אז לצערי נפרץ לי החשבון אימייל לפני מספר חודשים וננעלתי מחוץ לפורומים כי אני כישלון ולא זוכר ססמאות. בכל אופן ויתרתי והחלטתי לפתוח חשבון חדש.
בכל אופן בקיץ הייתי בקומיק-קון בארה"ב ולצערי הרב לא הצלחתי להתחיל עם הבחורות שבאות לשם מחופשות לדמויות ממשחקי מחשב וקומיקסים. וחבל כי הדבר הזה הופך את הזין שלי ליהלומים.
עכשיו עם פורים שבא עלינו לטובה החלטתי שאני רוצה לזיין מישהי בתחפושת אבל אין לי כוח לנסוע עד תל אביב בשביל שרון (בנוסף לכך שנפלתי אצלה בפעם היחידה שהייתי אצלה...)
אז הרבה מאוד מכם צדיקים נותנים טיפים לבחורות הפרטיות שאנחנו כל כך אוהבים לאהוב וחשבתי למה לא לתת דברים אחרים כגון תחפושות לטובת כולם.
אז אני מחר מתכוון לבקר את לילי המדהימה מנשר וכבר תיאמתי וקניתי לה תחפושת של תלמידת בית ספר, והיא מאוד נלהבת לקראת זה. אני אתן דיווח מפורט על הביקור מחר בערב או מחרתיים. בנוסף אם אני אהנה מזה אני שוקל להזמין עוד תחפושות ולפנק את הבנות שאני מבקר.
כן -זה תחביב יקר (התחפושת תלמידה עלתה לי 200 שקל כולל משלוח). אבל אם אנחנו יכולים כקבוצה לשדרג את חוויות השירות שלנו אצל הבנות אני אהיה הרבה יותר משמח ליזום את המהלך הזה.
אשמח לקבל המלצות לבנות אחרות פרטיות שלדעתכם יזרמו על זה?
כרגע אני מנסה עם לילי.
אני רוצה לקנות תחפושת של שפנפנת פלייבוי לויקי מקריית אתא אבל שמעתי שהיא פרשה (אלוהים אני מתחנן שלא - ממשיך לנסות לתפוס אותה)
וכן שוקל תחפושת של סיילור-מון למארי מאיינשטיין אבל מזמן לא ביקרתי אותה.
לפני שתתחילו עם "מה פתאום להשקיע כל כך הרבה כסף בזונה שגם ככה לוקחת ממני 300-600 שקל?"
זכותכם. כמו שיש פה הרבה שכותבים התרשמויות וכאלה שרק באים לשמוע המלצות - יש אנשים שרואים בבנות האלה הרבה יותר מרק זיון. הן עוגנים להגשמת פנטזיות וחלקנו שרוצים לטפח אותן ישמחו לפתוח את הארנק למען זה. כמו כן שאני מבין שחלקנו מרקעים כלכליים אחרים ואני הרבה יותר משמח לעזור לבנות לקנות תחפושות שגם אותם אחרים יוכלו ליהנות מהן.
Tl;dr
המלצות לבנות פרטיות בחיפה והקריות לסקס עם תחפושות
הצעה לכולם לקנות תחפושות סקסיות לבנות לאלו שאוהבים את זה כמוני במקום עוד טיפ של 100 שקל או בקבוק קאווה