כ שלי מתא - הסודות של שלי ... - דף 2 - סקס אדיר

שלי מתא - הסודות של שלי ...

11

כתבתי מייל ושלחתי SMS לשלי וכמובן היא עונה במהירות ואף שולחת 3 תמונות
בתחילה לא הסתדר להגיע אליה
אבל אחרי זמן מה שלחתי שוב בקשה ושוב ענתה במהירות
קבענו פגישה ומיקום והגעתי וטיפסתי את הקומות עד שראיתי את הדלת וכשהיא פתחה
ראיתי לפני בחורה חמודה ומתוקה וקולה נשמע מתוק יותר

נכנסתי למקלחת שאכן קטנה אבל בסדר נקיה והזמנתי אותה כרגיל שתסבן אותי בכל הגוף היכן שהיא רוצה, נתתי לה הרגשה שהיא עושה מה שבא לה
וזה נתן לכימיה לעבוד, היא נכנסה לאמבטיה וסיבנה ואחר כך נכנסנו לחדר
לא ארחיב איך במיטה אבל היה שירות נפלא

יש לציין שהשעה נגמרה דיי מהר אבל ..... בשעה היו 60 דקות מלאות מלאות שזה גם לאחרונה שווה הרבה

יש לה תחת די טוב חטוב די גדול, לא מדדתי בס"מ מול האחרות שהייתי אבל הוא גדול ונחמד, בתוספת שהיא ממש חמודה

לאחר שעה נפרדנו בנשיקות

בוודאי אבוא אליה שוב ובוודאי שהיא תסכים לכך........

תודה רבה לך מותק!

12
אך אך שלי... את המלכה האמתית. בבוקר סוגר איתה במיל מפגש לערב יום חמישי. אין על מפגש במיוחד לפני משחקי מכבי.

בחורה מדהימה. מקבלת בחיוך קסום, סבלנות.
והסקרנות שלי על משחקי שליטה החלטתי לזרום איתה ושלי זרמה איתי :-)

והכל בסבלנות והיא יודעת ואיך שהיא יודעת.....

שלי כל הערב הייתי עם חיוך קסום במיוחד שמכבי קיבלה בראש....

ממתין כבר לשבוע הבא....

החיים יפים צריך לכייף בהם

13
אז אחרי תקופה די ארוכה שלא ביקרתי את הגברת הלכתי לבקרה שוב!
לפני מספר ימים שלחה לי בטעות הודעת שרשרת.....
שכמובן התנצלה ולא התכוונה...
אני איך לא ישר פתחתי שיחה וקבענו להפגש ביום שלישי בשעה 19:00 בערב...
מגיע יום שלישי השעה 16:37 מגיע הביתה מתקלח מסתבן מגלח את מה שצריך לגלח שם קרם איפה שצריך לשים שם בושם ויוצא!
השעה 17:53 שולח לשלי הודעה יצאתי לכיוונך! ועוד הודעה אם אני זוכר נכון את הכתובת נענתי בחיוב לגבי הכתובת מגיע לצומת מסויימת!
שם וויז ומגלה שכנראה יש פקקים ואני יגיע רק ב 19:30 בערך...
שולח הודעה לשלי ומעדכן אותה!
מאשרת לי להמשיך ושהיא מחכה לי!
כמובן שהיו עוד הודעת בנינו שלא הפרט כאן.....
מגיע לכתובת מוצא חניה בשעה הזאת יש בשפע באזור שלה!
ומתחיל להתקדמם לבניין נזכר שיש שער עם קוד מבקש ממנה שתזכיר לי את הקוד אומרת לי השער פתוח תעדכן אותי שאתה עולה!!
רושם לה הסמס נוסף שאני עולה אבל לפני שאני נכנס חייב לעשות שיחה חשובה מדליק סיגריה במדרגות ומבצע את השיחה!
כעבור מספר דקות שולח לה הסמס נוסף אני מוכן!!
פותחת לי את הדלת עם שמלה שחורה.... ורשת באזור החזה נותנת לי נשיקה על הלחי ואמרת לי בוא....
מתקדמים לכיוון החדר כאשר היא מובילה ואני מסתכל על ישבנה עלתה בי המחשבה להפליק לה אבל ידעתי מה תהיה התגובה שלה!!
אז החלטתי לוותר! (כמובן שתגובה שלה בקטע חיובי)
נכנסים לחדר שואלת אותי נעשן סיגריה אני כמובן מסכים מדליק סגריה ושלי אומרת לי שהיא בלי תחתון קופצת למיטה מפסקת את רגליה ואני נופל מרגליי.....
היא מבקשת שאני ישב לידה לעשן את הסיגריה
במהלך הסיגריה שלי מבקשת שהוריד את הזקט ואת החולצה ואז את מכנסיי ואז את תחתוני..... יעני עשיתי לה מופע סטרפטיז....מתיישב מסיים את הסיגריה מכבה אותה ושלי משכיבה אותי על מיטתה...
קושרת לי את ידיי ומבטיחה שהפעם אני לא השתחרר!! (נחיה ונראה עניתי לה) קושרת את רגליי
ומתחילה ללקק אותי מהצוואר חזה ולמטה שכל פעם אני מנסה לנשקה על צווארה או כל מקום אחר מתחמק בצורה מושלמת לגרות אותי יותר במהלך המציצה אני מצליח לשחרר יד אחת מהחבל של שלי ואמר לה את תצטערי על מה שאת עושה עכשיו כל הזמן שהיד שלי משוחררת שלי לא מודעת בכלל מזה מצליח לשחרר את היד השניה ומחזיק בחבל ששלי לא תדע!
אחרי מציצה מושקעת ביותר מצידה! מוציאה גומי ואומרת לי תהיה ילד טוב ותהיה ויברטור טוב תן לי לגמור סיבוב אחד!
ברגע ששלי מתיישבת עליי משחרר את ידייה מהחבלים מחבק אותה ואומר לה תני לי לגעת בך שלי מופתעת איך הצלחתי להשתחחר מהקשרים שהיא עשתה (יחידה מובחרת בצהל)
סקס מושלם בכל הבחינות יודעת לזוז לתת קונטרות מושלמות!
כל הסיפור היה כשעה ללא לחץ של זמן!
מסיימים מעשנים סיגריה נשכבים על המיטה מדברים קצת ואני מבקש לשטוף את עצמי שלי מבקשת לקלח אותי כמובן שאני לא מתנגד!!
הולכים למקלחת ומתאמים את הפגישה הבאה כבר!
אני מבקש משלי בפגישה הבאה אני רוצה משהו מיוחד סוגרים את הדברים נשיקה ולהתראות כמובן שיצאתי מרוצה ומבסוט וישנתי כמו תינוק אחרי הפגישה !
ממליץ ממליץ וכמובן שאחזור מחכה כבר לחמישי הקרוב!!!

גבר אמיתי יודע לכבד אישה!

14

לפתע באחד הערבים אני מקבל תזכורת למייל הפרטי
הייתי בדרך לתל אביב
כמובן שמיד נדלקים לי כל הפיוזים
הגבעה עולה ויורדת במשך כל הנסיעה
הייתי חייב לסדר את הלו"ז הקצר שיהיה מקום גם בשבילה
את המקום היא לא הייתה צריכה להגיד לי כי כבר ידעתי מפעמים קודמות
אמרתי שאבוא בערב ולא קבעתי שעה

מתקשר אליה וכותבת לי "לא עידכנת.... כמה דקות מתקשרת להעלות"
כותב לה, "ואם אעלה עכשיו תרביצי או שאפגוש מישהו...." תשובתה "תפגוש"
בכל זאת לא עליתי.....

אחרי כמה דקות, כותבת שוב, "הבחור ירד ומתקשרת אליך"
ואז אני רואה שאחד יוצא מהשער, בכל זאת לא עליתי, וחיכיתי שתתקשר, לאחר זמן קצר יורד עוד בחור, ואז היא מתקשרת
כמובן שהראשון לא היה אצלה אולי אצל מישהי אחרת....

כמובן נכנסים לחדר, כרגע חושבים רק על סקס, והכסף לא עולה כלל במחשבתינו
היא מורידה את הבגד אחד שלה, יותר אין לה......
ואז היא מתפנה אלי ומורידה לי את הבגדים מתכופפת ומורידה לי הגרביים והנעליים ואז נשארים שתינו במצב שווה .....
לוקחת אותי לאמבטיה והסבון והעיסויים מתחילים לעבוד בכל הכיוונים ובכל המקומות והמים חמימים וצבעוניים.... למי שמכיר

ואז חוזרים לחדר ומדברים ועובדים כראוי בכל מה שרק אפשר, מעבירים חוויות נעימות
תוך כדי זיון עמוק היא עוד מקבלת עיסוי בדגדגן היא מוציאה סיגריה [בהסכמתי] ומעשנת עד שלפתע מגיע הלחץ של הדגדגן לעיצומו וככה ממשיכים עד בלי להסתכל על השעון, אבל כנראה שהבנות מרגישות היטב את הזמן
למרות שאמרתי לה שמצידי לא איכפת לי להיות שלש שעות

לבסוף חוזרים לאמבטיה ואז קודם מתקלחים במקלחת זהב..... [לפעמים אין שליטה...] וממשיכים במקלחת הצבעונית שמתחלף לה הצבע שם כל הזמן

מתלבשים היא בגד אחד ומסיימת מייד, וממשיכה להלביש אותי תוך כדי שהיא בודקת שהרגל השלישית מכוסה היטב...

הבחורה לא בוחלת בכלום
היא אחת הבחורות הנעימות וכייף להיות איתה

לבסוף נזכרים שיש עוד ענין שלא טופל והוא הכסף מקבלת ולא סופרת כלל בטוחה בלקוח הוותיקקריצה שלא יטעה במיספור
נפרדים תוך כדי נשיקות

15
הייתי אצל שלי..
חמודה מאד, חייכנית, נותנת שירות מעולה מכל הלב. מציצה אליפות.
שלי בחורה מיוחדת ומאד חשוב לה שתצא מסופק.
הדבר היחיד שפחות התחברתי, זה לדירה ולאזור..
מעדיף דירה רגילה ונורמטיבית ולא סוג של חור בדרום ת"א.
אבל אין ספק ששלי עצמה מחפה על החיסרון.

נ.ב. בנוגע לדירה, שלי מתחזקת אותה יפה ונקי.. דיברתי על סגנון הדירה שלא התחברתי.

16
כבר הרבה זמן אני בונה על ביקור.
הרבה - בגלל שאני גר בדרום ולא ממש מגיע רציף לאיזור המרכז.

אתמול הגעתי. כבר מהרכבת שלחתי מייל ושאלתי אם תהיה זמינה. לא יכולתי לדבר - בכל אופן רכבת...
השיבה שבעיקרון כן ושאתקשר לתאם כשאגיע.
התקשרתי. ושוב. אין תשובה... התייאשתי ותיאמתי עם מומלצת אחרת. על כך בתגובה נפרדת בשרשור שלה (שני/ויקי).

פתאום טלפון משלי. מתנצלת כי לא שמה לב. בטח שזמינה. תבוא עכשיו?

באתי. רחוב הומה, כניסה צדדית לבניין וטיפוס במדרגות לגג. כאילו - אם לא בגללה לפחות נתנשף מהעלייה במדרגות.

שלי יפה. גוף נשי. היא לא רזה ומי שמחפש דוגמנית - שלא יטפס...

נשיקה קלה, תיאום ציפיות ושיחה חביבה. אשת שיחה. מתקשרת היטב ומשרה אוירה נינוחה.

הדירה זה סוג של מבוך, מחדר לחדר. חשוך, תאורת קישוט עדינה וצבעונית של חג מולד. מוזיקה מדליקה של מועדוני אנדרגראונד.

על האקט עצמו אני לא אפרט יותר מידי. זה ביני ובינה.
אבל אציין שהחוויה ראויה לשבח. היק קשובה, פתוחה לרעיונות (לא אנאלי ולא נשיקות. כל השאר - תלוי בפרטנר), מקבלת את הלקוח כמו שהוא ויודעת את העבודה. קיבלתי את ההרגשה שהיא נהנית מלספק, ומסופקת גם היא...

הבנתי שישנה פקידה בדירה, אבל לא שמעתי אותה.

מיקום - 6
דירה - 9
זיון - 9
חוויה - 8.5

אין מצב שלא חוזר!!

17
שבוע טוב לכל החרמנים באשר הם !!

ושבוע טוב לשלי הסקסית המטריפה !!

ביקרתי שוב את שלי. הפעם במעונה החדש.

היתרון המשמעותי מבחינתי במקום החדש, הוא החניה. אין שום בעיה והכל בחינם. במקום הקודם היה זוועה !!!

מבחינת שאר הדברים אני לא רואה הבדל גדול. אולי החדר קצת קטן יותר, אבל זה באמת לא משמעותי.

הבילוי שלי עם שלי היה קסום.
כמו בפעמים הקודמות כמובן, אך ככל שמכירים יותר, הוא משתבח.
כי המעלה הגדולה של שלי, מלבד היותה אשה סקסית בטירוף, היא שהיא ממש מתחברת לגבר שאיתה (אני מתכוון אלי כן? צחוק).
היא מרגישה ויודעת מה הוא צריך ומה הוא רוצה בלי שיגיד. וגם להגיד זה כיף, היא פשוט משתפת פעולה בזרימה מדהימה.
היא מבינה שסקס זה שני אנשים....

מיניך - לא מבין למה צריך פירוט של הפעילות הגופנית... כתוב בבירור מה היא עושה ומה לא (ואם לא ברור, תמיד חפוזי ישמח להבהיר לך, בעיקר את מה שהיא לא עושה וכמה עולה מה שהיא לא עושה בכי). יש גם תיאורים של המראה שלה.
כל מה שחסר לך, זה לקפוץ למים. אני מבטיח לך שתהנה כמו לקפוץ לאמבטיה של גלידה ביום קיץ מהביל.

שלי חמודה, בהזדמנות הראשונה שתהיה לי, אני קופץ לעוד ביקור.

שבוע טוב לכולם !!

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”