כ ויקה בתל אביב - דף 3 - סקס אדיר

ויקה בתל אביב

22
טוב, הגיע תורו של חפוזי
דווקא התכוונתי ללכת בכל זאת על ויקה בעלת השיניים העקומות מבת ים, אבל הגישה העלובה של הפקידה העצובה פשוט גרמה לי לוותר
אז מכיוון שהפקידה והפקידה לא עונות, התקשרתי לפקידה הלא היא יוליה המתוקה. הגעתי לדירה בשעת ערב נעימה. את פניי קיבלה ויקה. לאחר שנכנסנו לחדר המיטות, שאלה אם בא לי לשתות. כשעניתי שמה שהיא שותה היא אמרה שהיא שותה שמפניה פתאום היא קוראת לי ואומרת שגם סוניה רוצה אז התיישבתי ליד סוניה הג'ינג'ית בסלון, ומובן שהמחשבה על אורגיה שתתחיל כבר שם על הספה חלפה במוחי... אבל הכיס היה מרופד רק ב-2 שטרות אדומים...
חזרנו לחדר המיטות. ויקה דפקה לי נשיקות צרפתיות רטובות ולוהטות שגרמו לשמוק שלי לנסוק היא עברה למיטה ונעמדה על ברכיה, המשכנו להתחרמן ולהתלקק והורדתי לה את החזייה. יש לה פטמות יפות וטעימות. בהמשך, אני לא יודע אם עקב חרמנות, אבל הן כמו גדלו ומלבד הדובדבן הטעים שבקצפת היו כמו שבבי שוקולד. מובן שליקקתי ומצצתי ונישקתי בתאווה
ושכחתי לציין את הפירסינג בלשונה שמוסיף המון לנשיקות
נשכבתי על המיטה, והיא ירדה לאורך גופי בנשיקות וליקוקים מעולים - לתורן והיא המשיכה לרדת... לליקוקי ביצים מעולים שגבלו ברימינג. ושוב לליקוק התורן, ושוב למציצה שלו עד לגמירה (לא בפה).
המשכנו לעיסוי הדדי, במהלכו היא סיפרה לי שיש לה ילד בן שנתיים. ואת שמה האמתי
גם אני וגם חברים אחרים ציינו שוויקה אינה דקת גזרה; אך כשאוננתי לה הבטתי על גופה והוא נראה לי כמו גופן של הנשים ביצירות אמנות קלאסיות, אלה ש"יש מה לתפוס" אצלן.
לאחר עוד מציצה וליקוקי ביצים הולבש הקונדום. של דורקס!!! בניגוד לתאגיד עם הפקידה הזועמת והפקידה הפרנואידית - שמספק קונדומים של שקל תשעים ובצבע אדום (כדי שאם הבחורה במחזור זה יטשטש את הדם שלה
אז לא, ויקה הלבישה קונדום דורקס איכותי עם פיה. המשכנו למיסיונרית, משם לדוגי - עד לגמירה נוספת.
נכנסתי להתקלח, קראתי את הדיווח אודות דיאנה, והבנתי שהכל לטובה
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

ויקה בתל אביב

26
סוניה סוניה... אין דברים כאלה... בחורה מתוקה, סקסית בטירוף-בהתנהגות ובביצועים.. לטעמי יפה, אגן שמזמין לנשיכות קלות והצלפות (והיא אוהבת...)חזה לא משהו (ואני חולה ציצים ידוע)אבל הקסם שלה , הסקסיות בהתנהגות שלהמאפילים על הכל.

נתנה לי חווית GLF מדהימה. חשוב לה שתהנה, קשובה לכל תנועה , מבט או תחושה שלך ממש כמו חברה... שאוהבת.. סקס ואותך.

תתנהגו איתה בכבוד ובעדינות והיא כבר תיקח אותכם רחוק.תהנו!

פרטים: 400 לשעה, שני אקטים מקבלת יחד עם ויקה(שגם היא שירותית מאד)

שתיהן מהחתולות של יוליה המתוקה. שד"א פגשתי אותה במקרה בדירה אחרי אי אילו שיחות טלפון בשנה האחרונה.. והיא אחלה בת אדם, נעימה, אדיבה, חשוב לה שנהנה והיא דואגת לבנות שירותיות. יוליה - פורסם באתר עם תמונות של ויקה וסוניה.. בתמונות אמיתיות רק שאני לא מוצא את זה עכשיו.

ויקה בתל אביב

27
דן דן, סיפרת שהיית
ואתה לא מוצא את הפרסום בתמונות אמיתיות.
אני לעומתך,לא הייתי ולכן אין לי מה לספר, אבל מוצא את הפרסום בתמונות אמיתיות
.
שמח שנהנית ויפה שדיווחת .
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10695
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

ויקה בתל אביב

28
משום מה באתר המודעות הרוסי, יש להן מודעה שגנבו להן את כל הכסף, והן לא יכולות לחזור הביתה לאוקראינה, ולכן הן מקבלות תמורת 50 שקלים, ומפנות לראות תמונות בסקסאדיר. מישהו יודע משהו על זה?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”