כ טל הגבוהה מלוד - דף 2 - סקס אדיר

טל הגבוהה מלוד

14
הייתי אצלה לפני כשנה כשאירחה לכמה ימים בתל אביב(אם אני זוכר נכון אז הייתה ללא חזה וכיום יש לה).
גבוהה מאוד מאוד לחובבי הגבוהות-בערך 1.93, חלקה ודי סקסית עם כי עדיין טיפ טיפה עם פרצוף ובעיקר סנטר גברי. לקחה אז 250 ש"ח, לא יודע כמה היום. ממה שאני זוכר עשתה הכל-התנשקה, מצצה בלי ועם, קיבלה בכיף ללא שום הפרעות. אם היא לא השתנתה לרעה מלפני שנה, היא שווה ביקור.

טל הגבוהה מלוד

15
חברי הפורום היקרים
קבלו דיווח
הייתי אצל טל לפני כחודש,
עליתי אליה לדירה בלוד, איזור השיכונים לא ממש דיסקרטי, בכניסה עמדה מולי בחורה גבוהה עם חזה יפה, בלונדינית וחיוך נעים ופה נגמרה החוויה.
ביקשתי להתרחץ לפני שניגש לפעולה כי בכל זאת הגעתי מהעבודה ישירות אליה (שעות הצהריים המוקדמות) המקלחת ג׳יפה, המגבת שהביאה לי .... אלוהים יודע כמה התנגבו בה, הבלגתי על הכל ונכנסתי לחדר שינה שלה שהיה מבולגן, כל זה בזמן שהיא מתאפרת ומתארגנת בשבילי, התחלנו להתחרמן, קצת נגיעות, קצת נשיקות על הגוף הרבה אי נעימות מזיפים על החזה שלה, מזיפים על הרגלים וזיפים בכל מקום אפשרי.
המציצות שלה לא רעות בכלל, יש לה זין ענק ויפה, הגעתי עם פנטזיה מסויומת שעדיין לא הצלחתי לממש, ביקשתי שתחדור אלי בפעם הראשונה (עוד לא נחדתי עד היום) ושתגמור לי בפה, את שינהם לא הצלחתי להשיג, את החדירה כי הזין שלה ענק והיא הכאיבה לי עוד בשלב הכנסת האצבעות ואת הגמירה בפה כי פשוט נגעלתי בשלב מסוים להמשיך למצוץ לה (למרות שהזין סקסי)
את המספר הראשון גמרתי לה בפה ואת נוזל התאבה שלי היא ירקה על מגבת שהייתה על המיטה (הוסיף לגועל) לאחר מכן המשכנו משום מה להתמזמז, רציתי לחדור אליה ואז קלטתי שהיא עושה לי את הטריק הידוע עם האצבעות ולא חדירה אמיתית,
ביקשתי להפסיק ושאם היא לא מסוגלת לקבל אותו אז שתמשיך למצוץ אבל כבר לא עמד לי מהאכזב.
לקיצור לקחה 300 שקל ואותי היא כבר לא תראה יותר.
מקווה שתרמתי משהו למרות הסירבול בכתיבה.
אגב,
מילה לכל חברי הפורום,
כיף לקרוא את הרשמים לשכם
המשיכו כך ובתקווה ואוכל להוסיף כמה שיותר גם מהחוויות שלי
תקווה לטוב, תצפה לרע

טל הגבוהה מלוד

18
ראיתי לפני שנים תמונות שלה ומאד הצחרמנתי. אני מאד אוהב גבוהות במיחוד חזקות שאוהבות להשכיב אותי ולשבת על פני. רק במקרה ראיתי אותה ברחוב ואז החשק ירד. היא לא נראתה מושכת אלא מכוערת ובעלת גוף לא יפה במיחוד. אז ויתרתי.

טל הגבוהה מלוד

19
הייתי עם טל לפני די הרבה זמן , היא מאוד גבוהה , לדעתי לא נראית טוב.
יש לה שיניים לא נקיות והגוף גם לא היה מגולח ונקי לגמרי.
למי שאוהב קוקסינליות נשיות לא הייתי ממליץ , אבל היא נחמדה ושירותית.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”