כ לולה מבת-ים - בת 22 כוסית ויודעת לפנק - סקס אדיר

לולה מבת-ים - בת 22 כוסית ויודעת לפנק

1
כן אותה לוליטה מהדיווח הקודם .

אני די מזועזע ממה שאנשים רשמו עליה היא ממש ממש לא כזאת .

היום ביום נעים שכזה החלטתי להתקשר ללכת להתפרק אחרי שראיתי את התמונות שלה וקראתי קצת פוסטים של אנשים עליה.

כיוונה אותי לבלפור 47 , עולה לקומה 2 פותחת את הדלת לוליטה בולנדינית רזה , פנים יפות, לא היססתי לרגע וישר נכנסתי .

התחלנו לדבר ברוסית כמובן היה לנו כימיה ממש ממש טובה וכן יש לה קצת פצעים אבל זה לא מה שהוריד לי ממנה .

נכנסתי לביתה פתחה את המקרר שאלה אם ארצה לשתות קולה או תפוזינה , חחחח ראיתי שם Jack daniels לא חשבתי לרגע ואמרתי לה אני ישתה את זה , זרמה אפילו שתתה איתי שוט אחד , שיחת היכרות ממש טובה ואישה חכמה ומתוקה .

שאלה איזה מוזיקה אני אוהב אמרתי לה שהכל בשבילי זורם ושמה שירים ברוסית חחחח..

יאללה למה לא התחלתי לנשק אותה ולהפשיט אותה הורדתי את השמלה האדומה וסקסית שלה והתגלו 2 קעקועים ממש סקסים , אחת בתחת בצורת דרקון , ועוד אחד על הגב בצד שמאל , אחד על אחד הזה שיש לאנגלינה גולי .

http://stylesatlife.com/wp-content/uploads/2013/09/Know-Your-Rights.jpg

ויש לה עוד קעקוע אחד על יד ימין של infinity.

הצירפותים לקחו אותנו למטבח שם הנחתי אותה על השיש והתחלנו להתחרמן , הרמתי אותה וזרקתי אותה על המיטה המשכנו להתנשק לקחתי שליטה הפכתי אותה ל69 יש לה כוס ממש ממש נקי מאד אסטטי קטן וצר , אחרי זה היא ירדה לי למציצה ממש כיפית ואיטית שאלתי אותה החיוך אם היא יכולה להעמיק את העניין ווואלה הסכימה הייתי בשוק , ממש ניסתה הפסקתי אותה המשכנו להתנשק ואז היא זרקה אותי ורכבה עליי כמו משוגעת בסקס מאד אגרסיבי , אני ממש לא מאמין שהגניחות שלה היו מזויפות הרגשתי את התכווצויות שלה הכוס שלה היה ממש רטוה ונעים , רכבה עליי בערך כמה דקות עד הגמירה וואלה מה זה היה מענג היא יודעת לפנק ממש טוב.

קמנו מהמיטה ישבתי על השולחן הדלקתי סיגריה ופה התחיל באמת כל הכיף.

היא התחילה לספר לי קצת עליה וזה גם אני אותו דבר , חח היא סיפרה שהיא אוהבת לרקוד וזה , אז אמרתי יאללה תתחילי לרקוד , אמרה נו די אני מתביישת מזגתי לה שוט מהויסקי שתתה , החליפה שיר והתחילה לרקוד הצטרפתי אליה עוד פעם חירמונים והפעם היא זרקה אותי למיטה מציצה כיפית אך לא עמוקה כי לא יכלה יותר היה לה קשה אז אמרתי לה שאין בעיה בכלל , זיינתי אותה בדוגי כל כך חזק היא ממש צרחה שם וגם גמרה לפני אך המשכתי לזיין אותה עד הגמירה.

אחרי הגמירה הזאת שנינו שכבנו במיטה פטפטנו קצת הלכתי להתקלח שמתי מגבת ויצאתי לסלון הדלקתי סיגריה חחחחח המשיכה לרקוד לה שם ואני רק מסתכל עליה במבט חרמן אפילו אחרי הגמירה שנייה .

התקרבה אליי קצת שמה את הרגלה היחף עך הזין שלי והתחילה לעשות לי ביד עם הרגל שלה ישר קמתי הרמתי אותה ועשינו עוד מספר .

אני לא יודע מה יש פה לאנשי הפורום כלפיה היא ממש חמודה ומספקת .

הפצעים הקטנים שיש לה על הגב ופנים לא משהו שמוריד לי היא בעיניי הייתה ממש יפה וכוסית .

לא היה לחץ של זמן ולא כלום.

התלבשתי ושמתי את משקף החצופה הזאת רצתה את המשקף חחחח(לא נתתי לה).

יצאתי מסופק מתמיד .

בוא ותקבל HIPHOP לפנים!

5
דיווח נוסף, הייתי אצלה לפני שבועיים. רזה מאוד, סילקון בינוני עם צלקות לא יפות. פצעים בגב ובחזה. נשארתי בגלל שהיה כאן דיווח ביבר שעושה אנאלי, ואני אוהב עם רזות. בת ים התאגיד הרגיל, לא הבמבה הכי צהובה בשקית, אין יותר מדי שכל אבל לא בשביל זה באנו... הורדתי לה את השמלה,הורדתי אותה למצית. בעמידה, מציצה בציון 6 מתקשה עם הכלי... אנאלי מקדימה ואז מאחורה בהתחלה הלך קשה אבל אז היא נכנסה לקצב הייתי בהלם מההשתוללות שלה. מדברים קצת סיגריה אה ודה, שוב הרגשתי שאשת שיחה דגולה היא לא, מספר שני סתמי, גמירה והבייתה. ציון כללי 6 רזה לאוהבי הז'אנר, באתי בגלל האנאלי הלכתי בגלל שגמרתי. ממליץ אך ורק לאוהבי הרזות. חוויה נחמדה ולא אחזור. אגב למישהו יש עצה הכיצד נגמלים. לאחרונה אני הולך פעם בשבוע וזה מתחיל להעיק ??

6
ביץ הדיווח שלך על לולה לפי זכרוני דומה מאוד לדיווח האחרון של גדול הפורם רוני גולן שגם שיבח אותה .
ביץ נהניתי מאוד לקרוא את הדיווח , הכנסת אותנו לשעה קסומה שהיה לך עם לולה ובקריאת החוויה הרגשתי שממש בישלת את לולה במטבח צחוק

7
הוא פשוט פתח שרשור חדש על לוליטה...
אדמין, אפשר לאחד, אבל עדיף לא... יש ריח חזק של יחצון...
אבל מה אני מבין? אולי לדוברי רוסית היא נפתחת יותר ... לא יודע, אבל לומר שיש לב כוס אסטטי???
יש לה שפתיים למטה, בולטות ומשורבבות... כנראה הכול עניין של טעם...
פידי
הכשלון האמיתי מתחיל כשמפסיקים לנסות

8
[QUOTE=פידרוס] לא יודע, אבל לומר שיש לב כוס אסטטי???

יש לה שפתיים למטה, בולטות ומשורבבות... כנראה הכול עניין של טעם...

פידי[/QUOTE]

נכון. יש הרבה שאוהבים ומחפשים את השפתיים האלו.
'שפתיים יישק'...
המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”