שלום
האם זה רק אני (חשדן גדול) או שאופן כללי יש בזמן האחרון הרבה משטרה באיזור התעשיה של חולון?
כל הזמן רואה לפחות רכב משטרתי מסתובב שם.
הכי מבאס זה שיצא לי לאסוף הערה שאני לוקח אותה לביתה באמצע הדיון של מה אני מקבל בדרך שוטר דופק לי על החלון.
הבחורה הלכה למעצר ואני קיבלתי דו"ח של 250 שקל (בדו"ח רשום שאספתי נערה עובדת).
האם מישהו יודע מה העונש על תפיסה באמצע האקט?
תודה.
משטרה באיזור התעשיה בחולון
2לדעתי אין סעיף כזה בחוק "איסוף נערה עובדת".
יתכן ועצרת במקום שהעצירה אסורה, ובתיאור העבירה השוטר רשם מה שרשם.
בכל מקרה - בדוק את מספר העבירה (השוטר חייב לציין אותו בדו"ח) ותלמד על מה חוייבת.
המגביה עוף - ירחיק ראות
3אם זיינת בחניון מסודר ולא באדום לבן / מקום אסור לחניה אז הכל בסדר
השוטר יכול לטעון שראה אותך עוצר במקום אסור לעצירה וחניה לצורך העלאת נוסע אחר, אך אתה (אם לא אכפת לך) יכול לטעון שזה טיעון מגוחך בגלל שהוא ניגש אליך באמצע האקט, הרי איך ידע שזו נערה עובדת אם לא תפס אותך באמצע האקט?
אם מה שכתבתי בשורה הראשונה תקף, אז תנסה להגיש ערעור בכתב למשטרה עם הטענה הזו.
אם בכל זאת מתעקשים להשאיר את הדו"ח, אז אתה יכול להישפט, אבל זה כבר משהו שלפחות אני לא הייתי עושה מהפאדיחות.
אם זה כמו שאני חושב אז השוטר חרג מסמכותו והביא לך דו"ח תעבורתי על מעשה שאינו מוסרי לעניות דעתו שאינו קשור לעבירת התעבורה.
אם האקט התבצע במקום אסור לחניה אז אתה יכול לטעון שהיו שם (ולצלם להראות שתמיד) רכבים אחרים חונים שלא קיבלו דו"ח ורק אתה קיבלת דו"ח בעקבות אפליה כלפי צרכני מין (הרי הוא הודה בדו"ח)
בכל מקרה זה מעניין, תעדכן מה החלטת ואיך נגמר
4את הדו"ח קיבלתי על עצירה והפרעה לנסיעה...בפירוט הוא רשם שאספתי נערה עובדת...
בפירוט הוא רשם נערה עובדת...לא הולך למשפט...לא רוצה להתעסק בזה...
isz1-- אתה בטוח שמותר לבצע סקס במגרש חניה? זה עדין מקום ציבורי,לא?
פטישחשמלי -- לידיעתך אם יש שלט שאומר שאסור לעצור אז זה עדין דו"ח (נהגי מוניות מקבלים על זה הרבה) :)
איצטגנין - הפרעה לתנועה...
בפירוט הוא רשם נערה עובדת...לא הולך למשפט...לא רוצה להתעסק בזה...
isz1-- אתה בטוח שמותר לבצע סקס במגרש חניה? זה עדין מקום ציבורי,לא?
פטישחשמלי -- לידיעתך אם יש שלט שאומר שאסור לעצור אז זה עדין דו"ח (נהגי מוניות מקבלים על זה הרבה) :)
איצטגנין - הפרעה לתנועה...
5אם אתה נשוי תשלם ותאכל את זה בשקט.
בינינו גם אם לא, אתה תלך למשפט בשביל סכום כזה ותערער כשכולם ידעו שלקחת זונה?
אני מזיין משמע אני קיים
6אני לא יודע אפ מותר או אסור לקיים יחסי מין בחניה, אולי יש איזה משהו נגד התערטלות בציבור
מה שכן בטוח זה שהדו״ח לא חוקי כי זה הפרעה לתנועה בגלל העלאת נוסע במקום שאסור לעצור ואין שום סיכוי שהשוטר הגיע בדיליי של 10 דקות מהרגע שראה אותך מעלה את הנוסעת, עקב אחריך עד לחניון, חיכה קצת שהעניינים יתחממו והגיח באמצע הסקס
לפחות תגיש ערעור בכתב ותגיד שהדוח ניצן בחניה מסודרת ולא הפרעת לתנועה
מה שכן בטוח זה שהדו״ח לא חוקי כי זה הפרעה לתנועה בגלל העלאת נוסע במקום שאסור לעצור ואין שום סיכוי שהשוטר הגיע בדיליי של 10 דקות מהרגע שראה אותך מעלה את הנוסעת, עקב אחריך עד לחניון, חיכה קצת שהעניינים יתחממו והגיח באמצע הסקס
לפחות תגיש ערעור בכתב ותגיד שהדוח ניצן בחניה מסודרת ולא הפרעת לתנועה