כ מארלי20 והסמים על אליסה מארץ הפלאות (בגירסת בת ים) - סקס אדיר

מארלי20 והסמים על אליסה מארץ הפלאות (בגירסת בת ים)

1
אהלן לכוווולם אחרי שהייה ארוכה באמסטרדם חזרתי לחודש לארץ הקודש (וחודש הבא אני עוזב לארהב ומתחיל את חיי העיסקיים)
לפני שאתחיל אבקש בקשה אישית וחשובה , למי שמכיר ולמי שלא אני סטלן שמדווח על בנות
ביום ראשון (עוד יומיים כן כן) תתנהל בישראל החלטה אם לבצע אי הפללה בישראל (עד 5ג)
בבקשה השתתפו במפגן וחיתמו על העצומה לקריאה לוועדת השרים לשחרר אנשים כמוני לחופשי
לינק כאןhttp://www.xn--4dbcyzi5a.com/2016/03/%d7%95%d7%a2%d7%93%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%aa%d7%a7%d7%91%d7%a2-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%90-%d7%90%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a9%d7%a8-%d7%90%d7%99-%d7%94%d7%a4%d7%9c%d7%9c%d7%94/

לגברת אליסה הקסומה -
תמונות אמיתיות לחלוטין הבחורה נראת כמו 19 ועובדת כמו 21 (מחמאה לטובתה)
ידיים מתופחות גוף יפה (7.6/10) הדשא התחיל לצמוח אבל למען האמת אהבתי את זה לא מתנשקת (לא ניסיתי בגלל הטעם של הוויד שהיה לי בפה ולא רציתי שתקלוט פתאום)

בשטח :
ממוקמת בבת ים רחוב הומה אדם בשעות היום . היום יום שישי הקדוש ולכן היה שקט ודיסקרטי (עוברים ילדים פה ושם לא ביג דיל)
ריח חריף של אלכוהול באוויר בעעע
יוצאי ברית המועצות בהחלט מרגישים את ליבם בבת ים. הפקידה חמודה (לא יודע למה אתם טוענים שהן נוראיות אני חושב שלא נתקלתי אי פעם ביחס שלילי מהן)
קובע לשעות הערב ומגיע . פותחת את הדלת נערה חביבה אומנם כששאלתי אותה האם היא דוברת אנגלית ענתה שכן (בהמשך התברר לי שלא ממש אבל בקטנה אני מדבר אנגלית ברמה של שפת אם.
ככה יוצא שבאמת יותר קשה להבין אותי)
מקלחת והיא על המיטה עירומה ולבנה
איזה כיף גם אני בדיוק יצאתי ערום. כימייה מילולית לא הייתה בנינו. טוב נו ניגשתי לעניין מציצה עם גומי (שמוליק נפצע לפני זמן מה ויש לו עדיין סימני דם כאלה שנראים כמו פצעים - שמנו גומי לא היה לי כוח להסביר שרופא ראה את זה והכל בסדר)
מציצה טובה נהנתי גרמה לשמוליק להתייצב דום ב 3 שניות סקס נהדר נהנתי מאוד וזו באמת הפעם הראשונה שמישהי גרמה לי להזיע בסקס (אל תתלהבו יותר מידי אני לא בכושר אס קחו את זה בעירבון מוגבל) גמירה מיוחלת ואז ראיתי את השמחה על הפנים של הילדה מהמהירות באמת אני חושב שהיא נהנתה...
יש לי עוד כמה דברים לשתף אבל מאוחר וצריך לזוז לישון אמשיך פה מחר..
תודה על ההבנה אוהב מארלי20

(אדמינים תאשרו את הפוסט בבקשה על שני חלקיו אנא תירמו ועיזרו לשינוי במדינתנו הקטנטונת)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”