כ . - סקס אדיר

.

1
.לבקשת המדווח , אני מזיז מפה את הדיווח !!!!
בעוד 5 דק' !!!!!
אבל אני מבטיח למי שגרם/ה לו לבקש - שהפעם החשבון שלה הוא אתי !!!
ואני שועל קרבות וותיק מאוד - שלא הפסיד באף קרב ! לתשומת ליבה !!!!!כועסכועסכועס

.

2
ביקרתי אותהאותו פעמיים. סה"כ היה נחמד לא להיט. ואכן מדובר במתלבשת...אני מבין אותך, אם הייתי רואה אותה/אותו בבגדי גבר אין סיכוי שהייתי נכנס

.

3
מבחינתי..
אם אין תחת בכלל..אין ציצי..לפחות הורמונלי עם פטמות בולטות זה ממש לא משנה איך היא נראית עם בגדים..לא עובד!
בכלל השם "מתחפש" נראה לי הולם למקרים כאלה הרבה מעבר ל"מתלבש"
על פי התמונות נראה לי שהבחור עם טאצ' נכון של אסטרוגן וקצת סיליקון במקומות הנכונים יכול לככב בזירה המקומית

.

5
פשששש קולומבו השתפרת! הוספת מספר טלפוןאצבע למעלה

אבל תן לי להיות קטנוני ולתת עצונת לייעולקריצה תוסיף את הסימן הקטנצ'יק - הוא מאוד תורם לחיפוש! 052-2391751 (תנסה לחפש את המספר עם המקף ובלי המקף ותבין על מה אני מדבר).... פשוט יש כאלו שלא יעלה בדעתם להוסיף אותו לבדקריצה

לגבי הגבר/ת, כתבתי עליה כבר פה...

התמונות עשו לי את זה ונסעתי אליה אחרי תיאום טלפוני ראשוני שהיה דווקא סבבה(כמובן יחסית לתחום)

אבל כשהגעתי למקום (אז היא אירחה בכיכר דיזינגוף) ייבשה אותי למטה וכל טלפון שעשיתי אליה מהרגע שהחנתי את הרכב,
היה בסגנון "תתקשר עוד עשר דקות!" וניתוק מידי!! מבלי לתת אפשרות למענהכועס, אז אחרי הטלפון השלישי או הרביעי חתכתי משם!!!

ומאז שהצטרפתי לפורום וקראתי על הסגנון שלה הבנתי שלא הפסדתי הרבהצחוק

נ"ב
לא מסכים איתך לגבי המשפט: "בשיחה (קולה קריר בצורה מובהקת, לא אהבתי, אבל בזה ורק בזה מרשה לעצמי להבין אותן בכל זאת
הרבה מתקשרים והרוב המוחץ מסיים את ההתקשרות שם)"

זה שהתרגלנו לחרא זה לא אומר שזה צריך להיות כך...

מי שבחרה לארח צריכה לדעת שחלק מהשרות שלה זה גם מענה לשיחות טלפון (לעתים גם מנג'סותמבולבל) ושבטח הרוב הגדול יסתיימו שם!Disapprove
ואם זה עומס גדול עבורה אז שלא תהיה טמאית ותיקח פסיכולוגית שתרגיע אותה...חיוך גדול
אני יכול להבין אם לעתים יכול לבוא מצב רוח לא טוב והשיחות משגעות באותו הזמן! אבל הבעיה שאצל רובן המצב רוח הזה מגיע יום יום למשך כל היום!!!

הרבה פעמים אני מוצא את עצמי הולך על ביצים כשאני משוחח בטלפון עם מארחת! מהחשש לא לשאול שאלה אחת יותר מדי שתוביל לניתוק!! או לעצבים מכיוונה!!כועס....ונשבע לכם שפה בפורום אולי אני חופר (בעצם לא אוליצחוק)...אבל ביום יום שלי אני מאוד תמציתי!.. אולי בגלל זה אני חפרן כאןErmm

גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!

.

6
In love- "ביום יום שלי אני תמציתי!" דיייייייייייייייייי

לגבי השיחות..
אני חייב לומר שלא לגמרי סגור על מה קודם למה..הביצה או התרנגולת
כלומר..לא בטוח שחלק גדול מאלה שלא מגיעים לאחר שיחה הם...
1. חותכים בגלל הסגנון הקר והלא נעים!! לא מזמן התקשרתי לטרנסית כשהייתי ברחוב והיא דקלמה לי במהירות האור משפט שעם הרעש מסביב לא ממש שמעתי חצי ממנו, שאלתי שאלה? קיבלתי נזיפה וטריקה!
יש עוד דוגמאות אבל לא נאריך
2. כאלה שמסיבות לגיטימיות שלשמן נועדה השיחה הקצרה (התרשמות, פרטים,קול המארחת וסגירת קצוות כי המודעות מאוד שטחיות ולא קשורות בהכרח למציאות) מחליטים לא להגיע בסוף שיחה קצרה
3. כאלה שבהתנסות הראשונה שלהם ומקבלים רגליים קרות

לדעתי מי שמתקשר מראש סתם כדי להטריד הוא אדם שלא צריך להיות מסובך מאוד לזהות כבר בשניות הראשונות של השיחה
ובכלל אני נוטה להאמין שהרוב הגדול של המתקשרים הם חבר'ה רציניים שכן רוצים לבדוק אפשרות אמיתית להגיע!

אני מסיים בהצעה בונה למארחות- סבולנות וחמימות בשיחה תוביל לשינוי באחוז הקטן של אלה שמגיעים..מספיק שאחד או שניים כאלה ביום יתווספו וזה שווה לדעתי
לא כדאי לנסות?? השיחה חייבת להיות עניינית וקצרה..אני מסכים!! אבל היא ממש לא חייבת להיות מזלזלת וקרה כמו שחלקכן עושות

.

7
[QUOTE=sds]In love- "ביום יום שלי אני תמציתי!" דיייייייייייייייייי [/QUOTE]

חחחחחח ידעתי שזה לא יישמע אמין!צחוק.......בכל זאת ניסיתיTongue
גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”