נא למחוק 91 על ידי dזיין כמה נקודות חיוביות שמצאתי אצל שרון שאין אצל נותנות שירות אחרות.זמינות.פתוחה למשחקים וכו.נראית טוב.מחיר הגיוני עם מיקום נחמדזמינה בווטסאפ, מסרונים .ביום שאני נוחת בארץ , אלך לפקוד את מעונה. ואהבת לרעך כמוך אשמח לעזור לכל חבר ללא הבדלי דת גזע או מין פימיניסטיות, תעשו לי טובה, אל תהרסו לנשים שמעונינות לעבוד ב"מקצוע" ציטוט 26 פברואר 2016, 14:58
נא למחוק 92 על ידי המשוטט האדום הכוס של שרון שינה מראה ומיקוםאבל הטעם עדיין אותו טעםדבש אולי אני נוסע בסקודה אבל אני בטוח דופק את אוקטביה ציטוט 04 מרץ 2016, 00:40
נא למחוק 93 על ידי כוסמין ניפגשתי עם שרון במעונה החדש תמיד כייף להיפגש עם שרון גוף מדהים שרות כפי שאני מכיר תודההרבה מתוקה אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב. ציטוט 23 מרץ 2016, 18:19
נא למחוק 94 על ידי שלמה המלך [QUOTE=כוסמין]ניפגשתי עם שרון במעונה החדש תמיד כייף להיפגש עם שרון גוף מדהים שרות כפי שאני מכיר תודההרבה מתוקה[/QUOTE] איפה המקום החדש ? וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם. ציטוט 23 מרץ 2016, 21:21
נא למחוק 95 על ידי Lavelle [QUOTE=שרון מתל-אביב] אני מארחת בדירתי הפרטית בתל-אביב רח' הירקון ליד מלון רויאל ביץ' [/QUOTE] מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש! ציטוט 23 מרץ 2016, 23:54
נא למחוק 96 על ידי לא_בליגה_שלך הי שרון יקרהמי ביים את הסרטון שלך ? דיוויד לינץ'? קשה לנו להבין את העלילה הרי מסתמן שהשוטר אוינק אוינק עתיד לעצור אותך ואת אמורה להרוויח את את החופש באמצעות סקס אממה מה שאנחנו רואים זה אדידס ומלא סופרלטיבים מחמיאים לעצמך- סוג זיין... תרתי משמעמה יהיה?? ציטוט 26 מרץ 2016, 14:29
נא למחוק 97 על ידי המשוטט האדום יהיה טובלך תבדוק שאתה לא חי בסרט סוג ז' אולי אני נוסע בסקודה אבל אני בטוח דופק את אוקטביה ציטוט 28 מרץ 2016, 02:05
נא למחוק 98 על ידי pcspot הי שרון.מקבלת גם בחורות? מה הניסיון שלך בעינוג נשים? ציטוט 30 מרץ 2016, 14:23
נא למחוק 99 על ידי הלך רוח תודה לאשת המערותלא חאראם להסתיר המינהרות?דוגמנית לחרמנות סיטרא דאחרא האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו ציטוט 06 אפריל 2016, 22:12
נא למחוק 100 על ידי המשוטט האדום היה לי הכבוד להיות הראשון שבדק את (הלבוש של) אשת המנהרותהאמת לא אהבתי את הבגדאבל אל תגלו לשרוןהזיון היה יותר טוב, הרבה יותר טוב אולי אני נוסע בסקודה אבל אני בטוח דופק את אוקטביה ציטוט 07 אפריל 2016, 01:47