כ נסטיה 19 בת ים!הפקידה העצובה עשתה הסבה? - סקס אדיר

נסטיה 19 בת ים!הפקידה העצובה עשתה הסבה?

1
התקשרתי למודעה של נסטיה הסקסית להלן:

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11345

לטלפון עונה החברה הסקסית והסימפטית של הפקידה הדיכאונית, ומפנה לבניין הידוע בבן גוריון בבת ים. כפי שהתאגיד סיגל לעצמו לאחרונה ולא לטובה: 500 לשעה.

נסטיה מקבלת בדירה שכבר ראתה לא מעט זונות. פותחת את הדלת לבושה בחלוק על הלנז'רי, מה שהקשה עליי לעמוד על המראה שלה. נערה טהורה, תמה וטבעית - מלבד הגבות שלה. התיישבנו בנונשלנטיות לראיון (יוזמה שלה). בראיון היא עישנה. סיגריות רציניות, לא מנטה, של הכוסיות. אבל מה שהכי הפריע לי בה, היה שהיא... עצובה חושיי החדים קלטו מהגישה שלה שהולכת להיות כאן נפילה, ולכן סיימתי את הראיון אבל החלטתי לשכור מישהי אחרת לתפקיד. אולי אם הייתי עשיר מופלג כמו רב רוני הייתי נשאר ולוקח את הסיכון.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

4
מדהים!
לא ברור למה פעם אחרי פעם מאפשרים לפתוח נושא חדש כשהתמה ידועה: "רציתי לזיין. באתי. נכנסתי. לא התאים לי. הלכתי."
ממש שטאנצ של דיווחים אם אפשר לקרוא לזה דיווחים!. יותר נון-דיווחים. דיווח שאינו דיווח. דיווח על אין-דיווח. כשרון אתה חבר
זה מה נקרא בעיתונאית - נו-סטורי. למה צריך להתחיל כל כך הרבה שרשורים על נו-סטורי?

5
[QUOTE=rijekstrat] מדהים!
<span style="line-height: 1.4;">לא ברור למה פעם אחרי פעם מאפשרים לפתוח נושא חדש כשהתמה ידועה: "רציתי לזיין. באתי. נכנסתי. לא התאים לי. הלכתי."</span>
<span style="line-height: 1.4;">ממש שטאנצ של דיווחים אם אפשר לקרוא לזה דיווחים!. יותר נון-דיווחים. דיווח שאינו דיווח. דיווח על אין-דיווח. כשרון אתה חבר</span>
<span style="line-height: 1.4;">זה מה נקרא בעיתונאית - נו-סטורי. למה צריך להתחיל כל כך הרבה שרשורים על נו-סטורי?</span>
[/QUOTE]
אוי, אתה כסיל... דיווחתי על התרשמותי מהבחורה; אני העדפתי לוותר וללכת על בטוח (רוצה שאדווח שוב על מישהי שכבר דיווחתי עליה כי הייתי איתה שוב? יהיה לזה ערך כי כן נשארתי? כסיל), מי שמעוניין ללכת על סמך האינפורמציה לעיל: שייהנה.
ויותר חשוב: כנראה שאתה בורג קטן (תרתי משמע?) בתחום התקשורת - אתה מקבל כמובן מאליו את מה שמכתיבים לך, מבלי לתהות מהותית. מי לקבוע מה "סטורי" ומה "נו-סטורי"? אלמלא אתה כסיל טכני, היית מצליח לדלות את האינפורמציה הרלוונטית מדיווח ההתרשמות שלי.
ושמחה: מדובר במחליפה זמנית של הפקידה הדיכאונית...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

6
תודה חבר

רק למה להשתמש במילה כסיל כל כך הרבה פעמים? יש גם מילים נרדפות שהיו הופכות את הפסקה לקצת יותר אינטיליגנטית
(http://www.merriam-webster.com/dictionary/thesaurus) - או שכסיל זה מילת היום? קריצה

לא תקפתי אותך לא השתמשתי נגדך במילות גנאי ובכלל אני לא באמת נכנס לפה כדי להתעצבן או לעצבן.
שא ברכה חבריקו

7
חפוז, בלי להעליב, אבל גם לדעתי ההודעה שלך הייתה מעט מוגזמת יחסית לאדם שרק אמר את דעתו בעניין מסויים.
יש לך את כל הזכות שבעולם לא להסכים כמובן אבל גם לזה יש דרך מכובדת יותר לעשות זאת.
מה שרשמת עליו נופל גם, לצערי, לתחום האישי לגבי האישיות שלו, שאותה אף אחד לא יכול לדעת ממש.
אני אישית, וזה רק איך שאני עצמי פועל, אף פעם לא הנחתי מה האישיות האמיתית של אדם פה רק לפי מה שהוא כותב הוא איך הוא כותב זאת.
אבל שוב, זה רק אני.

9
[QUOTE=rijekstrat]
תודה חבר
רק למה להשתמש במילה כסיל כל כך הרבה פעמים? יש גם מילים נרדפות שהיו הופכות את הפסקה לקצת יותר אינטיליגנטית
(http://www.merriam-webster.com/dictionary/thesaurus) - או שכסיל זה מילת היום? קריצה
לא תקפתי אותך לא השתמשתי נגדך במילות גנאי ובכלל אני לא באמת נכנס לפה כדי להתעצבן או לעצבן.
שא ברכה חבריקו
[/QUOTE]
[QUOTE=Coolmen]
חפוז, בלי להעליב, אבל גם לדעתי ההודעה שלך הייתה מעט מוגזמת יחסית לאדם שרק אמר את דעתו בעניין מסויים.
יש לך את כל הזכות שבעולם לא להסכים כמובן אבל גם לזה יש דרך מכובדת יותר לעשות זאת.
מה שרשמת עליו נופל גם, לצערי, לתחום האישי לגבי האישיות שלו, שאותה אף אחד לא יכול לדעת ממש.
אני אישית, וזה רק איך שאני עצמי פועל, אף פעם לא הנחתי מה האישיות האמיתית של אדם פה רק לפי מה שהוא כותב הוא איך הוא כותב זאת.
אבל שוב, זה רק אני.
[/QUOTE]
חפוזי יש אמת בדברי שני החברים !!!
הוא לא העליב ולא הכפיש את שמך,רק העיר הערה והתגובה שלך הייתה לא מידתית.
תרגיע חפוזי,Shocked אף אחד לא שונא אותך כאן.... נהפוך הוא....Star
לכתוב על מישהו שלא עשה לך דבר "טיפש",לא הופך אותך ל"חכם" יותר.....מבולבל
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

10
ואני מבקש להוסיף את הגרוש ללירה...

חפוזי - אם כבר טרחת לכתוב את "ההתרשמות" שלך מהבחורה, לפחות תיתן שם מתאים לפוסט,
אולי שם הבחורה יכול להתאים כשם לפוסט קריצה

כי כמו שזה כתוב, נראה שזה עוד פוסט על פקידות של בחורות, ונראה לי שיש כבר הרבה כאלה, הלא כן?

אמנם רבנו רוני גולן כותב בשמנו ש"אף אחד לא שונא אותך כאן" (ועוד מוסיף: "נהפוך הוא"),
ואמנם אני באמת לא שונא אותך (וגם את אף אחד אחר, כי אני בתכלס משתדל לא לשנוא בחיים האלה),
אבל בגילוי לב אומר שהכתיבה שלך בפורום מאד מעצבנת אותי.
זכותך וכמובן חופש הביטוי וכל זה, אבל לי אישית היא באמת יוצרת תחושה לא נעימה.
אני פוטר את עצמי מהצורך להסביר, והמבין יבין.

מבקש לא להפוך את זה למשהו אישי, רק הבעתי את דעתי (אחרי שאני מתאפק חודשיםבכי)

ערב נעים לכולם !!!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”