כ ליאור מרמת גן - סקס אדיר

ליאור מרמת גן

1
שלום חברים,

מצטער שלקח לי הרבה זמן להעלות את הפוסט אבל לא יכולתי מסיבות אישיות.
ביקרתי אצל הנ"ל חייב לספר שבהחלט נהניתי.
נקייה, לא מלחיצה, אקטיבית כמו שצריכה להיות דאגה שאני אבלע את כל הזין שלה עם קצת אגרסיביות (היה מגרה ביותר עמד לי בלי הפסקה) ואחרי כמה פעמים כשנחנקתי והיא יצאה השכיבה אותי על הגב עם הראש מוטה למטה וחדרה לגרון שלי שהיה פתוח לרווחה כמעט עד הסוף ואז עצרה ירקה לי לפה פעמיים כדי להרטיב אותו ולהקל על החדירה לגרון ואז דחפה את הזין שלה עד הסוף כשאני מרגיש את הביצים שלה על האף שלי כשכולה בתוך הגרון שלי (חבל שלא נשארה שם עוד הרבה אבל נתתי לה לשלוט כמו שהיא אוהבת ופשוט זרמתי)
בתור אחד עם מעט ניסיון כפסיבי זיינה אותי בהתחלה בעדינות ואז החלה להיות חרמנית ורצתה לחדור עמוק אז קרעה אותי.
זיינה אותי בכמה תנוחות כולל כשהיא על הגב ואני עליה עם הגבה אליה ואז סובבה אותי כשהיא עדיין בתוכי עם הפנים אליה, זיינה אותי בדוגי וגם כשאני שוכב על הבטן והיא על הגב עם החזה עליי בקיצור חוויה מעולה (לפחות בשבילי למרות שכאב) בדיוק כמו שהיא רשמה בפרסום למי שמתמסר.
לגבי גודל האיבר קראתי פה בכמה מקרים שהוא ענק אז לא בדיוק אבל בהחלט מכובד
עמד חזק כמו שזין צריך לעמוד ובהחלט גרם לי לרצות להגיע שוב מה שיקרה מתישהו בהמשך הדרך כמובן אחרי ביקור ראשון אצל רומי אם ייצא לי להשיג אותה בטלפון סוף סוף ואם לא בהחלט אלך שוב לליאור.
ליאור אם את קוראת את זה את תודה רבה ונתראה שוב.
מקווה שנהניתם, אל תתביישו לשאול במידה ושכחתי לרשום משהו
נ.ב תשלום 400 ₪ לקחה רק בסוף כנראה כי בטוחה בטיב השירות שלה ואכן היה טוב.
יש לך חור אז צריך לסתום אותו ...

ליאור מרמת גן

7
רק לך נשמע יחצני טוטי בלי כוונה להעליב
יש דיווחים קודמים שלי תרגיש חופשי לקרוא שקטלתי מארחות שתקתקו
רק בגלל שדיווח חיובי לא אומר שהוא יחצני והכי חשוב יש דיווחים זהים לשלי מאחרים אז אם אחד אומר תחשוד, 2 אומרים תטיל ספק, כשהרבה אומרים כנראה שיש משהו נכון
יש לך חור אז צריך לסתום אותו ...

ליאור מרמת גן

10
ליאור נותנת שרות טוב בלי הפוזות שמוכרות לנו מהקוקסינליות השונות.
גם אני חוויתי שרות טוב בהתאם להבטחות שהיא כותבת בפרסום שלה.
החיסרון של ליאור מבחינתי זה שהיא לא גומרת חוץ מזה היא אחלה וסבבה.
שימו לב היא אקטיבית בלבד.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”