כ קונדומים דקים - סקס אדיר

קונדומים דקים

1
הי חברים,

רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לקונדומים. אני מחפש קונדומים כמה שיותר דקים, קראתי על זה קצת ומצאתי כמה חברות שמייצרות קונדומים שנחשבים לכל כך דקים שכמעט ולא מרגישים אותם.

ממה שקראתי הקונדומים הטובים ביותר בקטע הזה הם קונדומים שנקראים Crown של חברה יפנית שנקראת Okamoto ועוד קונדום שנקרא Original 001 של חברה שנקראת Sagami.

לצערי לא מצאתי חנויות שמוכרות אותם בארץ. והקונדום הכי דק שמפורסם בארץ הוא קונדום דורקס שנקרא RealFeel. ניסיתי אותו והוא נחמד אבל רחוק מלהיות "ללכת עם ולהרגיש בלי"...

מה אתם עושים? במה אתם משתמשים ואיפה אתם קונים?
המועדפת הנוכחית שלי:

אנה מפנטזיה/מודלס

קונדומים דקים

2
מצאתי באיביי את הקונדומים שדיברתי עליהם והזמנתי. ה Crown נמכרים במחירים זולים יחסית (70 שקלים כולל משלוח לחבילה של 24) וה Original 001 יקרים פצצות (270 שקלים כולל משלוח לחבילה של 5).

אני אתנסה עם שניהם ואדווח.

אשמח לשמוע אם למישהו יש כיוונים נוספים. חשוב לי מאוד למצא משהו טוב שיתן תחושה טבעית. אחרי יותר מעשור ללא קונדומים החבר שם למטה לא מבין מה אני רוצה ממנו כשאני שם עליו אחד... צחוק
המועדפת הנוכחית שלי:

אנה מפנטזיה/מודלס

קונדומים דקים

3
למי ש״מתבאס״ מכך שהקונדום מפריע לו להנות, יש שני פתרונות:

פתרון אחד, שהוזכר פה, הוא להשתמש בקונדום דק במיוחד במקום בקונדום רגיל.

אך יש פתרון אחר, הפוך, שמשום מה רוב המשתמשים לא מודעים אליו:

להשתמש בקונדום העבה ביותר שתוכלו להשיג (קונדומים עבים בדרך כלל מגיעים עם סיכוך טוב יותר).
מסתבר שבחורות רבות חשות חיכוך משמעותי יותר עם קונדום עבה במיוחד, ואת חלקן זה אף מביא לאורגזמה מהירה יותר ועוצמתית יותר.
אני יודע שזה נשמע הזוי, אבל זו עובדה.

יתרון נוסף של קונדומים עבים, עבור גברים שמסוגלים למשוך עד השפיכה פחות מאשר הבחורה מסוגלת למשוך עד האורגזמה, הוא שקונדום עבה עשוי להאט את ההגעה של הגבר לשפיכה. וכאשר מדובר בבחורה מהסוג שהוזכר בפיסקה הקודמת, שקונדום עבה במיוחד עושה לה את זה, אז גם זמן הגעתה לאורגזמה מתקצר, ומשתווה עם זה של הגבר.

בכל מקרה, המלצתי היא להימנע עד כמה שניתן מהקונדומים הרגילים, ולהעדיף את הדקים ביותר או העבים ביותר.

קונדומים דקים

6
פעם פרסמתי פה את ההודעה הזאת, אני חושב שהיא רלוונטית לשאלתך.

אני משתמש ב 0.02 Sagami original כבר הרבה זמן,
הקונדומים הטובים ביותר שאיי פעם קניתי הם מאוד דקים לא רואים את DUREX ממטר אפילו מהסוג של durex fetherlite ultra

בזיון מרגישים את החדירה ואת הזיון זה פשוט מדהים!!!
ברגע שאתם משתמשים בהם אי אפשר יותר להשתמש בקונדומים הרגילים, פשוט אי אפשר!!

בכל הפעמים שהשתמשתי בהם לא נקרע לי הקונדום הזה, אבל פעם אחת הבאתי לחבר קונדום אחד וזה נקרע לו בזמן הזיון.

הקונדומים לא עשויים מלטקס, כפי שהבנתי שיש אנשים שאלרגיים לחומר הזה.

הנה קישור לאיביי עולה 108 שקלים.
http://www.ebay.com/itm/Japan-Sagami-Original-20pcs-Ultra-Thin-Condom-0-02mm-002-/251654898652?hash=item3a97cd03dc

לי יש גודל בינוני אז לקחתי את הגירסה של הגודל הרגיל, לי זה מתאים, זה בא 20 קונדומים בקופסה.

אני מתאר לעצמי שלמי שיש גדול צריך את הגירסה LARGE, אני לא ניסיתי את הגירסה הזאת, היא באה כ 12 יחידות ב 80 שקלים.

הנה קישור לאיביי:
http://www.ebay.com/itm/Japan-SAGAMI-ORIGINAL12pcs-Ultra-Thin-Condom-0-02mm-002-thinness-Large-size-/261882782216?hash=item3cf96e2208

העליתי תמונות קריצה בקרוב צריך לחדש את המלאי.

קונדומים דקים

8
[QUOTE=Marom Levi]תודה רבה על התשובות.

הזמנתי את החדש של Sagami, הוא נקרא Original 001 והוא אפילו דק יותר מה 002. אני אדווח עליו ברגע שיגיע.

[/QUOTE]

מברוק, תתחדש! איזה כיף לך, כמה עלה?

קונדומים דקים

9
[QUOTE=Cyborg]למי ש״מתבאס״ מכך שהקונדום מפריע לו להנות, יש שני פתרונות:

פתרון אחד, שהוזכר פה, הוא להשתמש בקונדום דק במיוחד במקום בקונדום רגיל.

אך יש פתרון אחר, הפוך, שמשום מה רוב המשתמשים לא מודעים אליו:

להשתמש בקונדום העבה ביותר שתוכלו להשיג (קונדומים עבים בדרך כלל מגיעים עם סיכוך טוב יותר).
מסתבר שבחורות רבות חשות חיכוך משמעותי יותר עם קונדום עבה במיוחד, ואת חלקן זה אף מביא לאורגזמה מהירה יותר ועוצמתית יותר.
אני יודע שזה נשמע הזוי, אבל זו עובדה.

יתרון נוסף של קונדומים עבים, עבור גברים שמסוגלים למשוך עד השפיכה פחות מאשר הבחורה מסוגלת למשוך עד האורגזמה, הוא שקונדום עבה עשוי להאט את ההגעה של הגבר לשפיכה. וכאשר מדובר בבחורה מהסוג שהוזכר בפיסקה הקודמת, שקונדום עבה במיוחד עושה לה את זה, אז גם זמן הגעתה לאורגזמה מתקצר, ומשתווה עם זה של הגבר.

בכל מקרה, המלצתי היא להימנע עד כמה שניתן מהקונדומים הרגילים, ולהעדיף את הדקים ביותר או העבים ביותר.
[/QUOTE]

נשמע הזוי לגמרי, שאלתי חבר שמתשמש בדורקס אקסטרה סייף מהפחד, ואישר לגמרי כל מילה. גילוי מדהים..מוחא כפייה

קונדומים דקים

10
[QUOTE=eliaho]
[QUOTE=Marom Levi]תודה רבה על התשובות.

הזמנתי את החדש של Sagami, הוא נקרא Original 001 והוא אפילו דק יותר מה 002. אני אדווח עליו ברגע שיגיע.

[/QUOTE]

מברוק, תתחדש! איזה כיף לך, כמה עלה?
[/QUOTE]

ה Original 001 יקרים פצצות (270 שקלים כולל משלוח לחבילה של 5).
המועדפת הנוכחית שלי:

אנה מפנטזיה/מודלס
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”