כ שלי מתל אביב - דף 9 - סקס אדיר

שלי מתל אביב

82
לאור כל הביקורות הטובות החלטתי גם אני לבקר את שלי
אני חייב לציין שאני לא ״חסיד״ של סקס בתשלום אלא יותר בקטע של עיסוי אבל הייתי חייב לנסות

הגעתי אלייה היום בצהריים וכנראה שהרוב פה צדקו
שלי פשוט נסיכה עם פנים נאות מאוד וחיוך כובש , מלאה בטוב טעם כמו שאני אוהב מהנקודת מבט שלי היא לא נראית כמו משהי שנולדה בארץ

חשבתי שאני יודע איך לגרות ולחרמן אבל שלי עשתה לי בית ספר ולא נתנה לי צאנס, היא מאוד אקטיבית למי שאוהב ואוהבת לתת הרגשה טובה ולרצות כמה שאפשר את הלקוח,

אני לא יפרט יותר מידי על האקט ומעדיף שזה ישאר ביני לבינה , אני רק יכול להגיד שאם היינו נפגשים בסיטואציה אחרת ללא ספק הייתי מתחיל איתה
האם אחזור שוב ? בוודאי

שלי מתל אביב

83
האמתי אני פוחד שיגידו עלי שאני יחצן שלה אבל באמת הפעם היא עשתה משהו מיוחד אז אני חייב לספר! התקשרתי אליה לפני כמה ימים אמרתי לה חייב לפגוש אותך! חייב לכפר על מה שקרה במפגש ההוא! לא לשאול מה קרה! (פשוט לא גמרתי והסתלקתי מהר...) (כמובן גם שילמתי).

הגעתי עליה אחרי ימים קשים בעבודה! מרים ומוריד ארגזים! נאבק באבק וחושב בין כל ארגז לארגז, למי ללכת האפשריות. כאלה איבושקה לא בא לי, שחר כבר הייתי אצלה,אז רק חודש הבא מישהי חדשה לא בא, פתאום נזכרתי בה בשלי!
נכנסתי אליה כמו שד רוצה לזיין חושה על הזיון הפה שיהיה לי! בכמות של הרוק שהיא עושה פשוט מדהים! אבל הכי הדהים אותי שהיא סופר דופר קשובה ללקוח שלה! פשוט מדהים משאתה אומר היא תעשה כמובן בגבול שלה! לצערי הרב נסיעה ברווס אי אפשר! אז הולכים על הארד קור! זיון אגרסיבי בכוס שלה גמרתי שהיא פשוט מזיינת אותי שאני בתוכה שוכב עליה! היא פשוט מכווצת את שירירי הכוס הנפלאים שלה!!! פשוט מדהים! אחר אך נראה כמו כמה דקות ככה ללא לזוז כאילו היא חברה שלי שאחרי הרבה מאוד זמן לא ראיתי אותה!

תודה רבה לך שלי את פשוט אישה לעניין! מודה כליום למי שהביא אותך לפה! כבר חושב פעם הבאה!

תודה שלי! בשבילי את משהו מיוחד!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

שלי מתל אביב

89

well העיקר שחזרת :)
so...
ראיתי פה את כל המחמאות ואת כל התגובות החמות על שלי
אז הייתי חייב לבקר אותה..
תכננתי לבקר אותה כבר לפני חודשיים,
רק שבסוף לא הגעתי ארצה (גר בחו"ל מצטער)
הגעתי לחג ואמרתי נקפוץ לבקר אותה..
שלחתי לה הודעה כבר אתמול בערב
קבענו ל-11:30 היום..
ואיך שנכנסתי כבר התחממו העניינים.
הרגשתי על ההתחלה שאני בא למאהבת/חברה
ולעניין המצחיק מכל מה שעברנו בשעה הזו ...
שלי - מבטיח לך שלביקור הבא אני בא עם השלט:

"במיטה Fucking hardcore
חם לה אש אומרת Anonymouse תדליק מזגן על קור
אלוהים ישמור בא לה מאחור עם ביצים כמו בורגראנץ'
מאדאפאקינג שור" :|
לא אפתיע אותך יותר (נראה לי) :P
** אל תנסו להבין את מה שלא הבנתם.. **

ולסיכום.. כל הטוב שאמרתם על שלי - זה פשוט נכון ואפילו יותר !

בכל אופן....
שירות - 10
סיפוק - 100% :O
עמידה בזמנים - 100%

שלי מתל אביב

90
מה כבר לא נאמר פה על שלי.
לפני שהלכתי עלייה קראתי והבנתי שיש פה משהו מעניין.
החוויה עם שלי מדהימה, נכון היא לא הכי רזה בעולם
אבל היא אישה אמתית שחייה איתך את הסקס.
לפי דעתי ועם המצב היום היא שווה את הכסף.

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”