כ מקסיקו סיטי - יש מה לחפש שם? - סקס אדיר

מקסיקו סיטי - יש מה לחפש שם?

1
והפעם בפינתינו "טיולים לחורים בעולם"
אני הולך לבלות במקסיקו סיטי כשבוע.

יש מה לעשות שם?
יש המלצות קונקרטיות?
אני קורא הרבה על כמה שמסוכן, כמה שאפשר להעקץ שם, וכמה שיש בעיות
אז אם יש המלצה ספציפית לתייר שאינו דובר ספרדית, אשמח לשמוע

אם לא - לא נורא, גם להגיד "תזהר" זה בסדר

2
כתבתי דיווח קצר בעבר http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=33764

די מאכזב לאחת מהערים הענקיות בעולם. יש זונות רחוב בשוק merced. צפוף, מסוכן, הבחורה לוקחת אותך לחדר באחד מהמלונות הזולים ברחוב לחפוז (צריך לשלם גם על המלון). יש גם קוקסינליות למי שמתעניין. ממליץ להזמין נערת ליווי למלון שלך.

6
נפלתי שם קורבן לעוקץ קלאסי
נהג מונית לקח אותי לאיזה בר קטן שבו ישבו כמה חבר'ה לא סימפטיים ונהג המונית נכנס אחריי גם. בשלב זה כבר היה ברור שיש כאן עוקץ (מה גם משהו דומה קרה לי בעוד מקומות בעולם בעבר :) רציתי ללכת אבל אמרו לי בקול משכנע שב תשתה. הזמנתי בירה והראו לי 2 בנות מכוערות שהייתי חייב לבחור אחת. כאשר סירבתי אמרו לי אין בעיה רק שלם על הבירה.
ברחתי משם אבל לא לפני ששילמתי איזה 5000 פזו על השתיה :)

7
מעניין אותי מה קורה אם בן אדם (כמו במקרה שלך),
אומר כבר בהתחלה , לפני ששותה את הבירה, אני לא רוצה ,
ויוצא משם - לא שומע לשום קול של מישהו מהם,
הרי הם לא ירצחו בן אדם בשביל איזה רווח עליו,
אפילו במקסיקו ,
הם בטח ינסו לעשות איזו פוזה ,
אבל הם ייראו שהאדם מולם לא נכנע לפוזה שלהם , ולא "קונה" אותה גם,
יוצא והולך משם מבלי לשלם כבר בהתחלה.

8
תשמע
אני לא בטוח שעצם הזמנת השתיה יותר מדי רלונטית. מעצם זה שאתה שם הם רוצים את הכסף שלך.

אני מניח שאתה צודק והם לא ירצחו אבל צריך גם להעריך נכון את הצעדים שאתה ומי שעומד מולך יכולים לעשות זה חשוב . בין פוזה ללרצוח יש הרבה דברים באמצע.
לא מאמין שהם יתנו לך לצאת- אתה רק נכנס ויש מי שעומד מאחוריך. אני לא בטוח כמובן, יכול להיות שכן היו נותנים לצאת אבל לא נראה לי.
מכות זה גם משהו לא סימפטי שבו אין לי סיכוי מול החבורה הזאת . ואני אמור להיות בפגישות למחרת בבוקר במצב נורמלי. ובסוף הם פשוט יקחו את הארנק לבד.
לאיים במשטרה? במדינה כמו מקסיקו לא נשמע כמו משהו מאיים:) ת'אמת לא בטוח שכל כך בא לי לראות משטרה במקסיקו.

במצב אחר ובמקום אחר זה נגמר אצלי אחרת אבל שם גם הסיטואציה היתה יותר פשוטה.

10
טוב
לטובת מי שיקרא פה בעתיד או למי שזה עוד עלול לעניין אותו
מקסיקו סיטי עיר מרשימה, הרבה פצצות ברחובות, המקסיקניות נשים יפות מאוד, בעיקר באיזורים העשירים של העיר, שם הן מטופחות ושוות

עכשיו לתכלס -
בהמלצתו של הלקוח חיפשתי טיפה והגעתי לאתר בשם זונה-דיוואס
בניגוד לשם המפורש, פירוש המילה זונה בספרדית הוא איזור אז האתר נקרא איזור הדיוות, הרבה דיוות באמת יש שם
https://www.zonadivas.com/principal.html

זו הכתובת של האתר
באתר יש תמונות של הבנות, מספרי טלפון וטיפה פרטים
אמצעי התקשורת הטוב ביותר הוא וואצאפ, אופציה נוספת היא תקשורת באמצעות הודעות טקסט.
אישית אני לא דובר ספרדית, כך שגוגל טרנסלייט הישן והטוב עבד פה בשבילי לא רע.
המחירים של הבנות די סטנדרטיים - בין 1500 ל3500 פסוס לאקשן, מהנסיון שלי עדיף לא לומר מייד באיזה מלון נמצאים (במידה ואתם כבר במלון) מכיוון שמלונות יקרים יזכו לתעריף גבוה יותר אוטומטית.
אחרי משחק קצר עם כמה אופציות הזמנתי לחדרי את העלמה קטלינה,
קולומביאנית צעירה שנראתה לי מצודדת.
אישית אני מאוד אוהב חזה קטן, כך שטיפה התאכזבתי כשהיא הגיע עם שדיים מלאים בסיליקון.
מעבר לזה זו היא בתמונות - יפה, רזה, דקיקה, תחת לא מוצק מאוד אבל קטן ועגול.
הטיפול היה מאוד סטנדרטי, כוס צר ממש, הדוק ונעים.
הקטע של הסיליקון ביאס את הזיון אבל זה הפריע הרבה פחות כשהיא היתה על ארבע ואני מאחוריה.
בסופו של דבר די סטנדרטי.
יחד עם טיפ ומונית עבורה התענוג עלה לי 150 דולר אמריקאי.

שורה תחתונה - נחמד, לא יקר, ונוח.
בפעם הבאה למדתי לוודא שאין הפתעות ושאני לא הולך לקבל עוד פעם בחורה משופצת.

נ.ב. מנהלים - מספיק עם האישור של ההודעות כל פעם, זה אבסורד שאני מעלה הודעה ועד שהיא עולה לאתר אני מספיק לבקר בארץ היעד שלי ולחזור משם.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”