כ אנני - חוויה מהסרטים ... - דף 3 - סקס אדיר

אנני - חוויה מהסרטים ...

23
נפגשתי עם הבחורה.
לא נמוכה, סביבות 175 לגובה, לא צרה בהיקפים אבל בעלת גזרה נשית נעה מאוד, עינים ירוקות אפורות, טיפה בטן אחרי לידה והמינוס שדיים מרוקנים.
פגשה אותי בשמלה אדומה שקופה ומתחת חזיה וחוטיני שחורים.
הכרות קלה, כוס מים, מתישבים בסלון על הקורסה ומתחילים ב-GFE מטורף, נשיקות, חיבוקים, ליטופים וכו'. מרוב שקורסה היתה צפופה לנו וקטנה מדי להשתוללות, התקדמנו לעבר מיטה בחדר סמוך. מפשיטה אותי אני אותה, נשיקות עם הלשון. עוזר לה עם החגורה והופ הבחור בחוץ. משקיבה אותה על המיטה על גבי, עוברת מעלי עם נשיקות קלילות על כל הגוף ומפנה את כל תשומת לבה לחבריקו. בהתחלה מציצה חלשה ולא עמוקה אבל עם קצת עזרה מצידי הכניסה בלי בעיה הכל לעומק עד השורש. ליקוקי ביצים ולאורך המוט כך סביבות 10 דקות. סך הכל נחמד, עם וואקום טוב אך זקוקה להכוונה לפעמים. החלטתי לפנק אותה גם, יורד לה, כוס ללא שפתיים, רטוב ויפה, לאחר מספר דקות אולה גונחת ומטפתלת על המיטה, כך עד הגמירה שלה. לא מבזבזים רגע, מלבישים חליפה, והיא עולה לרכיבה אינטנסיבית עם הפנים אלי, עם הגב אלי-מראה יפה ביותר. כשרגשתי שלא יכול להחזיק כבר, מוריד אותה מעלי, נעמד וגומר לפיה היפה עד הטיפה האחרונה, קיבלה הכל באהבה. לא בולעת, הלכה לשטוף את הפה. מנוחה קצרה, וסיביוב שני ב-69, בתנוחה הזאת המציצה שלה יותר טובה, עמוקה יותר, יותר מושקעת, וגם ניתן להדליק אותה בקלות בעזרת עצבעות שובביות בנקודות אסטרטגיות. המשכנו ככה עוד כ20 דקות עד גמירה עמוק בפיה. לא מקבלת אנאלי וגם לא ביקשתי.
לסיכום ,
בחורה נחמדה מאוד, נזהרת מלעשות רעש סביב משהיא עושה. בחורה לא טיפשה, לעיטים נדרש לכוון אותה במיטה-בעצם כמו עם כל אחד שמבלים איתו בפעם הראשונה. גוף יפה ועור חלק כמשי. מתמסרת ומנסה לרצות. לפי מה שאמרה כראה תיהיה עד סוף פברואר, תשמרו עליה ותתנהגו טוב אליה ותקבלו ממנה הכל.
האם אחזור? אולי, סה"כ נהנתי.

אנני - חוויה מהסרטים ...

30
דיווח ראשון שלי,
הגעתי ,ממש נראית רע, אמרתי יאלה הגעתי מרחוק עד עיר הזונות לא נישאר ?! נשארתי השיחה זורמת חיוכים אבל מראה לא מלבלב
הבולבולון אמר לי תן יד אחי ולא כוס , אמרתי לו שקט רגע.
אומרת לא עושה ליקוקי תחת , לא עושה ליקוקי ביצים אבל שעה מפנקת , ראיתי שלא ולא וגם ציצ אין מה לתפוס שמעתי לידידי הבולבולון ואמרתי לה שלום , שווה אולי 300 לסטנדרט של דרום ת״א אבל לא לקלאס של בת ים ובטוח לא 400 .
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”