אשמח לקבל המלצות
בנגקוק BKK
2akane massage soi 33
במניו תבחר S1 50 דקות 1100 באט ויש עוד אופציות הכל בתפריט תהנה.
דרך אגב תשאל עם ASAMI או KEI פנויות..
במניו תבחר S1 50 דקות 1100 באט ויש עוד אופציות הכל בתפריט תהנה.
דרך אגב תשאל עם ASAMI או KEI פנויות..
בנגקוק BKK
4SOY 8 מכוני מסאזים . נדמה לי שהייתי שם במכון יסמין .בהתחלה יישלחו לך את המכוערות תשחק כאילו אתה הולך ואז יוציאו את החתיכות . יתנו לך תפריט כמו במסעדה שתיבחר מנות .
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך
דוקטור N
דוקטור N
בנגקוק BKK
5טוב, אז הייתי בבגנקוק והיו לי רק כמה שעות "חופשיות".
רציתי עיסוי אירוטי מאד + FS. חשבתי להגיע לANALISA או לHONNEY BEE, שנמצאים בSukhumvit 22 Road. אולי בגלל שהייתי בשעה מוקדמת (בסביבות 3 אחה"צ) בשני המקומות האלו לא הייתה מי שתיתן FS. הצצתי בעוד כמה מקומות (מלא בסמתאות שם) ובסוף נכנסתי לחנה Hana Massage. הציגו לי את תפריט המודפסת הסטנדרטית והיו שם שתי בחורות יחסית חייכניות. נראו בגיל 30+, יפות כמו שתאילנדיות נראות. לאחת מהן נראה חזה יחסית גדול לתאילנדית ותחת קטן ובולט החוצה, דבר שמצא חן בעיני.
הסברתי מה הציפיות שלי: עיסוי אירוטי NURU (הופיע בתפריט) ו-FS. אמרו שאין בעיה, אמרתי שאני רוצה להנות ולא לשמוע את המילה "לא" בטיפול וגם לגמור פעמיים. הבחורה עם התוסיק הבולט אמרה אין בעיה. סיכמנו על 2500 באט לשעתיים.
עליתי איתה (קוראים לה ננסי) לחדר. החדר גדול, נקי, עם מזגן, מיטה גדולה, מראה ומקלחת. האנגלית של ננסי סבירה ואפשר לתקשר. היא נמוכה, בערך 1.60, שיער שחור ארוך. במהלך השיחה איתה התברר לי שהיא בת 40, למרות שנראית פחות. שהתפשטה התגלו שני ציצים בינוניים (יחסית גדולים לתאילנדית) עם פטמות מאד בולטות שהיה כיף למצוץ בהמשך וטוסיק בולט ומגרה.
סיפור המעשה: הפגישה כללה מקלחת משותפת בהתחלה ובסוף עם הרבה משחקי מין בשתיהן. הבחורה חייכנית, עדיבה וממש נהנתה מהמין, הרטיבה מאד. אחרי המקלחת עיסוי שמן כולל בודי נחמד, מציצות טובות, רימינג, נשיקות, ירדתי לה חופשי כולל בתחת ודחפתי אצבעות חופשי ללא התנגדות בכל חור. תוך כדי שיפשוף בתחת שלה הרגשתי שאני כבר לא יכול יותר ביקשתי קונדום וניסיתי להכנס לה בתחת ולהפתעתי שיתפה פעולה. חור קטן ולוחץ מאד, היה לי ממש כיף. פמפמתי כ-10 דקות עד הגמירה. אמרה לי שאני ממזר ושזאת הפעם הראשונה שלה אנאלית (נראה לי בולשיט). כל הקטע הזה לקח כשעה. ראתה שיש לי ציפורניים ארוכות ברגלים הציע לי לגזור והסכמתי. זאת הייתה "מנוחת הלוחם". כשסיימה שאלה "נמשיך?" תוך שהצביעה על הזין שלי, כמובן עניתי בחיוב.
בשלב זה שכבתי על הגב, התיישבה בין רגלי ועם שמן התחילה עיסוי של הזין, הביצים וכל האיזור, זה היה פשוט מדהים!!! נדמה לי שקוראים לזה לנגהם. הרגשתי תחושות מדהימות, כיף לא נורמאלי. אחרי כרבע שעה ביקשתי שתלביש לי ושתעלה עלי. כיוון שהייתה הפעם השניה אני חושב שהזדיינו לפחות חצי שעה בכל מיני תנוחות והתרשמתי שמאד נהנתה. שראתה שקשה לגמור אפילו הכניסה אותו לתחת ונתנה קונטרות חזקות וטובות.
הייתי שעתיים ברבע, הנהה משובחת. נתנה לי את הטלפון שלה וחשבתי להזמין אותה למלון באחת הלילות אבל לא הזדמן לי.
סה"כ הייתה לי חוויה מצויינת, מעל שעתיים כולל הכל ב-270 שח.
אם מישהו נוסע לבנגקוק ומעוניין יש לי את הנייד שלה.
אפולו