כ דיווח מעודכן 2016 מבנקוק פטאיה פוקט - דף 3 - סקס אדיר

דיווח מעודכן 2016 מבנקוק פטאיה פוקט

23
בתאילנד זה די תלוי בכימיה שיש לך עם הבחורה
רוב הבחורות שבאו אלי למלון לקצר נשארו 3,4 שעות וחלקם גם ביקשו להישאר לישון
יש כמובן את הפצצות העסוקות שבד"כ תמיד יש להם כמה לקוחות בהמתנה..הן באות מפרגנות לך בכייף שעה עד שעה וחצי פלוס מינוס(תלוי בדרישה) והולכות
ארוך זה מהרגע שלקחת אותה עד למחרת בבוקר..+ מספר נוסף כבוקר טוב..כמובן שלאחר מכן לא כדאי להיות חזיר ולפנק את הליידי בארוחת בוקר טובה יחד איתך..משם היא תמשיך לסידורים בחדר שלה לקראת עוד לילה מפרך
אם אתה מעוניין אתה יכול להעביר איתה כמה ימים יחד ממש כמו עם חברה ולשלם לה על כל יום..כמה?? תלוי ביכולת המיקוח שלך..אני באופן אישי נמנעתי מזה..סקס אני יכול לקנות לעיתים בכסף..אהבה לא.

אם לקחת אותה מבר תאלץ לשלם גם BAR FINE(מתחיל ב300 באט ליום יכול להגיע ל1000 באט ליום, תלוי בסוג המועדון/בר ובתקופה) לבר על כל יום שהיא איתך בנוסף למה שתסגור איתה
במועדוני הלילה אין את הצורך בתשלום ה BAR FINE אבל לשם אלה שמגיעות מוקדם לא שוות והשוות יותר מגיעות לשם רק בסוף הלילה להשלמת הכנסה מהעבודה בברים ומועדוני החשפנות

בגדול אני מסכים עם מה שנכתב פה..
התאילנדיות הרבה פחות אטרקטיביות בלוק ממה שניתן למצוא במקומות מסויימים בארופה וכו' והשיווק שם בעיקר במתחמי הבילוי והמועדונים אגרסיבי לאללה..אם לא תתמקח תשלם מעל למחיר המקובל בשוק
כמו לכל דבר בחיים יש גם בתיירות הסקס בתאילנד יתרונות ויש חסרונות
על אף שתאילנד היא הרבה מעבר לסקס וזנות

דיווח מעודכן 2016 מבנקוק פטאיה פוקט

25
יש לי שאלה יש לי חופשה מתוכננת לתיאלד עשרה ימים בילבד כולל טיסות
ואני לא יודע איך לחלק את הימים
להקידיש את כול הימים לפטאיה או לחלק עם בנקוק ופוקט
החבר שאתי רוצה לנחות בבנקוק להעביר שם את הלילה
למוחרת להמשיך לפאטיה ל 4 ימים
ואז להמשיך לפוקט לעוד 4 ימים
ואני תכלס רוצה רק לזיין
אבל גם לא בא לי להיות לבד?