כ מורן גבעתיים - סקס אדיר

מורן גבעתיים

3
אם מדובר על אותה מורן שאני הייתי (פעם אחת), אז זו לא מורן אלא מריה.
זה מתחיל בביקור שלי עם הבת בקניון גבעתיים. הבת "אבא אני נכנסת לסרט, שעה וחצי תכחה לי כאן. אני: אה, אה טוב, בסדר." אמרתי נתקשר לסלביה, המגדל בגבעתיים - הליכה מהקניון. אמנם יקרה, וטיפה מבוגרת, אבל שרירית, סקסית בעיני, מוכנה פעמיים, יש מקלחת.
התקשרתי. למספר השני. לראשון. כלום! התבאסתי. יד2. חיפוש. מורן. מודעה שנראית מבטיחה.
התקשרתי ענתה מישהי (פקידה). אמרה בטח, בוא, 250 ל 40 דקות. הבנתי שזה מה שאני רוצה. ביקשתי כתובת "המגדל".
אה... חשבתי לעצמי... זו העוזרת של סילביה.
בקיצור - היא רוסיה צעירה. רזה מאוד (ממש דקה). חזה קטן (ממש) ושפיצי - אני אהבתי את המראה. פאה שחורה. אמרה שהיא מחליפה שם בימי ראשון ולפעמים בחמישי. שאר הזמן עובדת במקום אחר ברמת גן (לא שאלתי היכן). הציעה מציצה בתוספת 50. ויתרתי בנימוס. לא הסכימה לפעמיים, תיקתקה אותי די מהר החוצה - המראה שלה עם גרביון שחור, פאה שחורה וגוף לבן לבן - עשה לי את זה. הרגשתי ששלגיה משחקת לי בביצים...
טלפון מתחיל ב
052-7840

מורן גבעתיים

4
תודה 8ציץ אכן זה הטלפון. אני חיפשתי איפה ראיתי את הלינק ועדיין לא מצאתי .
כנראה שבנות שונות כפי שכתבת נמצאות במקום לסרוגין ובניהם מורן.
אם מישהו ביקר במקום ויכול לדווח יעזור לנו מאוד.
מכל מקום אני אבקר שם בקרוב ואדווח

מורן גבעתיים

6
התפנה לי זמן לפנה"צ הלכתי למקום במגדל ואיך שנכנסתי כך יצאתי בחורה מגושמת רגליים שמנות לבושה כמו סבתא
מה גם שלא יודעת מילה בעברית מבקשת 250. מיקום נחמד אבל עם בחורה שמפילה אותו. האם מישהו היה שם עם בחורה מושכת?

מורן גבעתיים

10
צהרים טובים. מחזיר עטרה ליושנה. או במקרה שלנו - פוסט עתיק לכותרות.
שוב אולצתי להגיע לקניון גבעתיים. החלטתי שאם אני כבר כאן, אפשר לבקר את סילביה.
אולם היא לא נמצאה, מי שכן היתה היא כריסטין. צעירה אוקראינית חמודה ביותר.
נאמר לי בטלפון שהיא בת 21. לא יודע לומר אך יכול לומר שהיא פחות מ 25 בוודאות.
אוקראינית כחודש בארץ. עיברית - לא. אבל אנגלית כן ורוסית - ברור.
שחומה, כ 160 ס"מ. שטוחת בטן (ספורטאית - כיאה לסילביה) ושטוחת חזה. שזה אומר שאין חזה. ממש ממש קטן. לאוהבי הז'אנר כמוני. עיסוי מפנק אך לא מקצועי. בודי על הגב ולאחר ההתהפכות. אחלה בודי. אחלה פינוק. חבל שהיה קצר (30 דקות כולל מקלחות). חזרתי שוב היום לוודא שהיא (כריסטין) עדין כאן. וכן, היא עדין כאן עם אותו טיפול אותו שווי.
לסיכום: 250 זוזים. עד 40 דקות. צעירה מאוד. רזה, ספורטיבית ושטוחה
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”