כ מרינה האונסת , האומנם ? - סקס אדיר

מרינה האונסת , האומנם ?

1
הרבה כתבו פה ןדנו על מרינה האונסת מחולון .
כאשר פרצה לעולם מרינה דווח לא פעם עיי חברים בפורום על מעלליה של מרינה מחולון ואז הודבק לשמה שם התואר : מרינה האונסת ״
למה השם הזה? ובכן ביקור אצלה היה לא לבעלי לב חלש, מכיוון שהעלמה דורשת זיון ללא בפסקה כאשר התחביב שלה זה זיון בפה עם גרון עמוק עמוק.
דווח פה כי למרינה אין כל כך חיבה לקונדומים וכי זה קורה בגלל האקסטזה שהיא נכנסת אליה תוך כדי הזיון .
אישית זיינתי אותה בפה לא פעם ופעמיים - וזיון בכוס אך ורק עם גומי ולא נתתי צ׳אנס למשהו אחר.
פקק תנועה ענק בכשיב 1 גרם לאפליקצייה המודברת לכוון אותי ( לא למחנה פליטים קלנדייה) לתוך חולון כדי לחתוך דרומה .
בעודי עוצר בקיוסק על הדרך כדי להצטייד בבקבוק שתייה קלה קולטת עיניי עלמה צעירה עם שמלה פרחונית קלילה .
מייד זהיתי שזאת מרינה - אמנם היא ממש לא מלכת היופי אבל שמלה קלילה - והזמן שעבר כשנה מאז שביקרתי אותה בסוקולוב בחולון השילה לפחות 10 קילו ממשקלה - עדיין מלאונת - אבל בטן שטוחה ישבן מוצק וחזה גדול עומד טבעי - שוחחתי עימה - מה המצב , מה שלומך והאם את זוכרת אותי ? השיבה בחיוב והשאלה הבאה האם את עדיין עובדת ( למרות שאני יודע שכן) ענתה בחיוב .(פה ושם)
שאלה אם אפשר לתפוס איתי טרמפ - החמאתי לה על הלוק החדש שלה ושמאוד מתאים לה בלונד ( טבעי היא שטנית ) שאלתי אם יש מצב שמקבלת אותי ענתה מייד שכן ,למרות שתכננה להתחיל לעבוד יותר מאוחר מסתבר שהיא עובדת בשעות הבוקר בטיפול בקשישים )
ובכן עברה לרחוב הערבה דירה מרווחת - כנראה גרה לבדה אין סימנים שגר איתה מישהו כמו הדירה הקודמת .
מורידה את השמלה הפרחונית - אכן השתבח הגוף שלה - שדיים עגולים גדולים - מתחילה במציצה עמוקה רטובה - אני עולה עליה ומחזיק בידית של המיטה כדי לזיין אותה בפה - מזיין אותה חזק ועמוק - ובכן פה מגישה התשובה האם היא נותרה ״ מרינה האונסת ״ התשובה היא לא .
הבחורה נרגעה וכבר בסוף המציצה וסימון שלי שאני מוכן לזייון, היא שולפת במיומנות קונדום ומלבישה תוך כדי מציצה עמוקה - עולה עליי ורוכבת - אני עולה עלייה ותןוך מספר פמפומים אני מרגיש שאני עומד לגמור- מוריד הקונדום ומגיש אותו לגרונה .
חברים הבחורה נרגעה מאוד - ואם בעבר היא הייתה מתחננת להישאר ולהמשיך לזיין - ממש לא כך כעת .
אז מה היה לנו ?
זיון עם גרון עמוק
גוף שהשתבח מעט - רזתה יפה
מראה : ממש לא מלכת היופי
מחיר : העלתה ל 200

מתקתק וותיק

מרינה האונסת , האומנם ?

5
מתקתק ותיק שלום.
אני מתן בסתר כתבתי את הפוסט "מרינה האונסת" בדוק אותי אם תרצה.
לעיניננו מרינה בחורה צהירה בסוף שנות העשרים שלה חזה מלא טבעי בעלת אגן רחב ותחת עסיסי.
המומחיות שלה הייתה כי כבר זמן רב לא פקדתי אותה זה לאנוס את הגברים שהיו איתה.
זה התחיל עם הרצון שלה להפשיט את הגברים עוד בעמידה ליד המיטה ומשם זה עבר לדחיפה למיטה כאשר היא מזנקת עליך לליקוקים ומציצה חשופה ירידה לבצים והפתעה ניקוי ודחיפת הלשון למרעום.
כמובן לאחר שהזין היה נכנס פנימה היא הסכימה שתוציא אותו עם הבטחה שהוא יכנס אליה לתחת.
גם שגמרת והיא קיבלה את כספה מראש היו כאלה (כמוני)שהתבקשו להשאר לסיבוב נוסף על חשבונה.
אם זו לא אונסת אז מה היא??
אולי התבגרה ואולי ואולי אבל בשבילי היא תשאר לעד מרינה האונסת.
יעידו החברים שהיו אצלה שהיא נתנה תמורה מלאה לכספם מבחינת הטרוף שבסקס איתה.
נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

מרינה האונסת , האומנם ?

7
מתקתק ותיק.
לא ביקרתי את מרינה האונסת עידן ועידנים.
השרות שלה היה מעולה אבל כפי שחתימתי מראה אוהב וחובב אנוכי מבוגרות.
טבעי והגיוני שהשרות נשחק אם השנים כנ"ל החשק המיני.
אבל קשה לי להאמין שמי שיגיע אליה יתאכזב.
נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

מרינה האונסת , האומנם ?

9
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=מתן בסתר]אבל קשה לי להאמין שמי שיגיע אליה יתאכזב.
[/QUOTE]
זה בדיוק מה שקרה לי תהיו בריאים אנשים, אונסת-אונסת, אבל מגעילה [/QUOTE]

ביקרתי את העלמה (בהזדמנות זאת, תודה לyooz שנתן לי את
המספר). ההתרשמות הראשונית שלי היתה שמדובר בבחורה קצת גבולית.
לבחורה פרצוף כמו שפעם אמרו "שים עיתון דבר ותגיד אין דבר" בקיצור מכוערת
בעיקר בגלל בעיה בשיניים. עם בגדים היא נראת בעלת גוף חביב כזה שיש מה לתפוס. הכניסה אותי לחדר והתחילה למזמז אותי מתחת לחולצה, שלחה ידיים לחבר והופ הורידה את השמלה, היא היתה ערומה לגמרי מתחת לשמלה. הבחורה התגלתה כשמנה נוזלית גוף לא כל כך פרופורציונלי שבלול לא במיוחד מושך אבל חזה יחסית טוב לשאר הגוף. לקחה אותי למקלחת ורחצה את כל האזורים האסטרטגים שלי.
חזרנו למיטה ומיד היא התחילה בליקוק קצר של החומיה וכל החלק האחורי, אחרי כ2 דקות ביקשה שאני יסתובב וישכב על הגב והתחילה במציצה חשופה, המציצה יחסית מושקעת וכוללת ליקוק ושליקת ביצים, אבל יש הרגשה קלה של השיניים (טוב, עם שיניים כאלו איך לא) עברה קצת לליקוקי גוף מהירים ואז הוציא גומי הלבישה את החבר והתיישבה עליו באנאלי, לא ביקשתי. עשה רושם שאנאלי זה המסלול הסטנדרטי אצלה. מכיוון שמדובר בבחורה גדולה ואני לא בורכתי במפלצת בין הרגלים היה לה קצת קשה לזוז כשאני נשאר דחוף לה בחומיה ואכן החיכוך לה היה משהו, לאחר מספר דקות החליפה גומי ועברה לרכיבה קצרה במנוע הקדמי של מספר דקות. אין ממש חיכוך והקונטרות די חלשות, עברנו למסיונרית. שאלתי אותה האם היא אוהבת שליטה וסאדו? אמרה שאוהבת הכל, כל מה שאני אוהב. מכיוון שאני חובב סאדו ואני מתחלף (גם שולט וגם נשלט) קפצתי על המציאה, אבל חשתי שהיא לא באמת בקטע אלא יותר רוצה לרצות את הלקוח, אז לא המשכתי. לבסוף גמרתי לה בפה והיא בלעה את כל התוצרת.
מקלחת זריזה והחוצה.
אני לרוב מתוך עיקרון לא משאיר טיפ ובטח לא לפרטיות אבל במקרה שלה מתוך רחמים בדרך החוצה השארתי 50 ₪ טיפ והיא כמעט נמסה מזה, ניסתה לשכנע אותי להישאר לסיבוב נוסף.
לסיכום.
קשה לי לתת ציונים לאור העובדה שבמקרה שלה כל העסק נראה קצת על גבול הניצול.
זאת הסיבה העיקרית שכנראה לא אחזור, זאת בנוסף למראה של העלמה. הסיבה היחידה שאני ישקול לחזור זה במקרה והבחורה באמת בקטע של נשלטת.
200 ₪ לחצי שעה, לא הייתי יותר מחצי שעה. תחושה כללית של פורקן מהיר
על גבול התיקתוק, ואכן הופתעתי מהצעתה להישאר לסיבוב נוסף

תמונה כללית עגומה.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

מרינה האונסת , האומנם ?

10
אחי
אמרנו מראש שלא מדובר בעלמת יופי .
הפתעת אותי שהסכימה לקבל מאחורה ואף יזמה את זה מכיוון שאיתי היא סרבה , שיכנעתי אותה לנסות , אבל כיווצה חזק
ולא הצלחתי לחדור את המילימטר.
זיון בגרון איתה היה דווקא אצלי מוצלח מאוד ללא תופעות לוואי של השיניים.
אני לא אפקוד אותה ייזום אלא אם כן מצב החרמנות יהיה נואש
מתקתק וותיק
מתקתק וותיק
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”