כ מיטל - פלא עולם שמיני - דף 16 - סקס אדיר

מיטל - פלא עולם שמיני

153
מדווח באיחור של כמה ימים לאחר ביקורי אצל מיטל Approve

באמת שאין לי מה לחדש , הכל כבר נאמר , רק מדווח שלא יחשבו שהיא פרשה או משהו...

הדבר היחיד שמבאס אותי אישית הוא שאי אפשר להתקדם ולקבל יותר מהרפייה ,(מציצה בתשלום נוסף) ומשחקי שדיים כאלו ואחרים וזה למרות שהיני

בחור צעיר, נראה טוב ,מתאמן והיא לא אחת החמיאה לי על שאני חתיך בענייה ...כמובן שהצעתי תוספת תשלום אבל נאדה...כלום.

בכל אופן זו החלטה שלה וצריך לכבד זאת.

חוץ מזה מיטל פשוט מדהימה והטיפול שלה שווה זהב אצבע למעלה

מיטל - פלא עולם שמיני

156
מיטל נותנת אחלה שירות, עושה הכל על מנת לרצות את הלקוח
נכון המחיר הוא קצת יותר יקר משאר המקומות אבל לא לשכוח שמיטל היא פרטית והיא נראית פי אלף יותר טוב משאר הבנות שנמצאות בשוק(לפחות לדעתי)
מי שלא היה עדיין אצל מיטל חייב להגיע ולהתרשם!!

מיטל - פלא עולם שמיני

157
אחרי כל הדיווחים כאן הייתי חייב לנסות.
דווקא השדיים העצומים שהוזכרו כאן הרתיעו אותי קצת, אבל היו כאלה שאמרו שהם רק גדולים.

הגעתי. בניין מוזר כי הוא תעשייתי כשבכל קומה יש רחבה גדולה (כמו חצר) שממנה נכנסים לחדרים/משרדים.
המקלחת לא רעה. הטיפול על מיטת טיפולים.
מיטל נראית לא רע, ואפילו נחמד אבל לא מעבר. אין פלא, לא שמיני ולא ראשון. גודל טוב, לא ממש עומד, אבל לא נפול.
נחמד היה לקבל טיפול ממישהי שמדברת עברית. חיוך
העיסוי לא הרגיש מקצועי, אבל נעים. מתייחסת לחבריקו גם כששוכבים על הבטן - נחמד.
עושה קצת בודי כשאתה על הבטן.
ההרפיה היא תוך כדי שהיא שוכבת צמודה אליך - נעים, או כשהיא יושבת עליך - מאד נעים.

לא יודע אם אחזור כי אחרי כמה נסיונות שונים של הרפיה נראה לי שזה לא ממש עושה לי את זה. אחרת הייתי חוזר לנסות שוב כי הבנתי שהיא יכולה לגוון קצת וגם כי היא נותנת הרגשה נעימה.

מיטל - פלא עולם שמיני

159
לא הייתי אצל הרבה בחורות לפני מיטל . כשהגעתי למיטל הבנתי מה הפסדתי, השרות שלה מצויין, אני מכיר אותה כבר 8 שנים ולא הייתה אפילו פעם אחת שהתאכזבתי . ברור שלכל אחד יש טעם שונה ועל זה ניתן להתווכח . על שרות לא ניתן להתווכח כי מיטל משתדלת מעל ומעבר שתהייה חוויה נעימה ולכן רוב החברים בפורום דווקא ממליצים עליה בחום. אני שוב מצטרף לכל הממליצים בפורום על מיטל , מי שמעוניין בחוויה נעימה ומרגיעה מיטל היא הכתובת.
אוהב ציצי

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”