כאשר פרצה לעולם מרינה דווח לא פעם עיי חברים בפורום על מעלליה של מרינה מחולון ואז הודבק לשמה שם התואר : מרינה האונסת ״
למה השם הזה? ובכן ביקור אצלה היה לא לבעלי לב חלש, מכיוון שהעלמה דורשת זיון ללא בפסקה כאשר התחביב שלה זה זיון בפה עם גרון עמוק עמוק.
דווח פה כי למרינה אין כל כך חיבה לקונדומים וכי זה קורה בגלל האקסטזה שהיא נכנסת אליה תוך כדי הזיון .
אישית זיינתי אותה בפה לא פעם ופעמיים - וזיון בכוס אך ורק עם גומי ולא נתתי צ׳אנס למשהו אחר.
פקק תנועה ענק בכשיב 1 גרם לאפליקצייה המודברת לכוון אותי ( לא למחנה פליטים קלנדייה) לתוך חולון כדי לחתוך דרומה .
בעודי עוצר בקיוסק על הדרך כדי להצטייד בבקבוק שתייה קלה קולטת עיניי עלמה צעירה עם שמלה פרחונית קלילה .
מייד זהיתי שזאת מרינה - אמנם היא ממש לא מלכת היופי אבל שמלה קלילה - והזמן שעבר כשנה מאז שביקרתי אותה בסוקולוב בחולון השילה לפחות 10 קילו ממשקלה - עדיין מלאונת - אבל בטן שטוחה ישבן מוצק וחזה גדול עומד טבעי - שוחחתי עימה - מה המצב , מה שלומך והאם את זוכרת אותי ? השיבה בחיוב והשאלה הבאה האם את עדיין עובדת ( למרות שאני יודע שכן) ענתה בחיוב .(פה ושם)
שאלה אם אפשר לתפוס איתי טרמפ - החמאתי לה על הלוק החדש שלה ושמאוד מתאים לה בלונד ( טבעי היא שטנית ) שאלתי אם יש מצב שמקבלת אותי ענתה מייד שכן ,למרות שתכננה להתחיל לעבוד יותר מאוחר מסתבר שהיא עובדת בשעות הבוקר בטיפול בקשישים )
ובכן עברה לרחוב הערבה דירה מרווחת - כנראה גרה לבדה אין סימנים שגר איתה מישהו כמו הדירה הקודמת .
מורידה את השמלה הפרחונית - אכן השתבח הגוף שלה - שדיים עגולים גדולים - מתחילה במציצה עמוקה רטובה - אני עולה עליה ומחזיק בידית של המיטה כדי לזיין אותה בפה - מזיין אותה חזק ועמוק - ובכן פה מגישה התשובה האם היא נותרה ״ מרינה האונסת ״ התשובה היא לא .
הבחורה נרגעה וכבר בסוף המציצה וסימון שלי שאני מוכן לזייון, היא שולפת במיומנות קונדום ומלבישה תוך כדי מציצה עמוקה - עולה עליי ורוכבת - אני עולה עלייה ותןוך מספר פמפומים אני מרגיש שאני עומד לגמור- מוריד הקונדום ומגיש אותו לגרונה .
חברים הבחורה נרגעה מאוד - ואם בעבר היא הייתה מתחננת להישאר ולהמשיך לזיין - ממש לא כך כעת .
אז מה היה לנו ?
זיון עם גרון עמוק
גוף שהשתבח מעט - רזתה יפה
מראה : ממש לא מלכת היופי
מחיר : העלתה ל 200
מתקתק וותיק