כ ויקה הסקסית(והרזה) / בת ים - סקס אדיר

ויקה הסקסית(והרזה) / בת ים

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11278

התמונות השפיעו עליי והחלטתי לשכב על הגדר...

בחורה רזה, הכי רזה שהייתה לי אי פעם, חזה קטן בתולי, שיער ברונטי כמו של ריטה, בת 21-22, הפנים בסדר אבל לא הטעם שלי, התלבטתי אם להישאר או לבטל... מחליט להישאר ל 40 דק'.
אחרי מקלחת מתחילה במציצה, מכניסה חצי ועם הכוונה עדינה מצליחה להעמיק אבל קשה לה... מלקקת ביצים אם מבקשים...
כמה דקות עוברות והיא שואלת "עוברים לסקס?" - "עוד מעט מאמי, תמשיכי בבקשה"... לוקח קצת משחה, מורח ומכניס לה אצבע למנוע, אח"כ 2 אצבעות, ובסוף 3 אצבעות... מפמפם בה בעדינות עם היד בזמן שהיא מוצצת.
מלבישה סגאמי ומתחילה לרכב עליי, עושה קצת קולות של נהנית. משנים לתנוחה אחרת ואח"כ לדוגי ואח"כ לדוגי שטוח עם רגליים צמודות... לא מצליח להגיע לסיום, חוזרת למציצה, אני לא רואה את הסיום קרב, מזכירה לי שנשאר 5 דקות, אני מתבאס קצת אבל ממשיכים במאמצים עד לסיום.

סיכום:
רזה מאוד
צעירה בגיל ובראש
מציצה חשופה
מלקקת ביצים
מתנשקת (כנראה לא עם כולם)
לא ניתן לגמור בפה או על הפנים(אולי תזרום עם אחרים?)
משתדלת לרצות

לא הופתעתי ולא הוקסמתי, בחורה נחמדה בסה"כ בתור חוויה חד פעמית. בדיעבד הייתי הולך לנלי הרזה... לא היה לי קליק איתה ולכן לא אחזור.

המחיר 400/500, מקבלת בבת ים בדירה מחולקת עם שכן רוסי שפגשתי בזמן שיצאתי מהדירה צחוק

----------------------------

:)

3
תודה על הדיווח!
אני מבין ממך שאין ממש אמת בפרסום...

ויקה סקסית יפייפיה ופרטית פרטית !! (האם אכן פרטית?)
חלקה, חטובה ובעלת גוף מטריף וחושני (רזה ונטולת חזה)
תפנק אותך במסאג' אירוטי, מענג ומלטף (כן בטח)
לחוויה קסומה שתשאיר אותך עם טעם של עוד... (עוד חמש דקות צחוק)

4
[QUOTE=backtalker]תודה על הדיווח!
אני מבין ממך שאין ממש אמת בפרסום...

ויקה סקסית יפייפיה ופרטית פרטית !! (האם אכן פרטית?)
חלקה, חטובה ובעלת גוף מטריף וחושני (רזה ונטולת חזה)
תפנק אותך במסאג' אירוטי, מענג ומלטף (כן בטח)
לחוויה קסומה שתשאיר אותך עם טעם של עוד... (עוד חמש דקות צחוק)

[/QUOTE]

ממתי קוראים את מה שרשום במודעה?

אני לא יכול לקרוא לזה נפילה, וקראתי פה דיווחים על נפילות.

הבחורה הייתה לחוצה על הזמן יותר מאשר על זה שאני אצא בלי לגמור, הסברתי לה בסוף לפני שיצאתי שמאוד חשוב שבן אדם ירגיש שקיבל תמורה וסיום שמח.

6
הייתי היום אצל ויקה. מדובר בבחורה רסה נטולת מיניות. ראש של ילדה . מציצה מקונדמת חלשה. רוב הסמן עדיתי ביד . יש לה פצעומים בגב ובמקומות אחרים . הבחורה עם חסה קטן. רוסיה . מי שרוצה לסרוק את כספו בבקשה. לא סקסית לא מעניינת. פינוק גרוע. לא שווה מאתיים של. מנסה להשיג את אניה ולא מצליח....

7
[QUOTE=1478nanush]הייתי היום אצל ויקה. מדובר בבחורה רסה נטולת מיניות. ראש של ילדה . מציצה מקונדמת חלשה. רוב הסמן עדיתי ביד . יש לה פצעומים בגב ובמקומות אחרים . הבחורה עם חסה קטן. רוסיה . מי שרוצה לסרוק את כספו בבקשה. לא סקסית לא מעניינת. פינוק גרוע. לא שווה מאתיים של. מנסה להשיג את אניה ולא מצליח....[/QUOTE]

יש לך בעיה עם הזין.....
המגביה עוף - ירחיק ראות

8
[QUOTE=איצטגנין]

[QUOTE=1478nanush]הייתי היום אצל ויקה. מדובר בבחורה רסה נטולת מיניות. ראש של ילדה . מציצה מקונדמת חלשה. רוב הסמן עדיתי ביד . יש לה פצעומים בגב ובמקומות אחרים . הבחורה עם חסה קטן. רוסיה . מי שרוצה לסרוק את כספו בבקשה. לא סקסית לא מעניינת. פינוק גרוע. לא שווה מאתיים של. מנסה להשיג את אניה ולא מצליח....[/QUOTE]

יש לך בעיה עם הזין.....

[/QUOTE]

בוקר טוב איצטגנין......

זה טוב שיש לו בעיה רק עם הזין...ולא עם ה-א' וה-ע' .

בעיה עם הזין יש הפותרים בעזרת כדורים, או שיחות עם הפסיכולוג כמו במקרה
שלי. חיוך

אך אלו המתבלבלים בין ע' ל א' צריכים לחשוב טוב טוב לפני שכותבים "מעונן
בחוץ"
Shocked

ודי לחכימא ברמיזא .......Embarrassed

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

10
עוד פרט שלא רשמתי בדיווח - גמרתי תוך כדי שאני מביא לעצמי ביד והיא מסתכלת עליי ועושה כאילו מנסה לגרות אותי עם תנועות לשון

לפני כן עזרה לי עם ליקוק ביצים כמה דקות... חדשה במקצוע...

אני מתחרט שלא הלכתי לשילה הקבועה שלי במקום.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”