עונה בעברית עם מבטא רוסי, מציע פינוק כולל מזמוזים ונשיקות ב-250 ל-40 דקות במקום פרטי ודיסקרטי. מציגה את עצמה כבת 37.
תאום בסדר, אפילו ממספר חסוי. כיוונה לרחוב פרץ קרוב לתחנה הישנה. הרחוב הזה נראה מעט יותר טוב מהאזור, גם המחיר וגם התמורה יותר טובים. לי חשובה היכולת לתקשר עם הבחורה וזה די תנאי לגבי שתדבר בעברית או אנגלית טובה.
אז עכשיו הפרטים הרלוונטים יותר:
מיקום: עובדת לבד בדירה קטנה 2 חדרים ומקלחת (נקיה וסבירה בהחלט, מים חמים בלי בעיה), המקום נקי ומסודר, לא מעבר לכך.
הבחורה: אישה שטוענת בת 37, נראה לי נכון או אולי עוד 5 שנים אבל לא יותר. בלונדינית, שיער קצר מאד, יחסית גבוהה (~ 170+), נהה בפנים ויחסית נחמדה בדיבור. מקבלת בשמלה ארוכה שמסתיר את גופה אבל רואים שיש חזה לא קטן.
בטלפון ניסיתי לקבל יותר פרטים אבל לא הסכימה, אמרה פרטים במקום. אז שאלתי כי בעיקר חשובה מציצה חשופה. אמרה שוב 250/40 כולל הכל.
נכנסתי למקלחת עם מגברת נקיה, חזרתי לחדר וחיכתה במיטה עם תחתונים וחזיה. ביקשה שאשכב על הגב והתחילה בליטופים נעימים ונשיקות שמהר עברו לנשיקות בפה, נתנה לי הרגשה נעימה ומחרמנת. בהמשך הורידה את ביגדיה, נטלי אישה נהה מאד, פנים בסדר, גוף גדול, לא שמנה אך לא מקל, אין בטן. העור שלה בהיר וכנרא שהיא באמת בלונדה. חזה יפה מאד, גודל בינוני + רק חבל שיש תוספת סיליקון קטנה, אני מעדיף טבעי. יש לה טוסית שעומד יפה. מי שאוהב נשים גדולות (לא מתכוון ל BBW) היא מתאימה. למטה היא יחסית צרה ויש חיכוף טוב.
מצצה חשוף טוב מאד, מאד נהנתי והיה לי קשה להתעפק ולא לגמור. הרבה נשיקות הדדיות, שיחקתי לה למטה אבל לא ירדתי לה אבל היא מוכנה, רק אמרה לי שלא נעים לה שמכניסים אצבעות (חבל כי אני אוהב). יש לה גוף יפה וחלק ונהנתי מאד ללק אותו כולל את ישבנה ואת הציצים. דרך אגב פטמות גדולות אך לא בולטות.
מבחינת הזיון התחילה ברכיבה, היה מיסיונרית ודוגי, לא רע בכלל והיא יחסית פעילה. לא הסכימה לאנאלית וחבל אבל נהנתי מאד לשפשף לה חזק מטוסית.
הגמירה הייתה בחוץ אחרי מציצה נוספת ועבודת ישית טובה.
שנינו התקלחנו אחרי אבל בנפרד, לא ציינתי אבל האישה בהחלט נקיה. הייתי 40 דקות כולל הכל.
ישבנו ושוחחנו קצת על כל מיני דברים קשורים למפגש ואחרים, אישה בהחלט נעימה לשיחה. היא עובדת לבד בדירה כל יום עד 5 - 6.
לסיכום:
מילפית יפה ושררותית, סקס טוב בלי אנאלי, מקום בהחלט נקי וסביר. המחיר גם סביר בעיניי 250/40.