כ המלצות על לאס וגאס? ו-TER.. - דף 2 - סקס אדיר

המלצות על לאס וגאס? ו-TER..

11
עכשיו חזרתי מוגאס. אם אתה מתאכסן במלון ברמה טובה על הסטריפ - אל תדאג. הן כבר תמצאנה אותך. המחיר - 500 דולר לשעה כולל הכל מהכל (לדבריהן). בחורות צעירות. רובן שחורות (חלק עדין עם גשר בשיניים) וחלק היספניות. אני הייתי בדרך לפרנקפורט ולכן לא היתה לי שום כוונה להוציא 500 לשעה כשבמחיר הזה אני יכול להיות יום שלם ב - FKK ועוד להשאר עם עודף. בקיצור - אם יש נסיעה לאירופה היא עדיפה. אם אין ברירה ואין לך בעיה לשלם 500 אני הייתי ממליץ על אחת מהנערות של המלון...

12
מצטרף לדברים שנכתבו פה. הייתי כמה וכמה פעמים בוגאס וניסיתי כמעט הכל.
הזונות בהזמנה טלפונית שם ממש לא אטרקציה.
פעם אחת הגיעה מישהי באמת פצצה, אבל בסופו של יום מחיר לעומת תועלת - ממש לא שווה את זה.

ההמלצה הכי טובה שנתנו לך היא על מועדוני החשפנות.
תבדוק מה השעות שמחליפים משמרות ותגיע בערך שעה לפני כן.
הבנות יזרמו איתך לחדר שלך כשיסיימו.
זה לא יהיה זול, אבל זה יהיה שווה את זה.

עורך דין זה זונה, רק בלי הסקס.

13
אפשר להרחיב את הדיבור ולהגיד שבערך כל ארה"ב - אין מה לחפש
בכלל בכלל בכלל
אלא אם מוכנים לשים 500-1000 דולר ולזרוק כסף כמו זבל,
שזה אומר דרינקים לבחורה, מועדון, מסעדה, לשפוך כסף
אבל אז אתה בעצם יוצא איתה, ובארה"ב, אם יש לך לזרוק 1000 דולר בערב אתה יכול להכנס לסופר ולצאת עם בחורה

14
שלום לפורום,

בווגס אין זול אבל יש איכות ברמה שקשה למצוא. תלך למועדון ה- RINO זה מועדון חשפנות של קבוצה שעושה סרטי פורנו וכו' בלוס אנג'לס והבנות שם ברמה של כוכבות פורנו, חלקן מככבות בסרטים של החברה. כל נהג מונית יודע על מה מדובר.
בקיצור כמו שכתבו קודם, הן יזרמו איתך למלון אבל הפצצות מדברות על מעל 500$ והממוצעות (למקום, שזה הרבה יותר מהרגיל) 300-400$. מצד שני סביר שלא תפגש עם אמריקאיות פצצות כאלה בשום מקום.

הכל טוב
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”