבבים של עובדות. פעם שניה שאני נופל שם. איזה קרינה ואיזה בטיח. פעם קודמת נפלתי על לאדה שתקתקה אותי עד זוב דם. הפעם הקרינה התגלתה כגברת מאד לא אטרקטיבית. סרבתי לשלוף את מזומניי והועברתי לחברתה בדירה השניה שהיתה גם מאד לא אטרקטיבית ביותר. רצתה 500 על מזמוזים..
היובש הקשה, לא בלבל אותי, קיפלתי את עצמי בעצב וחזרתי לחוקית.
נראה לי המקום שורץ יוצאות בתי בושת מרוטות. שמרו מרחק.

קרינה תאגיד בת -ים

8
אני מעריך שביקרת אצל מה שמכונה בפורום - "התאגיד האבן גבירולי",
שתי דירות בצפון אבן גבירול (קרובות זו לזו) עם מספר נשים ממש לא צעירות,
שעובדות שם בסבבים, גם השרות שם לא מציאה גדולה ע"פי הדיווחים,
אני גם 200 שקל לא הייתי שופך שם.

קרינה תאגיד בת -ים

10
אין קשר בין הדיווח הפותח לזה האחרון... פותח השרשור דיבר על התאגיד הבת ימי, בעוד שטיפטיפה דיבר על זה האבן גבירולי. להלן דיווחי אודות קאירנה המדוברת:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=42627&title=2
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”