כ נדיה 37 הכל כלול - דף 4 - סקס אדיר

נדיה 37 הכל כלול

32
בקרתי לפני כמה ימים את נדיה,ולמרות שלא הכל כלול [ אנלי,סקס מאוד אגרסיבי ],נהנתי מאוד.הבחורה נחמדה מאוד ועושה את כל המאמצים שהלקוח יצא מרוצה.יש לה סבלנות רבה והיא זורמת בכיף. אני הרגשתי כמו עם חברה זונה שזה GFE משודרג. מבחינת מראה,אפשר לומר שאין סיבה למסיבה והשדיים שלה חייבו אותי לתנוחות שבהן אני לא רואה אותן.שאר הגוף סביר והפנים קצת מונגוליות,ולא מכוערות. אחרי מיפגש איתה חייבים להתרחץ היטב כי הליקוקים והנשיקות שלה משאירים גוף ריחני שאי אפשר להסתיר. לסיכום אפשר לומר שאם הייתה חתיכה הייתה יכולה לגבות מחיר כפול על השירות שלה,ב-400 ש"ח היא מומלצת.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

נדיה 37 הכל כלול

33
טוב, הייתי חייב.
אז תיאמתי לי להיום ב10:00, חצי שעה (די והותר) אצל הגברת.
עצרתי בדרך לקנות פרח (יום האשה, או לא יום האשה?) וקפצתי באמצע יום עבודה לגברת.
מראה - אני אהבתי, רזה, רכה ושדיים נפולים וקטנים זה משהו שאני אוהב עוד מימי סטפני ממכון מור (יגאל אלון)
ביצועים - לא ברור, אולי בגלל שעת הבוקר המוקדמת, אולי בגלל שלא התחברנו, אולי בגלל שביעסתי לה את התחת עם הפרח.
אז מה היה? מציצות, בעיקר מציצות, קצת ליקוקים על הביצים והחורתחת (לא ממש רימינג) ונשיקות וליקוקים על שאר הגוף (כולל הברך, שזה האיבר הכי לא סקסי בעולם מבחינתי)
אין ספק שהבחורה מוצצת טוב (לא שיש לי הרבה למה להשוות) מידי פעם קצת אגרסיבית עם התנועת יד, בכל זאת מצצה לי קרוב ל10 דקות עד שגמרתי.
קצת מנוחה, קצת להסדיר נשימה ושוב, מציצה... לא ברור, אבל זרמתי. מסכנה, ניראה לי שהייתי שובר לה את האגן, הבחורה חצי ממני בגודל ועושה רושם של צרה מאד.
אבל יאמר לזכותה שהיא ניסתה, אפילו הזיעה במהלך, עבדה קשה ללא ספק.
את ה200 שלה הרוויחה ביושר, אבל מסופקני אם אחזור לשם שוב.

נדיה 37 הכל כלול

34
פגשתי את העלמה
בחורה לא יפה אבל השירות מטורף מציצה מטורפת יונקת ויונקת ולא נגמרת עד שאני נגמרתי שאבה ושאבה
אם אחזור אולי רק לסשן מציצות

שמה חליפה ופמפתי אותה לסבב שני אגרסיבי וחזק גמרתי אבל מה שאני זוכר זה את שמחת בית השואבה

נדיה 37 הכל כלול

36
ביקרתי את נדיה ומה אומר, מאהבת למופת!!
חוויות חברה מלאה בכל טוב, רזה אך רכה, מציצה מפוארת וסקס מטריף ועמוק.
יש יפות ממנה אבל הכיף שבביקור.... לא ביקור אצל זונה, ביקור אצל חברה כיפית וזנותית Hug
מומלץ לחלוטין!!
Are you experienced

נדיה 37 הכל כלול

37
תודה ל Donkisot
ביקרתי את הגברת אולי הייתה רזה על גבול באנורקסיה עכשיו כבר לא
אכן יש ריח לא טוב והיא לא מיפות אוקרינה
אבל היא ממש מקצוענית יודעת מה עושה ואיך לגרום לגבר לגמור
לא מאכזבת בביצועים אצבע למעלה

נדיה 37 הכל כלול

38
[QUOTE=Niko]תודה ל Donkisot
ביקרתי את הגברת אולי הייתה רזה על גבול באנורקסיה עכשיו כבר לא
אכן יש ריח לא טוב והיא לא מיפות אוקרינה
אבל היא ממש מקצוענית יודעת מה עושה ואיך לגרום לגבר לגמור
לא מאכזבת בביצועים אצבע למעלה

[/QUOTE]
איך מתנשקת ?

נדיה 37 הכל כלול

40
מוזר...
עכשיו אני איתה בוואטסאפ שלחה תמונות, נחמדה, אבהל אומרת בשום פנים ואופן אין אנאלי (בשרשור אני רואה שדווקא זרמה עם החברה) גמירה בפה תוספת תשלום...
מתפנקת? או תפסה תחת (והורידה אותו מהתפריט)?
פידי
הכשלון האמיתי מתחיל כשמפסיקים לנסות
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”