כ עדכון שיכול לעזור - דף 2 - סקס אדיר

עדכון שיכול לעזור

12
[QUOTE=מר שגל]
מי שנראה סביר+ הולך לאומן 17 מכיר טראנסית מזמין אותה למשקה
ולאחר מכן השמיים הם הגבול.
הדרך הקלה שלפעמים אנו בוחרים בה היא לעיתים גם הדרך המסריחה
[/QUOTE]

האומן 17= ערסיאדה+מכות+ריח סיגריות+סתם דלוקים שמחפשים ללכת מכות עם מי שיש

אין מקומות בילוי נורמאלים שאפשר להכיר טרנסיות

עדכון שיכול לעזור

13
אני חושב שמי שדוגם חדשה ומפחד ליפול שפשוט יסכם איתה מראש בטלפון שהתשלום יהיה אחרי הסקס או אחרי שתשבו ביחד תשתו קפה תשוחחו ואז תחליט אם לשלם במידה ויש לך משיכה אליה...נכון רוב הקוקס לא יסכימו לזה בטלפון כי הם יודעות שהם נותנות שירות חרא אבל זאת שכן תסכים כנראה שתהנו ממנה תנסו את מה שאמרתי לא עולה כסף לבקש את זה מראש

עדכון שיכול לעזור

14
[QUOTE=Coolmen]אני היחידי שמאז שהתחלתי לבקר אצל טרנסיות יש לי רק אחת קבועה? הגעתי אליה בתור הראשונה שלי ומאז אני רק אצלה כבר קרוב לארבע שנים חחחח
אבל אני באמת מניח שאני יוצא דופן פה.
[/QUOTE]

Coolmen נראה לי
שזה הדבר הכי חריג שקראתי בתת פורום חריג זהצחוק.....כל הכבוד לך!...איך אתה מסוגל?? Shocked

[QUOTE=ותיקק] [QUOTE=מר שגל]

מי שנראה סביר+ הולך לאומן 17 מכיר טראנסית מזמין אותה למשקה ולאחר מכן השמיים הם הגבול.
הדרך הקלה שלפעמים אנו בוחרים בה היא לעיתים גם הדרך המסריחה[/QUOTE]

האומן 17= ערסיאדה+מכות+ריח סיגריות+סתם דלוקים שמחפשים ללכת מכות עם מי שיש

אין מקומות בילוי נורמאלים שאפשר להכיר טרנסיות [/QUOTE]

תגידו חברים...
שאלהשאלה...מסקרן אותי...Geek

החברים שלכם
מודעים לסטייה הזו שלכם??

או שאתם
הולכים לבד למועדונים האלה?..שואל באמת!

פשוט אני אישית
כמעט אף פעם לא יוצא לבד למועדונים (היום כבר כמעט ובכלל לא למועדונים..יותר לברים)...אלא
תמיד עם חברים (סטרייטים לחלוטין!! גם אני!!),

גם הדיסקרטיות
מאוד חשובה לי!!! אף אחד!!! לא יודע על הסטייה שלי!!Shocked

ככה שגם אם
אני רואה איזו טרנסית במסיבה או במועדון אין סיכוי בעולם שאני אגש לדבר איתה!

אגב, גם אם
אנחנו במקום ציבורי ואין שם אף אחד שמכיר אותי אני לא אצור מגע עם טרנסית למטרת פלרטוט (לצערי הרבDisapprove)

אני גם לא
מסתובב באטרף וכל מיני אתרים אחרים...

מפני שאני לא
מעוניין להתחיל להתכתב ולהתפלסף עם טרנסיות...Wacko

אני אוהב
לעיניין!!...להתקשר! לתאם! להגיע ...............................ולהתאכזבצחוק...(סתם זה
לא מצחיקכועס)

[QUOTE=שארל]אני חושב שמי שדוגם חדשה ומפחד ליפול שפשוט יסכם איתה מראש בטלפון שהתשלום יהיה אחרי הסקס או אחרי שתשבו ביחד תשתו קפה תשוחחו ואז תחליט אם לשלם במידה ויש לך משיכה אליה...נכון רוב הקוקס לא יסכימו לזה בטלפון כי הם יודעות שהם נותנות שירות חרא אבל זאת שכן תסכים כנראה שתהנו ממנה תנסו את מה שאמרתי לא עולה כסף לבקש את זה מראש [/QUOTE]

ידידי יש
כאלו (והן הרובמבולבל) שמבטיחות הרים וגבעות בשיחת הטלפון רק שתגיע!

וכשתגיע!
במקרה הטוב לא תקבל את מה שהבטיחה...Ouch

במקרה
הרע תינעל ותתחיל לנהל משא ומתן לפידיון שבוייםכועס

גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!

עדכון שיכול לעזור

15
[QUOTE=Coolmen] אני היחידי שמאז שהתחלתי לבקר אצל טרנסיות יש לי רק אחת קבועה? הגעתי אליה בתור הראשונה שלי ומאז אני רק אצלה כבר קרוב לארבע שנים חחחח
אבל אני באמת מניח שאני יוצא דופן פה.
[/QUOTE]
חחחחחחח.. הרגת אותי
מי כבודה?? מה יש..לא תפרגן לה? אם היא כזאת טובה גם אנחנו רוצים

עדכון שיכול לעזור

17
sds ו in love: הלוואי ויכולתי להגיד לכם מי היא, אבל,למרות שהיא מפורסמת פה ואחת המומלצות, היא ביקשה לא להגיד את שמה יותר בפורום פה ואני מכבד את בקשתה.
in love אתה שואל איך אני יכול. עבורי אישית זה פשוט. זה גם הסיבה ומבחינת הקבועות הרגילות שלי יש לי רק 2 קבועות ואחת נוספת שאני מבקר מידי פעם. אבל לא יותר. וזה מאז שהכרתי את הפורום, שזה כבר שמונה שנים לפחות.
ברגע שמצאתי מישהי שמתאימה לי, שיש לי חיבור טוב איתה, שאני נהנה עימה ויש לנו הבנה משותפת לגבי הרצון שלי ומה שהיא מוכנה לספק והרצון שלה ומה שאני מוכן לספק, אין לי צורך ללכת למישהו נוספת, באמת שלא.
הן הופכות להיות כבר ידידות במידה מסויימת, שאני יכול להתייעץ עימן, לשתף אותם בבעיותי, ופשוט להיות איתם בחום ובנוחות.
אם בכל זאת תרצה הסבר נוסף רק תבקש.
תמיד שמח לעזור :)
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”