דגמתי את ילנה מקרית ים, מהדירה המוכרת שכבר דיווחתי על 2 בנות בה, ריטה ואינה.
ילנה בת 45 בערך בפנים, 35 בגוף, שמנמנה מעט, אך הגוף לא שמן אלא יש קצת בטן.
לא יפה בפנים, חזה בינוני עד גדול. עושה הכל בכיף, החדרת אצבעות אליה, אליכם, רימינג, נשיקות, מציצה טובה מאוד, זיון בתנוחות שתרצו. ליברלית ושירותית אם כי המראה לא משהו. ל200 שקל סביר אם רוצים שירות טוב ולפרוק, אני לא אחזור אלא אם אהיה חרמן טילים וריטה או אינה לא יעבדו/ דירות אחרות שאני אוהב.
ציונים:
דיסקרטיות -8 הדירה מוכרת אך הרחוב שקט ואין אנשים.
פנים - 2 - דודה רוסיה גרוזינית מבוגרת קופאית בסופר
מציצה - 8 מושקעת איכותית ואקום ורוק
שירותיות - 9 עושה הכל, הרוב אפילו ביוזמתה, רימינג ליקוקי ביצים מה שתרצו גמירה בפה כלולה במחיר! ולא דיברנו על "אקסטרות" לפני אלא פשוט עשתה מה שביקשתי/ מה שרצתה לעשות/ זרמה איתי.
גוף - 3...לגילה 6. מילף נראית סביר לגילה (לא טוב, סביר). בטן קטנה עד בינונית, עודף משקל של כמה קילוגרמם, חזה גדול ותחת יפה, יש בהחלט מה לתפוס.
סיכום - מי שמחפש את השירות ואת האקסטרות הכלולות במחיר של 200 ש''ח כדאי אולי לנסות, מי שמחפש מראה בנוסף - אין לו מה לחפש איתה.
הסיבה המרכזית שאני לא אחזור - אני מעדיף שירות טיפה פחות טוב אך מראה יותר טוב, ומהסיבה הפשוטה שבדירה הזו עצמה יש בנות שנראות יותר טוב (בד"כ 2 במשמרת).
לכו, תהנו תנסו, המספר טלפון הוא אותו מספר והדירה אותה דירה.
שימו לב - את שאר הבחורות בדירה (להערכתי יש 4 או 5, כאשר עובדות 2 במקביל) לא דגתי אלא רק 3, אך השירות בדירה הזאת כמעט תמיד נפלא. מילפיות רוסיות חלקן נראות פחות טוב, יותר טוב, שירות מעולה לרוב. והדירה עצמה נקייה ומטופחת.
לעיתים בהחלט שווה ביקור, בטח אם נפלתם על אינה.
שלכם, צ'ארמר