כ רומי - סקס אדיר

רומי

1
ניסיתי להשיג אותה מספר פעמים.ב 3 הפעמים שהצלחתי היא קבעה איתי וכשהגעתי למקום היא לא עונה. לא מבין את ההתנהגות שלה. אם לא מעוניינת שלא תקבע ותסנן אחרי זה. התנהגות מגעיללללללה. גם אנחנו בני אדם וזמננו יקר מלרוץ למקום ולחטוף סינון טלפוני.

רומי

4
האמת שבתור לקוח קבוע היא גם עשתה לי את זה פעם ואז התברר שבטעות התקשרתי מחסוי...
אגב זה קרה לי איתה בדיוק פעם אחת ובאותו רגע התעצבנתי ואמרתי לעצמי שהיחס הזה
לא מקובל ומה זה השטויות שאני בא במיוחד ואז אין עם מי לדבר זה חוצפה ובלה בלהבלהבלהבלהבה....
אח"כ בפעם אחרת שכן הגעתי ווידאתי מראש שלא תהייה הברזה כשהגעתי ושאלתי אותה מה הסרט
היא אמרה לי בעצמה שלקוח של פעם ראשונה (שוב מזכיר לא התקשרתי ממזוהה) אין לה מה להשקיע ושוב אני מצדיק אותה
למה מרבית הלקוחות מחפשים גיוון וגם אם יהייה להם הכי טוב בעולם הם לא יבואו שוב
יש גם לקוחות אחרים שבאים פעם בחצי שנה למה שהיא תשקיע בכם?
א,ב בזונות זה שתמיד יהייה לך תוכנית ב' ג' ד' וגם ה'
אתה מתמרמר על זונה שהבריזה לך??? אתה מבין מה אתה אומר? היא לא חייבת לך כלום
אז בפורום רשמו שהיא מומלצת סו וואט. גם הטובות ביותר מפשלות וגם הגרועות ביותר יכולות להפתיע
overbooking הוא דבר ידוע בתחום ותאמין לי שבמקומה היית קובע גם עם כמה שיותר
ואם במקרה היה צץ לך איזה קבוע היית מעיף את האחרים והולך "על בטוח".
במקרה יש לך אחלה אופציות אחרות כמו שירן אלמוג או לאסוף מישהי מהפלד או הר ציון
אתם הולכים פה כמו תוכי על ההמלצות ומפספסים חלק נכבד מאוד מהחוויה לטעמי
אתה לא יודע איזה כיף זה להגיע למודעות וליפול על איזה יציאה לא קשורה מאשר לבוא לאיזה מומלצת עם הר של ציפיות
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

רומי

5
אם היא קובעת אז שתמתין לך ואם לא אז שלא תקבע ותקבל את מי שנמצא ליד הדירה שלה. היא גם מרגישה שהיא לא צריכה להתקשר שהיא לא יכולה . פשוט אתה מגיע ופתאום חוטף סינון. זה מעצבן ואם תגיד על זה משהו היא גם תגיד שאתה לא מנומס. שתלך...

רומי

6
ואם כבר מדברים אז אלמוג חתיכה ולא תעשה כזההדבר בחיים. נהנה איתה היא יפיופה ולא מסננת אותי . משלם לה בנדיבות ושנינו מרוצים

רומי

7
מאוד לא מפתיע!
זה מבאס שעד שיש בארץ נותנת שירות נורמלית היא שמה זין ולא עונה לטלפון גם כשאתה אומר לה מראש שאתה מגיע ונותן לה את מספר הטלפון שלך ומקבל הבטחה שלא תסונן...
מגיע מתקשר ונשאר עם הזין ביד...

רבנדל מדבר פה על אופציות א..ב...ג....ד..ה... ומי יודע עוד כמה ואותי זה מפתיע שזה בא מאחד שיודע יותר טוב מכולנו עד כמה אפשר לספור על חצי כף יד את מספר האופציות השפויות שיש בידנו
יש לי הרבה מילים טובות להגיד על הגברת אבל גם את הרעות לא אחסוך ממנה!

בואו לא נתיפייף
זה לא התנהגות ראויה..אפשר להבין כשזה קורה מידי פעם אבל לא על בסיס קבוע ועם כולם.
ולא קשה לנחש מה עומד מאחורי ההתנהגות הזאת

רומי

9
אתם במו ידכם גרמתם למצב אז אל תתפלאו...
אני לרומי לא הגעתי מהמלצה ולא מכלום אלא רק מבדיקה שיטתית של כל המודעות אחת אחת...
כן כן אותם המודעות עם התמונות הלא אמיתיות בעליל... תתפלאו אבל שם מצאתי אותה וזה לא היה פוקס כמו שאתם מבינים
בדרך ביטלתי לא אחת ולא 2, נפלתי לא פעם ולא פעמיים וגם יצאתי לא מסופק מביקורים אצל כאלו ואחרות.
רומי הייתה עוד מודעה על הדרך והפתעה לטובה בפעם הראשונה שביקרתי אותה עוד לא היה לה חזה אבל אני כבר יודע לזהות Embarrassed
בביקור השני ביקשתי שתשמור את המספר שלי כדי שתדע לענות מתי שהיא יכולה או לחזור אלי (וכן היא הייתה חוזרת).
מההתחלה הייתה עובדת רק מתי שבזין שלה וטוב שכך לא זוכר אם אני או רב שגל רשמנו עליה לראשונה בפורום
אבל לאט לאט זו הייתה ההמלצה הדיפולטיבית שלי ושל עוד כמה מהותיקים במיוחד שאנחנו מכירים את מרבית הנפשות הפועלות.
כל צ'ונג שביקש המלצה הופנה לרומי לרוב שלא לדבר על הצופים הלא פעילים שפשוט קוראים מנצלים את המידע ונותנים לנו לעשות את "העבודה השחורה" להגיד לכם שבסוף תגיע חדשה ברמתה אני לא יודע אבל אני יודע שבאופן אישי איני מתכוון לחלוק זאת בדפי הפורום אלא רק בהודעות פרטיות עם משתמשים פעילים ותורמים כי לצופים מהצד לא מגיע ולשואלי השאלות שמעולם לא העלו דיווח ויש להם 50 או 100 הודעות גם לא מגיע...
לצפות מזונה לא להתנהג כמו זונה זו בקשה קצת הזויה לא צחוק

נ.ב אני מקווה שהבנת למה יש יותר מכף יד אחת ... אתה לא באמת חושב שבכל הארץ יש 4 קוקסיות ששוות את הכסף

עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

רומי

10
[QUOTE=ravnadal]
נ.ב אני מקווה שהבנת למה יש יותר מכף יד אחת ... אתה לא באמת חושב שבכל הארץ יש 4 קוקסיות ששוות את הכסף

[/QUOTE]
האמת שמהסקירות שלך אפשר להבין שאפילו פחות מזה
אם יש לך בשלוף חמש סקירות על חוויות חיוביות עם מארחות אז אין אחד פה בפורום שישמח יותר ממני לקבל אותם... איפה שתבחר לנכון..פה..בפרטי.. בכל מקום!!
יש גם טרנסיות שהן מארחות הוגנות!! אין ספק אבל היוצא מהכלל לא מעיד על הכלל והכלל הוא ממש ממש לא!

רומי טרנסית מקסימה ושווה, אבל הביצה שהיא מצויה בה מאפשרת לה לנצל את המצב שבו היא אחת הבודדות ששוות את כסף שדורשות..כדי שהיא תוכל להזמין אליה מי שבזין שלה ולדפוק לו ברז...היא לא היתה מתנהגת ככה אם היתה פועלת בשוק תחרותי יותר
אז שוב...
אני לא אומר שדברים מהסוג הזה לא יכולים לקרות וזה לגיטימי אבל אצלה זו כבר שיטה! (אני אומר את זה מתסכול כי באמת בפעם היחידה שתפסתי אותה היה לי ממש אחלה אפילו נשארתי מעבר לזמן שהוקצב וצחקנו והיה ממש כייף)
[QUOTE=ravnadal]
בפעם הראשונה שביקרתי אותה עוד לא היה לה חזה אבל אני כבר יודע לזהות Embarrassed
בביקור השני ביקשתי שתשמור את המספר שלי כדי שתדע לענות מתי שהיא יכולה או לחזור אלי (וכן היא הייתה חוזרת).
מההתחלה הייתה עובדת רק מתי שבזין שלה וטוב שכך

[/QUOTE]
אני לא חושב שנכון להשוות את היחס שלה היום למה שהיה כשרק התחילה ואפילו עוד לא עשתה סיליקון...לא הכרתי אותה אז אבל אני בטוח שהמצב היום חמור יותר ממה שהיה אז

אצלי לפחות רוב הנסיונות שלי לאופציה ב, ג, ד, ה הסתיימו רע!! חוץ ממקרה אחד עם ג'ולי שהיתה אחת ההפתעות המעלפות שהיו לי..מאז הייתי אצלה עוד פעם שהיתה פחות מוצלחת(נפלתי עליה כנראה ביום עמוס בלקוחות)אבל בכל זאת היה שירות לעניין ויצאתי מסופק.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”