כ מאיה מכצנלסון גבעתיים! - דף 2 - סקס אדיר

מאיה מכצנלסון גבעתיים!

15
היום ביקרתי את מאיה אחרי שהרבה זמן לא הייתי אצלה.
מצטרף לשאר הדיווחים המדוייקים. 200 ש"ח עבור 40 דקות, 300 ש"ח עבור שעה.
לקחתי את המסלול של השעה. בסביבות גיל 40+- נראה לי. לטעמי היא שמנמנה במקומות הנכונים ופנים נאות. בעבר לדעתי היא הייתה יכולה להיות דוגמנית. אינני מבין גדול במסאג'ים אבל מבחינתי היה פשוט מדהים שחררה לי את הגוף + האבנים החמות היה ממש נעים. וכאשר מעסה את הגב תחתון, זוג השדיים הגדולים והנעימים שלה נמעכים לי על הראש.

לאחר בערך 30 דקות +- מעבר למיטה הזוגית מקבל באדי מסאג' כאשר אני על הבטן והיא מעלי נמרחת על כל גבי עם חזה המרשים שלה וישבנה שהיה קצת קריר על רגלי :). תוך כדי אני מרגיש שהיא מלקקת את גבי עד הכתפיים.
ממשיכה מגרה ויודעת לחרמן נוגעת במקומות הנכונים ועשתה אחלה עיסוי בביצים. מתהפך ממשיכה בבודי המדהים, מלקקת את גופי ומתמקדת בפטמות (אני בדרך כלל שונא שנמתעסקים לי בפטמות אבל משום מה שהיא ליקקה זה לא הפריע ודווקא היה נעים).
עובר לתנוחת פרפר, ג'וג'ו שלי נעלם לה בין הגבעות. ומשום מה ג'וג'ו מסרב לסיים...
מבקש לחזור לתנוחה רגילה והיא בחיוך ממשיכה, עוברת לעבודת יד עם גירוי בביצים תוך כדי שאני מממש את ישבנה ושדיה.
לבסוף ג'וג'ו נכנע וירה כמזרקה....

ממליץ בחום, תכבדו ותתנהגו בצורה מנומסת ותקבלו אחלה יחס בחזרה.
אני די בטוח שעקפתי את השעה בכמה דקות.

מאיה מכצנלסון גבעתיים!

16
ביקרתי אתמול את מאיה לאחר שהתייאשתי מחיפושי הטלפון של רוזה שעבדה בפיפ וחלק מחברי הפורום ציינו שהיא פרטית.
טלפון ותיאום זריז הובילו אותי לדירת קרקע קטנה בכצנלסון גבעתיים.
קיבלה אותי בחלוק חצי פתוח שלעיני נגלו נפלאות הטבע. חזה ענק וטבעי
קיפוץ קל ווהופ אני על מיטת העיסויים 20 דק של אבנים חמות ושמן. סיבוב ומעבר למיטה.
שאלה אם אני רוצה פרוסטטה ולא ידעתי מה לענות לכן וויתרתי אולי בפעם הבאה.
משם החל החלק האומנותי. בודי מאסג כייפי . יש לה עור חלק ונעים וזוג שדיים מטריף.
מה שהכי אהבתי זה הליקוק פיטמות. לבסוף גמרתי כמקובל בפרפר נחמד. דודו זר היה אגב בי.
מקלחת חמה נשיקה ודילוג הבייתה
סופש נעים לכולם
חורחה מריח חורים
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”