כ מרינה האונסת , האומנם ? - דף 2 - סקס אדיר

מרינה האונסת , האומנם ?

11
היי
ביקרתי אותה גם.
מה אגיד...פשוט לא הייתי מסוגל להיכנס איתה אחרי שראיתי אותה. הגעתי חרמן וכל החרמנות ירדה ונעלמה ברגע שפתחה את הדלת.
כשראתה שאני מהסס הרימה את השמלה לחשוף את גופה. לא רק שלא עזר זה הוריד לי ממנה עוד יותר. אני לא מזלזל אבל המראה שלה לא טוב בלשון המעטה.
כל בחורה ממוצעת שצדים בקלות בצט לסקס נראית טוב ממנה ובחינם.
אין לי דיווח עליה כי לא נכנסתי איתה. תודה לחבר ששלח לי את הפון לפחות כעת אני מבין שלא הפסדתי שום דבר והיא ירדה מרשימת המטרות שלי באופן סופי. את הכסף שלי מעדיף לבזבז על בחורות שאני נמשך למראה שלהן.

מרינה האונסת , האומנם ?

13
[QUOTE=Jerassi] לא יודע מה אתם רוציםשלחתי לכם מספרים בפרטי ואמרתי לכם שהבחורה מכוערת .מי שבוכה על המראה שלא יריב איתי בפרטי אחרי זה .
[/QUOTE]
חופשי... גם לי אוכלים את הראש לגביה.
היא מגעילה! וקצת לא בסדר! וכבר אין לי את המספר שלה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

מרינה האונסת , האומנם ?

14
חברים, אני לא בא בתלונות לאף אחד. כתב
את התרשמותי האישית וזהו.

למרות הביקורת הלא ממש מחמיאה שלי הוצפתי בבקשות
לתת את מספר הטלפון שלה. מכיוון שאין באפשרותי לענות אישית לכל הבקשות
אם אדמיין והחבר שנתן לי את המספר מאשרים, אתן אותו פה בפומבי.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

מרינה האונסת , האומנם ?

15
תודה למתקתק ותיק וג'רסי על הפון של הגברת
לאחר כשבוע של נסיונות לקבוע הצלחתי לבסוף לתאם איתה, ובכן הבחורה נראית בשנות ה30שלה ואכן לא יפה בפנים גוף שמנמן וחזה בינוני עם פיטמות קטנות מאוד. נכנסתי להתקלח והיא מייד אחרי "מה נראה לך שאחכה לך במיטה " אז עשינו מקלחת משותפת והופ למיטה נשכבתי על הבטן והיא החלה ללקק את הגוף בדגש על החומיה הסתובבתי והגברת התנפלה על המוט בטירוף של שאיבה וגרון עמוק כולל דפיקת גרונה ובזמן הזה היא לא מפסיקה לאונן לעצמה, הרגשתי שאני מתפוצץ שמה לי קונדום ועברנו לקידוח עמוק משני הכיוונים ובדגש על הדלת האחורית עד לפיצוץ הגדול יש לציין שהיא קצת התאכזבה מכך ולכן שלפה את הגומייה ושאבה את הטיפות שנשארו קצת, מנוחה קצרה מקלחת ויצאתי.
יש לציין שהבחורה לא נראית הכי יציבה וכל הזמן "גונחת" היה נחמד ותאמת שווה את ה 200 ש"ח גרון עמוק עם משאבה חדירה קידמית ואחורית לדעתי שווה אם המראה לא כל כך חשוב, היא לא מכוערת פשוט לא יפה.
נראה לי שאשמור את הפון למקרה חירום ומידי פעם אבקר אותה.

מרינה האונסת , האומנם ?

18
[QUOTE=PIXSAR]
האם המדובר על מרינה עם הקעקועים סביב החזה ומעל "בית הכנסת" ( סלח לי רוני גנבתי לך את התיאור )

[/QUOTE]

פיקסר הכל באהבה ...... Embarrassed

בקצב בו אנו משנים את שמות האיברים בגוף האישה בפורום,למקומות קדושים...

בעוד זמן לא רב, הפמיניסטיות המצטטות את מילותינו חדשות לבקרים,

לא תבננה דבר ממה שאנו כותבים בפורום הקדוש, (הן עוד תחשובנה שזהו
פורום תפילה). Embarrassed

ולעצם שאלתך, מרינה המדוברת בפוסט הנ"ל, אינה מרינה אשר קעקועי קישוטים
לה,

מסביב לכיפות הסלע הקדושות, ומעל בית הכנסת הקדוש.... קריצה

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

מרינה האונסת , האומנם ?

20
[QUOTE=PIXSAR]
גם המרינה מראשל"צ עם הקישוטים על הגוף

אונסת[/QUOTE]
אכן אונסת....אך במקביל אונסת גם את תנוכי האוזניים......Shocked
מדברת הרבה ....בכי
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”