15
על ידי Banana Vanila
אהלן,
בחודש האחרון ביקרתי את מאיה המדוברת.
הקדמה קצרה: עד לפני כ- 9 חודשים הייתה לקוח קבוע של בחורה פרטית במשך כ- 6 שנים (שהיה עליה פעם דיווח פה בפורום), אך היא פרשה מן המקצוע (ואני באמת שמח בשבילה, כי היא הייתה בחורה איכותית מאוד).
מאז חיפשתי בחורות פרטיות ואיכותיות (פחות בקטע של תאגידים) או מישהי אתיופית שנראית טוב (כמו שכתב מישהו פה באחד הדיווחים - רק כדי לסמן V על החגורה לפחות). לצערי, למצוא בחורה פרטית ואיכותית (בתקציב של 500 ש"ח) התגלתה כמשימה מאוד קשה. ההיצע של בחורות פרטיות יחסית למה שהיה לפני 6 שנים בערך ירד דרמטית. ואני לא מדבר על סכומי ה- 1000 ש"ח וצפונה שמפרסמים באתרי הדייט 69 למיניהם כי אני מחפש בחורה פרטית שאפשר לבקר באופן יחסית תדיר.
לעניין עצמו:
עבר הרבה זמן וסף החרמנות כבר הגיע לשלב בלתי נסבל. שוחחנו טלפונית, נשמעה קצרה ולעניין, אבל באופן מכבד. ציינה 700 ש"ח, שעה מלאה. ללא חריגים (אני לא בקטע), וחוויה כמו חברה (בהתאם לכימיה). יאמר לזכותה ששמה את כל הקלפים על השולחן ולא ניסתה "למשוך" עם מידע שגוי.
קבענו שעה והגעתי ליעד (בצפון תל אביב) באיחור של כמה דקות. קראתי דיווחים קודמים וראיתי שציינו שהתמונות לא אמיתיות או לא משקפות את איך שהיא נראית עכשיו. לקחתי את זה בחשבון ואמרתי שאם לא תראה לי, אעשה פרסה ואלך למרות החרמנות. כי עדיין יש גבול כשאתה משלם 700 ש"ח.
עם ערימת הציפיות הזאת, דפקתי בדלת. הרבה שנים לא ביקרתי בחורה פרטית חדשה, ואהבתי את התחושה לפני שהיא פותחת את הדלת. ציפיתי לאכזבה, אך אז נגלתה לפניי בחורה ישראלית, לבושה בשמלת מיני שחורה. נראית טוב סך הכל. גוף סקסי, פנים נאות (פנים של ישראלית שנראית נחמד +). התיישבנו על הספה, דיברנו. סך הכל האווירה הייתה נעימה וכיפית.
יש לה 2 כלבים קטנים ולא מזיקים (למי שזה מפריע) שלא נמצאים בחדר בזמן האקטים (למי שחושש).
מה שאהבתי במיוחד הייתה המקלחת המשותפת ביחד. התפשטה ונכנסנו למקלחת. יש לה חזה יפה (בינוני +) ונעים למגע.
העבירה את הסבון על גופי וליטפה אותו עם נגיעות מגרות באיבר המין. בשלב הזה, הזין שלי הגיע כבר לשחקים.
מיד לאחר המקלחת נכנסו לחדר, התחלנו להתחבק, להתנשק, ושלל מיזמוזים מחרמנים בטירוף (כבר אמרתי שהייתי חם בטירוף?). ירדה למציצה סבירה ואז הלבישה קונדום, וניגשנו למסיונרית תוך כדי שכל גופי על גופה. גמרתי מהר והרגשתי את ההתפוצצות בתוכה. מאוד כיף.
שכבנו. רבע שעה של דיבורי חולין ואז ניגשתי לאקט השני בדוגי (הייתה מאוד קשובה לתנוחות שביקשתי). במשך 10 דקות היינו בדוגי (חייב להגיד שהתחת שלה פחות מרשים מנקודת המבט הזאת), אבל עדיין הייתי חרמן עד לגמירה המיוחלת.
נפרדנו בנשיקה. סך הכל הייתה מאוד חמודה, שירותית. נראית סה"כ טוב. ייתכן ובעבר נראתה טוב יותר (על פי דיווחים אחרים), אבל אין לי כלי השוואה.
האם אחזור?
כנראה שלא:
המחיר גבוה מדי (ב- 500 יתכן ואשקול לחזור)
עם זאת, משהו בי אומר לי שכנראה אני מחפש פרטית אחרת (דומה לאחרונה שלי) שאני בספק אם יש כזאת בנמצא. או כמו שציינתי בהתחלה, מישהי אתיופית, כי הן ממש עושות לי את זה, אבל זה הרבה יותר קשה למצוא.
אם יהיו כאלה או ביקורים חוזרים, אדווח שוב. בתקווה למצוא את הפרטית החדשה האידיאלית....