כ פוקט , תאילנד - מידע מעודכן - סקס אדיר

פוקט , תאילנד - מידע מעודכן

1
ביקרתי בפוקט שבוע שעבר.
הרבה אנשים מכירים את המקום ויש המון דיווחים אז לא אפרט כאן יותר די על החוויות. אבל כן רוצה לעדכן על שינויים יחסית לשנה שעברה
1. המועדונים ב-bangla קצת השתנו ויש עכשיו יותר מעודונים.
VIP rooms מחליף את ההוליווד שהיה. אותם הבעלים ומאוד דומה למה שהיה ופחות מפוצץ.
Illuzion - נמצא במרכז bangla ,מפוצץ ברמות על והמון תאילנדיות עובדות.
seduction - הוא לא חדש אבל הם ביטלו תשלום בכניסה (בעצם יש תשלום אבל מחלקים פליירים לכניסה בחינם) . המועדון מפוצץ ברמות על כולל המון תאילנדיות עובדות. המקום לתפוס זונות
tiger - גם ביטלו תשלום בכניסה , פחות מפוצץ מבעבר - רוב התאילנדיות שנמצאות שם הן מבוגרות
2.
יש המון רוסיות נורמטיביות לא זונות (או יותר נכון ללא תשלום ישיר) שבאו לביקור וזורמות למי שזה מעניין אותו ומוכן קצת להשקיע בזיוני שכל. זה תמיד היה נכון בפוקט אבל השנה באמת יש הרבה. מקום טוב לתפוס אותן שיקורות זה קומה שניה ושלישית ב-seduction שלשם לא מכניסים תאילנדיות פשוטות:)
וכמובן מקום אחר טוב לתפוס אותן זה הים ולא רק ב-patong .
גם tinder עובד שם
3.
המיחירים עלו . הסטטיסטיקה שלי ל-short time -
אחת ב-1000, שתיים ב-1500, שתיים ב-2000, שתיים ב-3000

ברוב המקרים זה יכל להיות גם long time באותו מחיר אם הייתי רוצה.

בעבר המחירים היו 1000-1500 לרוב כולל peak season כמו עכשיו

פוקט , תאילנד - מידע מעודכן

3
יש 2 מועדונים של רוסיות אבל לא נכנסתי אליהן. לפחות מבחוץ זה היה נראה די מכובד אבל קשה לדעת מבחוץ. בנוסף פעם אחת תפסה אותי זונה רוסיה במועדון seduction שבהתחלה אפילו לא הבנתי שהיא זונה . בסוף רצתה 100 דולר ללכת למלון אבל לא רציתי.
אני די בטוח שאם תרצה למצוא שם זונות רוסיות אז תמצא, אבל מצד שני אם זה מה שאתה מחפש סע לקייב, אודסה או מקומות אחרים באותו אזור
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”