כ דיווח טרי מתאילנד והפיליפינים - דף 2 - סקס אדיר

דיווח טרי מתאילנד והפיליפינים

12
גברים בשחור -

האמת היא שאם תקרא שוב תראה שלא הייתי ברחוב הזה או באזור הזה בבנגקוק ולכן לא ידעתי איך כותבים אותו בעברית.

ראיתי שכאן כתבו בעבר (כנראה בפוסט של שחר) ככה וכנראה זה נקלט בתת מודע, אני אפילו לא יודע איך מבטאים את השם למען האמת :)

אם אתה עדיין מאמין שאני הוא שחר אז תאמין מה אני אגיד לך. אבל שורה תחתונה אני לא. יום טוב , תצליח

15
אנגלס סיטי חוץ מבחורות במועדונים משעמם במשך היום
הייתי שם לפני כמה שנים וישנתי במלון ברחוב field avenue חוץ מנייט לייף אין שם כלום ולדעתי זה משעמם. הרחוב הזה מלא מועדונים שמתעוררים לחיים בערב ואז אפשר לבלות . במשך כל היום שיעמום

16
פוקרסטאר אתה צודק ב 100% אין על הפיליפינים !! גם מבחינת איכות הבנות !
אני הרגשתי בדיוק כמוך כשהייתי בתאילנד ועברתי לפיליפינים.

אני זוכר שהייתי עושה קבוע את הקו של אייר טייגר מבנגקוק ישירות לקלארק, היום לצערי הטיסה דרך מנילה ואין קו ישיר מבנגקוק.
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

17
חינאוי - בזבזתי קרוב ל18 אלף עם טיסות. תאמין לי שאפשר להסתדר בפחות אני פשוט מפונק. וגם הימרתי הרבה.
ננוש - אני נאלץ להסכים איתך. ביום ממש משעמם. הולכים לחדר כושר ולקניון וזהו. בגלל זה אני הייתי מעדיף לקחת איתי איזה מישהי לאחד האיים או ללכת לאיים ולתפוס מישהי ולשחרר אחת לכמה ימים.. ולהחליף

לייףסטייל - צודק חבר, אין לי ספק שפיליפינים זה לאניני טעם שמבינים שתאילנד נהרסה בגלל התיירות המוגזמת והמחירים פשוט בשמיים של הכלללל.
בכל מקרה טוב לדעת שמישהו מסכים איתי חיוך

יום טוב לכולם. היעד הבא מתחיל להיסגר. כנראה אפריקה, מתחיל באתיופיה ונמשיך לקניה. שמעתי שיש מושבה של ישראלים שם. טס עם טורקים ב400 דולר לאדיס אבבה.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”