כ שלי מתל אביב - דף 7 - סקס אדיר

שלי מתל אביב

65
[QUOTE=shellyssecret]אצטיגין מי שמכיר אותי יודע שאני לא מחשבת זמני מקלחת וכל זה...
אך אני דיי מסכימה איתך.
לכן אין לי בינתיים את ה"חצי" בתפריט :)
אני אוהבת שהבחור שלי יוצא בתחושה של "היה הכי שווה ומשתלם"!! לא שום דבר אחר!!!
לכן אני שואלת אם זה בכלל תחושה רלוונטית לגבי חצי שעה :)
[/QUOTE]

שלי יקרה,
אני,בניגוד לאיצטגנין סבור שהאופציה של חצי שעה יכולה להתאים מאד למתלבטים למיניהם.
תהיה כימיה הדדית, ישלימו לשעה אם יתאפשר,ולא,בפגישה הבאה.
כי כמו שציינת,את לא קטנונית.חיוך
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

שלי מתל אביב

67
ערב טוב ומבורך!
התגובה הזאת לא נרשמת כדאי לשבח את שלי!
מי שקרא את הפוסט ראה שאני לא מגיב ורושם פעם ראשונה ומי שקרא יודע מה אני חושב על שלי!
אז לכל המתלבטים למינהם אני נפגש עם שלי אחת לשבוע ולפעמים פעמיים בשבוע! תלוי בזמן הפנוי שיש לי.
עזבתי את דייט 69 ואת כל הדירות הדיסקרטיות והפרטיות למינהם היום אני עם שלי ועוד מישהי, לעולם פגישה עם שלי לא היית פחות משעה ואני לא מחשב את הסיגריה והמקלחת!
אפילו לפעמים אני קובע מראש לשעתיים!!
גם שאני לקוח קבוע שלה לעולם לא ביקשתי או קיבלתי הנחה ולא אקסטרות משלם כמו לקוח רגיל ומשאיר גם טיפ!!!
הכימיה שלי ושל שלי היית מהפגישה הראשונה.
לדעתי האישית ואני לא נכנס פה לפינות עם אף אחד לדעתי האישית שוב!! אני לא מצליח להבין מה ניתן להספיק בחצי שעה?!?!
שלי היית ותהיה המלכה שלי!
היום ביקרתי אותה שוב כמובן שאני לא רושם תגובה על כל פגישה שלי איתה כי אין טעם!
יעידו עליי מספר לא קטן של חברי פורום שאני לא יחצן ואפילו לא מתקרב לזה!!
כמו כן גם שלי תעיד על זה!! משלם בדיוק כמו כולם ומקבל את אותה תמורה אולי טיפה יותר כי יש בנינו משהו מיוחד!
אני סיימתי את דברי!
אז אם אתם עדיין מתלבטים עזבו תחסכו קצת ותגיעו אחרי פעם אחת מתמכרים אליה!!
נ.ב.
שלי חבל מאוד שאת לא הזהרת אותי בפגישה הראשונה שאתה ממכרת אולי ולא הייתי מגיע אבל אני מכור אלייך כמו לסיגרות וסקס!!!
לילה מתוק לכולם כמו שעובר עליי!!!
גבר אמיתי יודע לכבד אישה!

שלי מתל אביב

69
שלי לא לוקחת הרבה יחסית לחלק מהנשים האחרות שמקבלות פרטי
ניקח לדוגמא את שרון מרחוב הירקון, היא לוקחת 400 ל40 דקות שזה בעצם אותו תעריף 10 דקות=100 שקל, וגם בחורה בשם נויה שהייתי אצלה לקחה 500 ל40 דקות שזה כבר יותר יקר

שלי מתל אביב

70
שלי תמיד כיף לקרוא את התגובות שלך פה ושל שאר החברים. יחסית לדרך שבה הרבה מהפוסטים האחרים מתנהלים, זה ממש ממש כיף פשוט להיכנס לפה. הטוב הלב האנושי זורח פה בינינו ללא מעצורים. ואני לא אומר זאת בציניות.
ושלי המקסימה,
מחכה כבר בקוצר רוח ליום שני.
רק שמזג האוויר לא יחליט לעשות דווקא ויהיה לנו מפגש קסום חיוך

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”