כ באר שבע, נתיבות והסביבה (דרום). - סקס אדיר

באר שבע, נתיבות והסביבה (דרום).

1
נתחיל בהקדמה בעבר כתבתי פה ואז משום מה לא נותן לכתוב עם השם הקודם אז פתחתי חדש

אז בבירת הנגב בארשבע מתרחשים דברים טובים לאחרונה
הלחץ של המשטרה לסגירת רוב המכונים והדירות הביא לתוצאה הפוכה
ועכשיו יש הרבה יותר עובדות בעיקר פרטיות חלקן שוות חלקן ממש לא
אבל היחס ממש השתנה לטובה

והנה התרשמות שלי מכמה ...

הראשונה בחורה שקוראת לעצמה מור מקבלת בדירה שלה
אומר שהיא בת 33 אבל במציאות היא יותר 40
סקס סביר מציצה בלי גומי לא עושה אנאלי אבל מתנשקת
בחורה בסך הכל סבבה זורמת
עושה גם עיסוי טוב בעירום מלא כולל הרפיה ...
חזה בינוני תחת קטן

הבחורה השניה קוראת לעצמה לין היא בחורה עולה מרוסיה
בחורה טיפה שמנמונת והביקור אצלה היה ממש אסון
לא סימפטית לחלוטין מציצה בקונדום בלבד לא יודעת לזוז בכלל
מוציאה שם רע לכל שאר הרוסיות
חזה בינוני מעט נפול תחת סביר

בחורה שלישית קוראת לעצמה קרן בחורה צעירה יפה מאוד
גוף חטוב פנים נאות מאוד מאוד עושה כמעט הכל חוץ מנשיקות צרפתיות מלאות
מכנה לגמירה בפה אנאלי עושה בתוספת
היא טוענת שהיא צרפתיה למרו שניראת רוסיה
חזה קטן תחת מהמם

ושמרתי את הטוב לסוף...הבחורה האחרונה קוראת לעצמה מישל אומרת שהיא בת 32
ותאמת גם ניראת 32 אולי טיפה פחות בחורה מלאה אבל בהחלט בטעם טוב מאוד ושופעת חושניות
חזה גדול ושופע תחת טוב בחורה מתמסרת לחלוטין מתנשקת צרפתיות מציצה בלי קונדום
עושה אנאלי חיסרון יחיד שאין גמירה בפה אבל חוץ מזה היא ניראת אחת מושלמת אחת שבאמת
נהנת מסקס ונותנת לך ממש הרגשה מושלמת לא מתקתקת

מספרים ינתנו בפרטי... ובשבוע הבא התרשמות מעוד כמה :)

3
שלום handfull. סחטיין על הדיווח. אכן, דברים טובים קורים בבאר שבע ולא רק בכדורגל. תודה על המידע. לא הייתי אצל אף אחת מהבנות שהזכרת. בוודאי תופצץ בבקשות לטלפונים בפרטי ואתה יכול לחסוך לך את הטירחה. כל הבנות מלבד קרן מפרסמות ביד 2 מדור עיסוי בטווחים של ה 300 שח ומעלה. יש עוד מודעות בטווחים אלו ולדעתי גם הן מכוונות לשירות שמעבר לעיסוי. חלק מהבנות נמצאות גם בצאט של וואלה בנוסף למודעה ביד2.

4
המחירים נעים בין 250 ל 500 תלוי אצל מי ומה

מור זה 300 כולל בודי בעירום מלא ומציצה
350 סקס מלא לגמירה 1

לין אותם מחירים אותם מחירים

קרן זה 350 גמירה אחת 500 שתי גמירות

מישל זה 250 לאקט אחד
350 2 אקטים
ושעה בלי 500 שח בלי הגבלה
ןבשעה מישל לא ממש סופרת תשעון ובכייף ממשיכה לפנק גם מעבר לשעה

9
החלטתי לצאת למסע ציד בן כמה ימים באזור באר שבע הנה התוצאות:
יש כמה 4 כיוונים עיקריים: האתר הנוכחי ודומיו,וואלה צאט,יד 2.וחניון תחנת רכבת האוניברסיטה
באתר הנוכחי במדור מפגשים אצלי יש 3 מודעות רק 2 פעילות.
המודעה המדברת על ה"ידיים החמות ועדינות" היא בעצם דירת עיסוי שדווחה פה בעבר ומפרסמת גם ביד 2 חוץ מעיסוי והרפייה בינונית לא ייצא לכם משם יותר מדי.
המודעה שמדברת על "יפייפיה בת 29" מפנה לדירת קרקע קטנה ליד מרכז גילת רוסייה עם לוק אסיאתי חזה גדול ומסולקן גוף רזה מציצה בלי וזיון לא רע בכלל אם כי לא מתמסרת לחלוטין ודי רובוטית.
נעבור לצאט של וואלה: יש כל הזמן פרחים חדשים המחירים 350 לאקט שולחות תמונות בוואצאפ יש לציין כי מצאתי אותן גם ביד 2
הייתי בדירה של מישל שדווח עלייה כאן דירה בשכונה ג לצערי התאכזבתי מאוד הדירה לא דיסקרטית ועושה רושם שעובדות שם עוד בנות וכל הסרסורים יושבים גם הם בבית פתחה לי ישראלית צעירה ושמנמנה שעושה טובה שהיא בכלל עושה משהו 350 לפח.
יש בצאט עוד מישהי בשם מור שבתמונות נראית טוב אבל בשנייה האחרונה דפקה לי ברז אז לא דגמתי. יש גם איזה קוקסינלית למעוניינים שדורשת אותו מחיר אני לא בכיוון של בולבולים אז לא רלוונטי.
באתר דומה יש מודעה שהופיעה גם פה בעבר בחורה בשם סטלה מפנה לבניין הגבוה בשכונה ג מבוגרת עם חזה ברצפה אנטיפטית מאוד רק מהצחנה שיצאה לה מהדירה ברחתי מדברת על אקט ב200 אז למי שיש קיבה חזקה שיזרום.
ביד 2 יש מגוון רחב ואף אחת לא תודה שהיא עושה פינוק מלא אבל תרמוז שהיא חולבת בכייף. הדירות של מרינה ויבה דווחו כאן בהרחבה בעבר אז לא אוסיף רק אומר שאין פינוק מלא. יש את קטיה רוסייה גדולה עם חזה מרשים שמעניקה עיסוי מקצועי ב200 ופינוק מלא ב250 על מיטת העיסוי הייתי פעמיים פעם ראשונה נהניתי אבל בפעם השניה היתה תקתקנית חפשו עליה דיווחים.
יש מודעה על שם ליהאנה מדובר על דירה בשכונה ד עובדות שם 3 בנות כל אחת ביום אחר. הייתי עם נמוכה מלאה והיה ממש gfe והייתי עם רוסייה עם חזה ענק היה טוב אבל קצת תקתקני.
בתחנת הרכבת יש את 2 הרוסיות שלוקחות 200 בחנייה הקטנה ובצד השני יש רוסייה שמנה ב100 סבלנית וסבירה לפורקן מהיר.יש את הנרקומנית הרזה מדובר בעקיצה כי באוטו היא מתחילה לספר כל מיני סיפורים ולא ייצא לכם ממנה כלום. ראיתי עוד שתיים חדשות יחסית אבל איתם יש 2 סרסורים סודנים על אופניים חשמליים אז לא התקרבתי.
ליד טוטו טרנר יש רוסייה שמנה וצעירה שלוקחת 150 לא נמצאת תמיד מציצה בלי זיון נחמד ולא מלחיץ.
יש בנות פרטיות שמגיעות לבית או למלון לבינתיים לא יצא לי לדגום מקווה שמישהו ירים את הכפפה וידווח
נראה לי שזהו בינתיים בזבזתי מספיק זרע וכסף השבוע דיווחים נוספים בקרוב אבל בבקשה דווחו גם אתם ואל תשמרו את הטוב לעצמכם.קריצה

10
תודה רבה.
גם דיווחתי על חן לפני כמה ימים מיד2 בטלפון של קרן
כמו כן יש במלון הנגב, 3 ערביות אבל ממה שהבנתי כשהייתי שם זה שצריך לשכור חדר במלון ליד ב 100שח ואז לבוא לקרוא לאחת מהן.
עקב הפרוצדורה הזו ויתרתי, אשמח לדעת אם משהו ניסה.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”