...
גם אני הייתי בפרנקפורט
22ממעמקים - משמח לראות איך דיווח של אחד מייצר חוויה עבור באחר - גם בחוץ לארץ. זאת הרי מטרת הפורום.
אספר לכם עוד אנקדוטה מהסיור שעשיתי. באלבשטראסה 43 או 45 ישנו בית "כפול" - אחד שנכנסים אליו מהרחוב ואחד שנכנסים אליו דרך חצר פנימית. באמצע החצר עומד אדם מאוד זקן ומסתכל לקומה השניה של הבית החיצוני. אני עובד לידו ומביט לנקודה שהוא מתבונן בה ולא רואה כלום מלבד חלונות מוגפים בוילונות. כשאני עולה במדרגות הבית הפנימי אני קולט על מה הוא מסתכל. במדרגות של הבית החיצוני ישנו מסך טלויזיה ועליו מוקרן סרט פורנו שמציג בדיוק זיון אנאלי והאיש עומד באמצע ההמולה ומסתכל בסרט בריכוז מדהים. גם זאת דרך להעביר את הזמן.
גם אני הייתי בפרנקפורט
23[QUOTE=mahatef] ראיתי בסביבה של בתי הבושת האלה גם מלונות פשוטים. הייתם לנים שם בטיסה במיוחד למטרה הזו לימים בודדים? אני מבין שהאזור לא סימפטי במיוחד, השאלה היא עד כמה? מנסה שהטיול הפעם יהיה כמה שיותר זול אחרי שהתפרעתי פעם קודמת בפרנקפורט והוצאתי כמעט 8K שקלים (כולל הכל).אפשר אגב כתובת מדוייקת של המקום? שאני אוכל לחפש בתי מלון צמודים ולראות מה המחירים בכלל.נ.ב, אם מישהו ראה במקרה צעירה ג'ינגית לבנה באזור אשמח לקבל כתובת לפרטי. פעם קודמת לא הצלחתי למצוא :-/.[/QUOTE]
Leonardo Hotel Frankfurt City Center
דקה מתחנה מרכזית,נקי,א.בוקר טובה מחיר זול.תהנה
Leonardo Hotel Frankfurt City Center
דקה מתחנה מרכזית,נקי,א.בוקר טובה מחיר זול.תהנה
גם אני הייתי בפרנקפורט
24מאשר את מה שאמרו קודמי.
4 זיונים בהמתנה בין טיסות.
הרומניה הצעירה מהדיווח הראשון הכי שווה.
היתה גם טורקיה צעירונת חמודה, קולומביאנית עסיסית, ועוד כוסית צעירה חתיכה ושקטה.
תהנו.
4 זיונים בהמתנה בין טיסות.
הרומניה הצעירה מהדיווח הראשון הכי שווה.
היתה גם טורקיה צעירונת חמודה, קולומביאנית עסיסית, ועוד כוסית צעירה חתיכה ושקטה.
תהנו.
!Who Dares Wins 

גם אני הייתי בפרנקפורט
26עוד שבוע אני חוזר לסיבוב נוסף :-)
כבר עכשיו "אוגר" חומר :-)
יהיה קרררר בהתחלה כ- 0 מעלות , אבל מספיק לעלות בניין אחד (4-5 קומות)
וכבר טמפ' הגוף משתנה
בברכת חג חנוכה שמח ן Merry Christmas כי ה"שמש" שלי יעבוד חזק.
כבר עכשיו "אוגר" חומר :-)
יהיה קרררר בהתחלה כ- 0 מעלות , אבל מספיק לעלות בניין אחד (4-5 קומות)
וכבר טמפ' הגוף משתנה
בברכת חג חנוכה שמח ן Merry Christmas כי ה"שמש" שלי יעבוד חזק.
גם אני הייתי בפרנקפורט
27טוב,
נתחיל בדברים הטובים : לא היה קר כמו שציפיתי בתקופה הזאת של העונה. בארץ היה קר יותר.
ובזה הסתימו הדברים הטובים :-)
כל הבנות העבודות הזרות ( רומניות,הונגריות,רוסיות וכו׳) חזרו הביתה לחופשת כריסטמס
אז מי נשארו ? הגרמניות (הרעות) שבדרך כלל גם משקרות לך בפנים והשבורות (שאין להן ממש לאן לחזור)
אז אחרי 3 בנינים שטיפסתי וירדתי וראיתי רק אולי 5-6 דירות פתוחות הבנתי שמצבי רע היום.
ואז גומלת בלבך המחשבה :״נעלה רק עוד בניין אחד ולא משנה מה יהיה ,אני בוחר מישהי שם״ אז אתה עולה חדור מוטיבציה ומטפס קומה אחר קומה , ולא, אתה לא מוכן להתפשר על הרמה הנמוכה כ״כ הרי את זה יש בדרום ת״א.
אז אתה מנסה עוד בניין ועוד בניין ועוד בניין ואתה כבר נוטף זיעה ומתעצבן בתוך תוכך. אז אתה שוב חוזר להבטחה ״ שבבניין הבא לא משנה מה אני מזיין, וחוזר חלילה״
טוב ..... אחרי שעה ומשהו של חיפושים מצאתי רומניה בת 20 (אני הערכתי שהיא בת 22 והיא נעלבה , לך תבין ילדות)
גובה 175 נאה מאוד ,ישבן מוצק, חזה בינוני (אגסי כזה שעוד לא ממש גמר להתפתח) פטמות רחבות.
מציצה טובה, דוגי על מנת לראות את המרעום האחורי , ליטופים קטנים.... ויאללה סיומת בחליפה.
מסקנה: תקופה לא טובה לביקורים !
ממתינים לבוא האביב לפריחת הדגדגנים אחרי החורף.
הכרטיס טיסה כבר מוכן לביקור נוסף.
הפוסט בעיקרו נכתב לג׳ומני אשר פרגן וממתין לעידכונים מהעיר הנפלא כ״כ פרנקפורט.
בברכת שנה אזרחית טובה לכם ולבני משפחותיכם.
ממני ממעמקים
ממעמקים באתי ולממעמקים שואף לחדור או (ולהיחקר :-) עבור חברי מהפוסט שמעל או שמה מתחת לדיווחים בחו״ל)