אז אחרי תקופה די ארוכה שלא ביקרתי את הגברת הלכתי לבקרה שוב!
לפני מספר ימים שלחה לי בטעות הודעת שרשרת.....
שכמובן התנצלה ולא התכוונה...
אני איך לא ישר פתחתי שיחה וקבענו להפגש ביום שלישי בשעה 19:00 בערב...
מגיע יום שלישי השעה 16:37 מגיע הביתה מתקלח מסתבן מגלח את מה שצריך לגלח שם קרם איפה שצריך לשים שם בושם ויוצא!
השעה 17:53 שולח לשלי הודעה יצאתי לכיוונך! ועוד הודעה אם אני זוכר נכון את הכתובת נענתי בחיוב לגבי הכתובת מגיע לצומת מסויימת!
שם וויז ומגלה שכנראה יש פקקים ואני יגיע רק ב 19:30 בערך...
שולח הודעה לשלי ומעדכן אותה!
מאשרת לי להמשיך ושהיא מחכה לי!
כמובן שהיו עוד הודעת בנינו שלא הפרט כאן.....
מגיע לכתובת מוצא חניה בשעה הזאת יש בשפע באזור שלה!
ומתחיל להתקדמם לבניין נזכר שיש שער עם קוד מבקש ממנה שתזכיר לי את הקוד אומרת לי השער פתוח תעדכן אותי שאתה עולה!!
רושם לה הסמס נוסף שאני עולה אבל לפני שאני נכנס חייב לעשות שיחה חשובה מדליק סיגריה במדרגות ומבצע את השיחה!
כעבור מספר דקות שולח לה הסמס נוסף אני מוכן!!
פותחת לי את הדלת עם שמלה שחורה.... ורשת באזור החזה נותנת לי נשיקה על הלחי ואמרת לי בוא....
מתקדמים לכיוון החדר כאשר היא מובילה ואני מסתכל על ישבנה עלתה בי המחשבה להפליק לה אבל ידעתי מה תהיה התגובה שלה!!
אז החלטתי לוותר! (כמובן שתגובה שלה בקטע חיובי)
נכנסים לחדר שואלת אותי נעשן סיגריה אני כמובן מסכים מדליק סגריה ושלי אומרת לי שהיא בלי תחתון קופצת למיטה מפסקת את רגליה ואני נופל מרגליי.....
היא מבקשת שאני ישב לידה לעשן את הסיגריה
במהלך הסיגריה שלי מבקשת שהוריד את הזקט ואת החולצה ואז את מכנסיי ואז את תחתוני..... יעני עשיתי לה מופע סטרפטיז....מתיישב מסיים את הסיגריה מכבה אותה ושלי משכיבה אותי על מיטתה...
קושרת לי את ידיי ומבטיחה שהפעם אני לא השתחרר!! (נחיה ונראה עניתי לה) קושרת את רגליי
ומתחילה ללקק אותי מהצוואר חזה ולמטה שכל פעם אני מנסה לנשקה על צווארה או כל מקום אחר מתחמק בצורה מושלמת לגרות אותי יותר במהלך המציצה אני מצליח לשחרר יד אחת מהחבל של שלי ואמר לה את תצטערי על מה שאת עושה עכשיו כל הזמן שהיד שלי משוחררת שלי לא מודעת בכלל מזה מצליח לשחרר את היד השניה ומחזיק בחבל ששלי לא תדע!
אחרי מציצה מושקעת ביותר מצידה! מוציאה גומי ואומרת לי תהיה ילד טוב ותהיה ויברטור טוב תן לי לגמור סיבוב אחד!
ברגע ששלי מתיישבת עליי משחרר את ידייה מהחבלים מחבק אותה ואומר לה תני לי לגעת בך שלי מופתעת איך הצלחתי להשתחחר מהקשרים שהיא עשתה (יחידה מובחרת בצהל)
סקס מושלם בכל הבחינות יודעת לזוז לתת קונטרות מושלמות!
כל הסיפור היה כשעה ללא לחץ של זמן!
מסיימים מעשנים סיגריה נשכבים על המיטה מדברים קצת ואני מבקש לשטוף את עצמי שלי מבקשת לקלח אותי כמובן שאני לא מתנגד!!
הולכים למקלחת ומתאמים את הפגישה הבאה כבר!
אני מבקש משלי בפגישה הבאה אני רוצה משהו מיוחד סוגרים את הדברים נשיקה ולהתראות כמובן שיצאתי מרוצה ומבסוט וישנתי כמו תינוק אחרי הפגישה !
ממליץ ממליץ וכמובן שאחזור מחכה כבר לחמישי הקרוב!!!