כ מזל - לעכשיו בפתח תקווה אמת בפרסום - סקס אדיר

מזל - לעכשיו בפתח תקווה אמת בפרסום

1
הייתי אתמול אצל הגבר(ת), מדובר במתלבש שלא רק שלא מסתיר את זה היאהוא גם טרחה לציין זאת מספר פעמים ואף להוסיף שאין לה חזה. ענתה בסבלנות על כל הקושיות בטלפון, מה כן, מה לא ואפילו למה לא. הפרסום אגב באתר הצהוב.

נתחיל ממחיר, הסטנדרט, 400 ש"ח לשעה.
מיקום, דירה פרטית בלב פתח תקווה. לחלק נח להגיע, לחלק פחות. לפחות הייתה חנייה ליד.
דיסקרטיות, בניין ישן בלי אינטרקום, אז אתה לא מחכה למטה כמו דביל. אבל השכנים שלה צריכים להיות ממש מטומטמים אם הם לא מבינים את כמות הגברים שבאה לבקר.
הדירה עצמה סבירה, מאוחר יותר התברר שיש כלב בבית בחדר המיטות וכשעברנו לשם הוא קיבל את הסלון. יש יותר מספק סביר שהוא נוטה לישון על המיטה, ועל הסלון. כלב מטופח ונקי אבל עדיין.
בזמן שהיינו בחדר המיטות היה רעש בבית, קצת יותר ממה שכלב ממוצע עושה, העלה לי מאד את החשש שיש אדם נוסף בבית אבל לא ראיתי שום עדות נוספת, בכל זאת בניין ישן, אולי קירות דקים.

מראה, הפנים מאד נשיות, קיבלה אותי בפנים מחייכות ועקבים מאד גבוהים. קצת פטפוטים, תיאום ציפיות נעשה כמעט לחלוטין עוד בטלפון. תשלום ומתחילים.
גוף נחמד, רזה, טיפה שרירית בידיים אבל נעים. תחת קטן וזין שכמה שלא שיחקתי איתו לא הצלחתי להעמיד לזיקפה מלאה.
מגולחת בכל הגוף, מה שאומר שיש נקודות שמרגישים קצת זיפים, ממש לא כיף.
נקייה, מריחה טוב, מוצצת בלהט, משחקת עם הלשון. אין רימינג, מדי פעם צריך להנחות אותה. אבל מאד סובלנית ושירותית.

סה"כ חוויה סבילה בטח שלא וואו. אפשר להתנחם שבמקום לחפש קוקסינלית ולקבל מתלבש קיבלתי את מה ששילמתי עליו.
לחזור, אני לא מוצא טעם, חמודה ככל שהגברת תהיה.

4
[QUOTE=הרגלים מגונים] הייתי אתמול אצל הגבר(ת), מדובר במתלבש שלא רק שלא מסתיר את זה היאהוא גם טרחה לציין זאת מספר פעמים ואף להוסיף שאין לה חזה.  ענתה בסבלנות על כל הקושיות בטלפון, מה כן, מה לא ואפילו למה לא. הפרסום אגב באתר הצהוב. 
נתחיל ממחיר, הסטנדרט, 400 ש"ח לשעה.
מיקום, דירה פרטית בלב פתח תקווה. לחלק נח להגיע, לחלק פחות. לפחות הייתה חנייה ליד. 
דיסקרטיות, בניין ישן בלי אינטרקום, אז אתה לא מחכה למטה כמו דביל. אבל השכנים שלה צריכים להיות ממש מטומטמים אם הם לא מבינים את כמות הגברים שבאה לבקר. 
הדירה עצמה סבירה, מאוחר יותר התברר שיש כלב בבית בחדר המיטות וכשעברנו לשם הוא קיבל את הסלון. יש יותר מספק סביר שהוא נוטה לישון על המיטה, ועל הסלון. כלב מטופח ונקי אבל עדיין.
בזמן שהיינו בחדר המיטות היה רעש בבית, קצת יותר ממה שכלב ממוצע עושה, העלה לי מאד את החשש שיש אדם נוסף בבית אבל לא ראיתי שום עדות נוספת, בכל זאת בניין ישן, אולי קירות דקים. 
מראה, הפנים מאד נשיות, קיבלה אותי בפנים מחייכות ועקבים מאד גבוהים. קצת פטפוטים, תיאום ציפיות נעשה כמעט לחלוטין עוד בטלפון. תשלום ומתחילים.
גוף נחמד, רזה, טיפה שרירית בידיים אבל נעים. תחת קטן וזין שכמה שלא שיחקתי איתו לא הצלחתי להעמיד לזיקפה מלאה. 
מגולחת בכל הגוף, מה שאומר שיש נקודות שמרגישים קצת זיפים, ממש לא כיף.
נקייה, מריחה טוב, מוצצת בלהט, משחקת עם הלשון. אין רימינג, מדי פעם צריך להנחות אותה. אבל מאד סובלנית ושירותית.
סה"כ חוויה סבילה בטח שלא וואו. אפשר להתנחם שבמקום לחפש קוקסינלית ולקבל מתלבש קיבלתי את מה ששילמתי עליו. לחזור, אני לא מוצא טעם, חמודה ככל שהגברת תהיה. 
[/QUOTE]
אחלה דיווח שנותן תמונה מלאה
שמח לשמוע שיש (כנראה) עוד מארח/ת בעלת תודעת שירות גבוהה!!
אם כי בעיני אין כל הבדל בין מתלבש לגבר ואישית זה לא עושה לי את זה בכלל
אם אין ציצים..טוסיק ופנים נשיות זה לא עובד אצלי

7
[QUOTE=צעיר לנצח] כל מי שמחפש מתלבשות, יש באתר אטרף בחינם
בלי בעיה

ולשלם על זה 400 ש"ח?

אבל באמת שאני לא שופט. כל אחד עם כיסו, כוסו וכעסו[/QUOTE]
זה באמת לשיקולו של אינדיבידואל
בלי להכנס לזה ולמרות ששוב בעיני מתלבש זה גבר לכל דבר ועניין וגם אם ישלם לי כסף לא עובד אצלי!! היתה לי בחו"ל נפילה עם משיהי שמצאתי ברחוב... כשהגענו למלון היא התפשטה וגיליתי שהגוף שלה מאוד אנדרוגני הטוסיק שראיתי בחוץ היה כריות ספוג והציצי שלטענתה הורמונלי היה גברי לחלוטין.... כמובן שהעפתי אותה ממני..זה קרה במהלך ההתנסויות הראשונות שלי (בלילה מאוד שתוי והיה מדובר באסייתית עם פנים די נשיות) מאז אני דואג לוודא שהטוסיק זה טוסיק והחזה ההורמונלי באמת הורמונלי ולא סיפור כיסוי

לדעתי מה שחשוב במקרה הזה (בניגוד למה שסיפרתי) זה שמדובר (על פי הדיווח) בנותן שירות הוגן שלא הסתיר את זה ובשירות סבלני ונעים ..וזה מה שחשוב!! כי מי שאוהב מתלבשים לא תהיה לו בעיה לשלם

8
נפגשתי עם ״ מזל ״ פעמיים דרך אטרף ( לא בתשלום )
גרה במרכז העיר בפתח תקווה. ( ולדעתי היא בחיפה כרגע לחודש הקרוב ).

מדובר במישהי משכילה שאוהבת להיות לביאה ביום ו ״ זונה ״ בלילה.

לגבי המראה:

להערכתי 1.75 + , תמיד היתה על עקבים כשנפגשנו אז תוסיפו עוד כמה ס״מ טובים.
יודעת להתלבש ולהריח סקסי, פאה כמובן - אודם ומריחה טוב.

גוף:

סקסית מאוד למתלבשת, חלקה עם טוסיק מאוד סקסי.
כמובן שאין ציצים או כל דבר הורמונלי שנראה בכיוון.

סקס:
מאוד זורמת -- אוהבת להרגיש ״ זונה ״ אם אתה גבר דומיננטי שאוהב לתת עבודה אז ״ מזל ״ אופציה טובה.

אך ורק פסיבית, היא לא נמשכת בכלל למצב שנוגעים לה במרשמלו.

אבל חח תמיד יש אבל, לא?

מתלבשת, וכן היא שירותית ומאוד נחמדה ואפילו משכילה למי שבא לפטפט במקום *****
ובאמת הכל אחלה, אבל 400 שקל? WTF ? רק עכשיו נודע לי שזה הסכום שהיא דורשת.
שמעו אם אתם בקטע של מתלבשות וזה מחרמן אתכם אז היא בטופ לדעתי ללא ספק.
אבל לדעתי למתלבשת מגיע גג 100/150 ש״ח
ותנסו לתפוס אותה בלילות, לרוב היא חרמנית וזורמת
אז אולי תחסכו קצת ג׳ובות.
והיא באמת נהדרת, בהכל ( ד״א הבית נקי ואפילו מעוצב :) ראיתי שזה חלק מהבקרת איכות פה ).

בהצלחה

9
הייתי ממזמן ולדעתי אפילו דיווחתי.
התאור של פותח השרשור תואם גם את החוויה שלי.
ההתרשמות שלי גם מהמראה וגם משיחה קצרה איתו שזה בחור הומו שמבין שהצגתו
כמתלבש/קוקסינלית + גוף קצת נשי, רק היא יכולה להביא לו קליינטים.
בגלל זה, למרות השרות המשובח לא חזרתי. זה לא מה שאני מחפש
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

10
הייתי איתה פעמיים ללא תשלום. המחיר נשמע לי מאוד מאוד מאוד גבוה (אבל זה עניין אישי, כל אחד והמחיר שהוא מוכן לשלם). היא נראית מאוד טוב למתלבשת, אבל צריך לזכור שזוהי מתלבשת ולא קוקס. אני קצת בשוק מהמחיר (כמו שאחד כבר אמר לפני) אבל סה"כ היא מאוד חמודה באופי ונותנת הרגשה טובה. חרמנית מאוד ואוהבת סקס...

תודה על הדיווח!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”