כ מקדש הסקס בוינה! - דף 2 - סקס אדיר

מקדש הסקס בוינה!

11
אנסה להסביר (כנראה שלעצמי.....מה שנקרא צידוק עצמי...)
ראשית - אתה נכנס למקום מפואר - לא כוך נסתר....וזה כבר וואאוו אמתי.
ההיצע כל כך גדול, כולן ערומות, מדהימות, אחת אחת מהסרטים, מסתובבות מביטות מנסות לפתות במבט (לא ניגשות אם אתה משדר ריחוק) וזה כל כך מענג את האגו....(צידוק עצמי....חחח)
ואתה מתבלבל במי להתמקד, באיזה צבע, גודל, עיניים ומה לא....
ואתה יכול לשבת שעות, מרגיש על גג העולם, מה אגיד לך, חבר שהיה איתי שם אמר שזה המקום שהוא רוצה למות ולהיקבר בו...
בקיצור, רק בשביל הפנטזיה שווה כל יורו (למרות שבסוף החור שחור באותה מידה....)
כחל נסיעה שלי לארופה חייבת כן, חייבת, לעבור שם.

מקדש הסקס בוינה!

13
אתה שןכח שיש הרבה אנשים שלא בוחרים לאן הם טסים לפי סקס בחו''ל אלא לפעמים לפי עוד דברים וגם יש כאלה שבכלל לא בוחרים נגיד שליחות מהעבודה וכאלה....אז טוב לדעת שבכל מקום יש לי אופציה, ולא הייתי נוסע במיוחד לוינה בשביל זה, אלא שמח שאם ארצה לבקר/אצטרך לבקר שם יש לי תאופציה..

מקדש הסקס בוינה!

14
הייתי בgoldentime פעם ראשונה השבוע, יצא לי לבקר גם בOASE בפראנקפורט, לדעתי אין מה להשוות לגודל ולהיצא שיש בפראנקפורט מעבר לכך שהמחיר גם קצת נמוך יותר שם.
בכל זאת מקום מומלץ למי שלא היה בsaona club או מי שמבקר באזור, נכנסתי עם בחורה צועניה מהונגריה בשם אימנואלה.
.170 חזה סיליקוני ענק, מקועקעת עם משקפיים קינקית ומאוד ליבירלית במיטה ובהגשמת פנטזיות, עשיתי לה זיון גרון מעולה וזיון שדיים משובח, היא מאמנת את השרירים הנשיים שלה כך שהיא מרגישה מאוד צרה למטה והיא הדגימה לי איך היא מקווצת את השרירים תוך כדי זיון חוויה מיוחדת הכי צרה שיצא לי להיות אי פעם מאוד מחרמן.
גמרתי לה בפה והיא שיחקה קצת עם הנוזל ומרחה אותו על הפנים שלה.
מומלצת
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”