כ נדיה 37 הכל כלול - דף 5 - סקס אדיר

נדיה 37 הכל כלול

43
אני לא חושב שכדאי להתייחס לדבר ברצינות יתרה ידידי.
הערה זו אכן נכונה לגמרי, אך אם דאגה בליבך דע נא כי הדבר נכון לגבי כל מרחב מדגם אנושי בסדר גודל כזה.

ולמען הסר ספק אני מוצא את ההגברת, שמצאה חן בעיני עד מאוד, אדם ישר.
בין היתר בחרתי להעמיק מעט את יחסי עימה, נעתרה בקשתי חיוך גדול לכן מסקנתי בקשר ליושרתה
נתקבלה לאחר מעט יותר מפגישה או שיחת טלפון קצרה עם הגברת....קריצה
Are you experienced

נדיה 37 הכל כלול

44
נסדוק טיפה את הקרח שנוצר למען סתם עוד חיזוק
לשאר דיווחי העבר.
הייתי היום. נהנתי. השאר כבר ידוע. אישה טובה. זה קודם כל. נפש טובה. מזהים ישר. וזה מקרין ומוסיף על המפגש.
אנורקסית ממש לא. ארוטית גם לא. משהו בה לא נוטף נשיות בוא נגיד.
ידיים גבריותתת. ואומר את זה אחד שזה לא בראש מעייניו וזה בטח לא הפטיש שלו.
אבל שוב בסך הכל הכללי. תמורה נהדרת לאגרה. תודה שוב לפטיש שגולל את העניין מראשיתו.

נדיה 37 הכל כלול

45
[QUOTE=סופר לה טיב]
[QUOTE=PseudoMe]לא כל המדווחים ישרים.

[/QUOTE]זו הערה מאד בעייתית, בוודאי כשהיא באה ממישהו חדש בפורום.אם ההערה אינה נכונה, יש פה הכפשה כוללת...אם ההערה נכונה, וכנראה שיש בה משהו, הרי ככל שהיא נכונה לגבי יותר מדווחים, זה מעורר יותר מחשבות עגומות.[/QUOTE]
בוקר טוב אליהו: ניסיוני לימד אותי שההערה אכן נכונה... אפשר לומר שכל בחורה שקראתי עליה המלצות גורפות וסופרלטיבים בפורום - התבררה כנפילה מוחלטת.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

נדיה 37 הכל כלול

46
פגשתי אותה עכשיו בתור לקוח האחרון להיום ,
הבחורה סך הכול נחמדה מאוד כמו שאמרו כאן , היה כימיה נהדרת כבר מהתחלה שפתחתי את הדלת .
דיברנו משהו כמו חצי שעה על החיים והתעניינה מאוד בשירות הצבאי שלי .

התחלנו לשתות יין שקניתי בדרך , והתחלנו להתנשק ( לא יודע מה אנשים דיברו על ריח חזק של סיגריות ) מנשקת מעולה התנשקו משהו כמו עשר דקות ואני לא מגזים .
עברנו למיטה למספר תנוחות וכאן נגמר פגישתנו .
אישה נפלאה עוזבת בקרוב דרך הגב , ממליץ לכולם .

* חשוב לציין שהיא לבשה תחפושת של שוטרת שהיא קנתה *
ממליץ לנצל את זה

נדיה 37 הכל כלול

47
אפתח בתודה לעלמות החן אשר חיבתי אליהן, כשהן מבסמות עד שכרה, רבה ואיתנה :)

נדיה ואולה....

לאחר מספר בילויים משותפים שלי עם הגברת נדיה בהן נכחה גם אולגה - החל ממציצה לוהטת, ברכב, באמצע רחוב סואן בבת יםצחוק

וכלה במשגל סוער אל מול קהל שיכור במועדון "נכון" בפורים Wacko שאלה לפתע נדיה בעודי מוביל את הנשים לריכבי האם חשקתי בה

ובאולה יחדיו Hug אני מניח שניתן להסיק כי תשובתי הייתה חיובית.

שתי נימפות שיכורות, רטובות ומרטיבות על מיטה, ספה, רצפה ואני בטוח שאם תשאלו אותן גם לתיקרה היה חלק בסאגה :)

פרט לתמונה בה אני נותן אהבה עמוקה בהיכלה של נדיה בעוד אולה חופרת עמוק וייסודי בישבני בעזרת לשונה.... אוכל להציג בכתוב

רק חיוך :)
Are you experienced

נדיה 37 הכל כלול

48
מרוב הביקוש לעלמה נדיה, אתמול דפקה לי פראטיה(ברז) קבעה איתי ל22:00 ןלאחר טלפון מימני היא שולחת לי הודעה, מצטערת אבל אני יתפנה רק עוד שעתיים שלוש, אמרתי פששש פעם ראשונה שזונה דופקת לי ברז חחחחחחחחח ענק לאן הגענו

נדיה 37 הכל כלול

50
נדיה ?
אז ככה. נהפוך את הסדר המקובל כאן ונציב בראש הדיווח את ההצהרה - היה נחמד - לא אחזור
באדיבות החברים הנפלאים ששלחו טלפון תיאמתי איתה בקלות מפתיעה פגישת שבת .
אוהב לנסוע בשבת לבת ים - כבישים דלילים אוויר צח ואפשר לחנות בכל מקום כולל במקומות שבאמצע השבוע מוציאים אותך להורג אם חנית בהם.
נדיה ממש נחמדה רגליים ארוכות וחטובות עור חלק , ישבן חלק ומזמין, שפתיים רכות ונעימות -
ובניגוד לכמה מהדווחים -הבל פה תקין לחלוטין - אולי כי השעה היתה מקודמת והייתי ממש דקות אחרי שהתעוררה ועוד לא הספיקה לעשן הרבה.
ביקשה שאביא לה שישיית מים ובשמחה טלטלתי לדירתה את התשורה. התעקשה להחזיר את העלות אך סירבתי כמובן . פולני או לא ?
נדיה מגיבה במהירות של מעבד 4 ג'יגה למגע ראשון, ותוך שנייה מכניסתך מתנפלת על רוכסן המכנסיים וצוללת למציצה עוד בסלון .
לא לקח זמן רב להבין שנדיה ממש לא מתעניינת בזיון או כל התנהלות אחרת אלא מבחינתה תן לה את הזין בפה למשך כל השעה והיא מרוצה מאד .
בכל רגע נתון מעדיפה להפסיק את הזיון ולעוט על הזין כנשר על שפן וצריך ממש להיות אסרטיבי כדי שתוציא אותו מפיה ותשיב אותו לנקב האחר.
דא עקא !!!
למרות התמכרותה למציצה הטכניקה שלה לוקה בחסר לפחות מבחינתי.
כמי שמבקר לעיתים קרובות אצל ניקול מרמת גן - האלופה הבלתי מעורערת של המציצות בכל הזמנים שיודעת למצוץ בחמש מאות גוונים של אפור לבן אדום ושאר הספקטרום ותישאר לנצח אלופת האלופות בתחום בזכות הגיוון הבלתי נתפס של מציצתה - נדיה למרבה הצער מוצצת בתנוחה אחת במהירות קבועה ובאופן מכני מעצבן ללא כל שינויים מתבקשים לעינוג אבר הרבייה שלך.
היא מוצצת מהר מדי כמו בוכנה במשאבת מים של המוביל הארצי עולה ויורדת באטרף של ממש וכל ניסיונותי להבהיר לה את רצוני במציצה איטית וענוגה יותר למען הגוון לא הועילו.
סוגיה מטרידה נוספת היא שתיקתה הרועמת בעת הזיון.
אם אתם מחובבי הבנות המדברות מלוכלך בעת הסקס - תעשו עכשיו "מחיקת קובץ" על נדיה כי היא דוממת כרובוט לאורך כל השעה.
נכון, למתחילים בינינו היא אולי חווייה בגלל התשוקה המופגנת לכאורה שלה שכולה לא יותר מהצגת פורנו לפי הספר !!! אבל למנוסים ולבוגרים שבנו האוהבים קצת נשמה בזיון היא מאכזבת.
לאורך כל הזיון לא נרשם ריח רע או הבל פה בלתי תקין , היא רטובה במידה ראוייה מלטפת את כל אבריך , נועצת אצבע ברקטומך בעת המציצה אבל גם זה בלי רגש אלא כנעיצת דקר לגילוי מוקשים בשדות דאעש .
לא יודע איפה לשים אצבע על הבעייה המרכזית כי לכאורה הכל לפי הספר ממש סרט פורנו גרמני משנות השמונים אך ה"דבר מה" הנוסף זה שהופך את החוויה מסקס מכני לאירוע מסחרר היה חסר לחלוטין וזו הסיבה שלא אחזור .
נכון עיניה הכחולות מהפנטות אבל חשד קל לכימיה כלשהי שזלגה לגופה לפני המפגש עלתה בי עקב הניצנוץ המוגזם של אישוניה ונכון היא רוצה לענג אבל שוב - טובה לפעם אחת ובהחלט גם הצטערתי שהלכתי על המסלול הארוך של שעה ולא הסתפקתי בקצר כי הערך המוסף של חצי השעה הנוספת לא עמד בציפיות .
עד כאן חפרתי לכם כי הבטחתי לנותני המספר דיווח מדעי רציני ועכשיו תעשו עם זה מה שבא לכם .
דבר אחד בטוח
נפילה זה לא !
חויית על - בוודאי שלא

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”