"כל אהבה שהיא תלויה בדבר, בטל דבר, בטלה אהבה; ושאינה תלויה בדבר, אינה בטלה לעולם."(פרקי אבות פרק ה' פסוק ט"ז)
אהבה מעוורת את העיניים מראות חסרונות , והשנאה מעוורת את העיניים מראות יתרונות .(רבי משה אבן עזרא)
בחייו של כל בן אנוש שלושה דברים חיוניים והכרחיים לצורך קיומו והישרדותו:
נשימה, אכילה/שתייה, ושינה, ללא שלושת אלו לא יוכל האדם להתקיים ולשרוד...
בחייו של כל אדם הדבר החשוב ביותר לאושרו ולהתפתחותו הנורמטיבית מיום היוולדו ועד יום מותו היא אהבה !!!
הדבר הראשון שאנו מקבלים בשנייה הראשונה שאנו יוצאים אל העולם, הוא החיבוק הראשון של אמנו
חיבוק ראשוני שהוא מתנת חיים עבורנו. חיבוק שאותו לא נשכח עד סוף ימינו.
חשוב לציין שניתן לחיות ולשרוד ללא אהבה אך לחיות בלעדיה החיים אינם חיים תרתי משמע !!!
ללא אהבה גבר אינו אלא צל חסר חיים. ובכלל היכן שיש אהבה, יש חיים.
על פי היהדות למילה אהבה משמעות רבה אם ניקח לדוגמא את יעקב אבינו אשר התאהב ברחל אמנו.
ספר בראשית (פרק כ"ט פסוק כ') "ויעבד יעקב ברחל שבע שנים, ויהיו בעיניו כימים אחדים באהבתו אותה".....
אהבה היא מילה המציתה אש בלב גבר צעיר, מעוררת את דמיונו ומשנה את אישיותו ....
לעומת זאת אהבה היא מילה המעלה חיוך מהול בחשש ועצב בעיני מבוגר מנוסה,
עבורו המילה "אהבה" היא בעלת כוח ייחודי ולעיתים אף הרסני ...
מהי אהבה ? מה זאת אהבה? מה משמעות המילה?
אהבה במשפט אחד: תחושה עילאית גן עדן רגשי,אך גבולותיה גיהנום, ודי לחכימא ברמיזא....
אני לא מחדש דבר אני רק מזכיר לכם את מה שחבוי בתוככם, אם תאמינו בעצמכם אני מבטיח לכם:
יום אחד זה יבוא, כאילו היה שם תמיד ורק חיכה שתבחינו בו, אתם תצעדו בשדרה וידה
של אהבת חייכם אוחזת ברכות בידיכם, השמיים יצבעו בכחול עמוק ומיליוני כוכבים יבהקו במיוחד
עבורכם, צל ההרים ירעיד את הלבבות והשקט ישדר עוצמה ואתם תחושו כאילו נולדתם מחדש....
ואנכי נער הייתי וגם זקנתי והרבה זיינתי, ועדיין מחפש אהבה מבוקר ועד ערב הולך מצד לצד משדרה
לשדרה בואכה עיר הזונות בת ים ... מרחוב בלפור לרחוב ירושלים כנווד במדבר המחפש באר מים זכים
לרוות את צימאוני ותשוקתי הרבה ....
תשמעו אגדה יפה:
ויקה מגיעה אלינו ממוסקבה לא מודעת לשפות אחרות מלבד רוסית !
בת 30 183 ס"מ שיער צבוע בבלונד חלק עד אחרי הכתפיים.
שני צדדי ראשה מגולחים גבותיה מקועקעות. עיניה שחורות ריסיה ארוכים ונאים.
שיניים לבנות מעט גדולות מהממוצע, שפתיים בשרניות. פנים עגולות עירוב של רוסיה ומונגולית.
שדיים קטנים פטמות גדולות מזדקרות למגע לשון.גוף רזה רגליים ארוכות ישבן נאה, גוון עור שחום.
מתנשקת באהבה ובמסירות .מציצה טובה לעיתים מעמיקה לעיתים רדודה.
ליקוק ביצים נאה, רימינג נחמד לא קטלני ולא חודרני,(לראשונה בחייה למדה היום מהרב את הלכות מרעום).
זיון טוב זורמת לכל תנוחה, משתדלת לרצות אך משהו היה חסר....(לא זזה רוורס).
השפרצה לפנים לא אוהבת שגומרים לה בפה.
לאחר כשעתיים שבהן היינו במלון דיברנו מעט, ויקה מספרת לי על חברתה ליזה.
כמובן שביקשתי לראות תמונות, הגברת לא יפה בפניה, אך כדיג זקן ומנוסה ראיתי את הנסתר בעיניה השחורות של ליזה.... כמה צדקתי רק אלוהי הוא עדי...
קבענו שוב לערב אספתי את שתי העלמות מביתן בעיר הזונות בואכה בלפור וחזרנו למלון (לבקשתי ליזה הגיעה בנעלי עקב גבוהות).
ליזה בת 30 175 ס"מ מגיעה אלינו ממוסקבה גם ליזה לא מודעת לכך שישנם עוד שפות מלבד רוסית.
שיער שחור ארוך (תוספת). פנים לא משהו,לא חלקות ולא נאות, (אך יש בה סקס אפיל).
עיניים שחורות, שיניים לבנות, גוון עור שחום שזוף.
חזה מושלם טבעי ויפה ,ישבן סקסי, רגליים נאות ורזות,
ביצועים :
נשיקות: צרפתיות מארץ הצרפתים התמסרות טוטאלית !!!!
מציצה :בולעת החרבות חלק שלוש כולל זיון פה ,כולל שבירת שקדים !!!
רימינג: קטלני חודרני פולשני מארץ הפלישתים כולל ישיבה על הפנים !!!
סקס: מארץ הזיונים זיון עצבני חזק חלש מחוזק מוחלש הכל מתקבל במסירות ובאהבה !!!
השפרצה עצבנית לפה לפנים לגבות לרהיטים ולשכנים !!!
ליזה בעיני היא אחת בדור, היא נולדה לזנות, זונה בת של זונה נכדה של זונה בת לשושלת של אלפיים
שנות זנות , כשהיא נולדה נפל דבר בממלכת הזונות הרוסית !!!
המחיר 500 שקלים לשעה וחצי (יש צורך במיקום)ניתן לקחת כל אחת בנפרד.
אני ממליץ על ליזה לבעלי לב חזק...
לסיום ברצוני להקדיש שיר עבור ליזה.....
ילדתי יקירתי לא דמיינתי ולא חשבתי שאתחבר אלייך לא עלה בדעתי שתוכלי לגעת בי לא מפנים ולא
מבחוץ כשחיבקת אותי לא דמיינתי שהחיבוק הוא שלך וכעת כשהלכתי ואת כבר לא כאן לא ציפיתי לכאב
הגוף כואב הלב דואב ואת חסרה לי מאוד כל אישה אחרת היא עוד דבר חולף,
אהבתי להיות איתך אני נזכר איך הבטחת לא להיות עצובה לאחר שאלך.
את ילדה חזקה ואני כבר לא ילד את כאבי אני חובש ,אל תדאגי ילדה לכל רע יש סוף לכן אני כבר לא חושש.
אינני יודע אם זאת אהבה אך אני מבטיח לחזור שוב לחבקך ולנשקך אני יודע שאת אישיותך ואת דמותך אהבתי עד מאוד ...
לילה טוב ילדתי יקירתי נעמת לי מאוד... נכנעתי לתשוקתך... הוקסמתי מרזי צניעותך....
תודה לך ילדתי עוד אשוב לביתך...עוד אשוב לראותך .....