הייתי גם אצלה היום לפינוק כזה לא חשבתי שאני אקבל!!!! שירות כזה טוב רק תעשה את הבחורה רטובה, חרמנית ותתייחס אליה בכבוד תקבל מישהי אחרת לגמרי לפחות ככה אני חושב.
הגעתי אליה מאוחר בגלל הפפקים המזדיניים האלה!!! והגשם הזה הרס לי לבוא אליה בכיף באופניים שלי:).
למרות הקור והגשם הגעתי אליה מוקדם אז מה עושים הולכים לאכול מקשיבים למאיר איינשטיין הדביל וקופון שאני חולה עליו!!! (הלוואי והוא יהיה ראש ממשלה!!!
אבל אנחנו בסיפור אחר שולח לה הודעה בידוק בזמן לעלות היא עונה לי 5 דקות אני מוכנה!!! אומר לה בכיף לאט לאט!!! ככה אני מתייחס לזה בכיף וסבבה! יודע שאני אמור להינות אלה אם אני עושה משהו לא בסדר! בקיצור עולה אליה מהר חרמן ורוצה רק לשירותים! היא פותחת את הדלת אני בהלם מוחלט!! פשוט איזה 30ניות פשוט מוקסם!!! איזה תלבושות היא דופקת אלוהים שישעזור!!!!!??????
היא רואה שאני בהלם לוקחת את היד שלה תופסת אותי ביד מכניסה אותי פנימה שואלת האם אני מרוצה אני אומר תקשיבי אני בהלם וברור שכן!!!!!
הולכים לחדר שלה מקבל מכת חום איזה כיף חדר שיש בו מזגן עם חום:).
מהר מאוד מאבד את הבגדים! גם היא רק נשארה עם בגד גוף רשת (סליחה שלי לא יודע איך קוראים לזה!).
כזה סקסי היא מכניסה את הזין שלי לפה שלה לאט לאט הוא מתחיל להתעורר... מקווה איך שהוא לגמור לא כמו בפעם שהעברה! ולא טעיתי היא מעולה!
אחרי כמה דקות אומר לה עכשיו תורך פה להינות! מסובב אותה על ארבע או שש תלוי איך אתם מסתכלים על זה! הזין ״מודבק״ על התחת שלה ואני מאוננן לה בכוס לאט לאט מגביר את הקצב היא ככה גמרה כמה פעמים לדעתי!!!! רק שאני חושב על זה הנעמד פה הזין!!!
אחרי כמה דקות אני אומר לה עולה עליה מאוננן עליה ככה גומר!!! על השדיים המדהימים שלה
שלי תודה רבה על הפינוק המדהים שאת נתת לי!!!
מחכה כבר לפעם הבאה רק שהקיץ כבר יבוא!!!!
גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!