כ נתניתית מבוגרת חיה רעה - דף 26 - סקס אדיר

נתניתית מבוגרת חיה רעה

258
[QUOTE=סופר לה טיב] אין צורך להאכיל אותי בכפית. הבנתי בפעם הראשונה ועניתי , אבל כנראה שלא עשיתי את זה מספיק ברור.אני יודע מה זו גימטריה, ואם גם אתה יודע, אז בוודאי ברור לך שזו לא גימטריה...אם צריך, ותבקש, אנסה להסביר בפירוט.קריצה

[/QUOTE]
צודק ,לא גימטריה
אבל חלק גדול פה לא עולה לכיתה ב׳
הכל ברור בהודעה שלי
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

נתניתית מבוגרת חיה רעה

259
[QUOTE=סופר לה טיב] אין צורך להאכיל אותי בכפית. הבנתי בפעם הראשונה ועניתי , אבל כנראה שלא עשיתי את זה מספיק ברור.אני יודע מה זו גימטריה, ואם גם אתה יודע, אז בוודאי ברור לך שזו לא גימטריה...אם צריך, ותבקש, אנסה להסביר בפירוט.קריצה

[/QUOTE]
צודק ,לא גימטריה
אבל חלק גדול פה לא עולה לכיתה ב׳
הכל ברור בהודעה שלי
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

נתניתית מבוגרת חיה רעה

260
אז הגיע הזמן לדיווח הראשון שלי.
כמו רבים בתחילת דרכם כאן, גם אני עקבתי אחרי הפורום תקופה ארוכה לפני שהעזתי לפצות את פי.

אז אחרי 2 ביקורים מאד מאכזבים ב"מכוני עיסוי" בנתניה די הייתי בטוח שאין כאן כלום ולא ממש בא לי לנסוע עד ת"א.
מפה לשם הורדתי את ממבה וניסיתי לאתר פרופילים בעלי פוטנציאל וכך אגרתי אומץ ופניתי לאירנה.

אחרי התכתבות קצרה בוואצאפ ואישור פרטים + תמונות, קבענו להפגש הערב.
להפתעתי היתה מוכנה בזמן והזמינה אותי לחדר.
לא מדובר בבחורה צעירה אלא באישה אמיתית ובעיני טיפה מלאה אבל בול במקומות הנכונים!
קצת סמול טוק וקופסת פררו רושה שמחליפה ידיים (זכרתי את הטיפ שהצעתם כאן כמה פעמים)

אחרי מקלחת זריזה היא ישר התנפלה עלי!
נשיקות, ליקוקים וליטופים בכל מקום ובתוספת קצפת!
נתנה לשמוליק להמתין קצת ואז תקפה! מציצה חשופה מלווה בליטופים ונגיעות במקומות הנכונים ועוד קצת קצפת.
נתנה עבודה מעולה שכמותה לא חוויתי שנים טובות.
צמרמורות בכל הגוף ושפריץ לפה שנבלע מהר ובכיף.

אחרי מנוחה של בקושי דקה וכמה נשיקות לבחור העייף, עברנו למסאז'. גם כאן הכל נעשה מכל הלב והיה טוב.
הבחור התאושש אט אט ועברנו לסיבוב שני! למרות הגיל (כ40) היא קפצה ותיזזה כנערה בת 18 וזרמה על הכל!

בקיצור חוויה שלא אשכח בזמן הקרוב!
מתמסרת בנשיקות ובירידות, גונחת ומשתוללת. זורמת גם על אנאלי אבל לא נראה שזה המועדף עליה.
חזה גדול עם גוף יפה.
מקבלת בנתניה. עלות 500 + 100 למקום והיא כאן לעוד כמה שבועות בלבד.
מבינה קצת עברית ואנגלית אבל מעדיפה לדבר ברוסית, אז שברתי שיניים - היה שווה

תהנו

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”