כ קייב אוקראינה חלק שלישי !!! - סקס אדיר

קייב אוקראינה חלק שלישי !!!

1
המדריך המלא לקייב

נתחיל בגילוי נאות: אני נרשמתי כחבר בפורום רק לפני מספר ימים אך למעשה אני משתמש בשרותי הפורום שנים רבות. לפי ההגדרות של כמה מחברי הפורום אני אחד מאותם המניאקים שרק שואבים מידע מחברי הפורום ומנצלים אתכם מבלי לתת דבר בתמורה. למעשה המדריך השלם לקייב הוא מתנה שאני נותן באהבה לכל אותם חברי הפורום שהנני מרגיש שאני מכיר אותם אישית ואני מתכוון כמובן למרחיב... לחפוז... לכוסמין... ועוד רבים וטובים...ויסלחו לי השאר... באותה הזדמנות אני חייב לציין שתמיד קראתי את ההתלבטויות של משתפי המידע אם להמשיך לשתף מידע לכל אותם אוכלי החינם כמוני וקיוויתי שלא תתייאשו כי אני קורא אדוק של כל המאמרים שלכם....

טוב לעינייננו... הכוונה היתה לנסוע לברלין לסיבוב kff וכבר הדיל נבחר אך בחיפושים אחר שותף לנסיעה שכנע אותי חבר שגר בקייב להגיע אליו. לא תצטער הוא אמר לי... ואחח... כמה שהוא צדק... ובכן מדובר בגן עדן עלי אדמות לאוהבי הכוסיות והכל בדיסקאונט רציני. החבר שלי מתגורר בקייב עם בת זוג ולא מעורה במיוחד בסצנה המקומית אך אבל מה שהכיר הספיק לי ועוד איך... בקייב יש אינפלציה מטורפת כרגע כך שהמחירים כולם במגמת ירידה. אני לקחתי דיל ל 7 לילות שמונה ימים במלון כולל ארוחת בוקר במרכז קייב ב550$ ואפשר גם בפחות מזה.

כמי שהיה בעיר החטאים פאטיה הפסיקה היא חד משמעית : קייב לא רואה ממטר את תענוגות פאטיה למי שאוהב את הלוק האירופאי כמובן. ובכן הייתי למעשה ב-7 ימים של שכרון חושים. לפני היציאה עשיתי מחקר מעמיק בעזרת חיפוש בפורום.

המטבע המקומי הירבנה. 2900 הירבנה הם 100€. זאת אומרת כל מה שארשום בהירבנה יש לחלק לשש וחצי וזה יוצא בשקלים. שהגעתי קניתי סים מקומי הכי גדול שיש ב180 היריבנה תחלקו בשש זאת אומרת קצת פחות מ 30 שח. גלישה כמובן ושיחות והודעות. את הסים אפשר להטעין עוד לנסיעה הבאה. הגלישה אצלי נגמרה ביום האחרון בשימוש סופר מסיבי. בקייב יש כאלו שלא מדברים אנגלית אך אפשר בהחלט להסתדר. ברוב האתרים יש תרגום לאנגלית ואם לא אז גוגל טרנסלייט עוזר מאוד.

אני לקחתי חדר יחיד במלון. אך אני ממליץ שתזמינו חדר זוגי. זה אולי בגללי אך בגלל שראו את הרכבת האוירית של נערות לכיוון החדר שלי אז יום לפני היום האחרון שומר לויאלי למלון הפנה אותי לקבלה וביקשו שאני אוסיף 250 הירבנה על הבחורה (תחלקו בשש יוצא 38 שח) לדעתי לא שווה את האי נעימות.

טוב לתפריט : מה בא לכם? בחורה למלון? דירת ארוח? או אולי פגישות עם בחורות מאתרי הכרויות? אני הלכתי על כול האופציות...

למעשה המחיר לבחורה זהה בדירה או במלון. אם אתה רוצה למלון תוסיף 100 הירבנה על המונית (תחלקו בשש יצא לכם 15 שח).

אז כמה עולה: הכל נמצא באתרים

Relaxkiev.com

Relaxportal.biz

Sexbombua.com

אפשר למצוא בחורות החל מ- 300 הירבנה עד 2000 הירבנה ז׳א מ50 שח עד 330שח לשעה מלאה במלון. המגוון של הבחורות באתרים האלה אדיר כך שאם עונים לכם ולא מבינים אנגלית ממשיכים לטלפון הבא.

התחלתי במחיר של 1200 היריבנה(200שח) כדי להבין מי נגד מי. הגיעה בלונדינית, פנים יפות, גוף יפה, בהחלט כוסית ברמה של 700 שח בארץ. שעה מלאה gif מלא. פינוק שווה ביותר. סחבק אמר לעצמו רגע אם באה כוסית ב-200שח בוא נראה מה יבוא ב-600 הירבנה. ב-100 שח לשעה אצלך במלון- אתם קולטים. ביקשתי בטלפון שהבחורה תהיה רזה וקומפקטית אני לא יודע מה להגיד לכם או שיש לי מזל או שיש לי מזל אבל הייתי מוכן נפשית להרבה יותר גרוע אבל הגיעה גם כן כוסית...אני מעריך בגיל 35. לא היה לי מה להתלונן על המראה והשרות ברמה שלא תמצאו בארץ.... היא פה בשבילך, זאת העבודה שלה, הלקוח צריך להיות מרוצה.... גן עדן אמרנו... אני לא מתמחה בבקשות חריגות כך שלא עיניין אותי אך ניתן לשאול מה אפשר ולקבל תשובה עיניינית. היא הציעה מציצה ללא גומי אבל אני סרבתי. בשני האתרים הללו התמונות לא אמיתיות, אולי דומות... יש עוד אתרים עם תמונות אמיתיות אך המחיר שם הוא כבר ביורו 100€ או 200€. את זה יש לנו בארץ הקודש...

בסיבוב בעיר פתק שקיבלתי מנערה חיננית שינה לי את כל סדר היום להמשך השבוע. בפתק קיבלתי טלפון של מילה שאותו אמסור בהמשך. מילה מדריכת טיולים בקייב שעושה השלמת הכנסה בתאום והתאמת בחורות לתיירים. לדבריה מקבלת עמלה על כל בחורה שמתאמת לה פגישה. התקשרתי אמרתי שאני אוהב צעירות רזות ויפות בקיצור דוגמניות. אמרה שבתקציב של 1500 הירבנה (230שח) היא יכולה לשלוח לי את מבוקשי. התלבטתי בטלפון ואז היא הציעה לי לשלוח אלי 2 בחורות כדי שאבחר, אם לא אהיה מרוצה מאיך שהן נראות אשלם רק 100 הירבנה על המונית. הסכמתי. וואאאי אלוהים... מה שהגיע זה פשוט החלום הרטוב שלי. כוסית עולם בת 19 גובה 174סמ של שלמות. פנים יפות שאפשר לנשק... מריחה טוב.... מה עוד אפשר לבקש... ויושבת לידה במונית החברה שלה נראתה כמוה אבל באריזה גדולה יותר 183 סנטימטר של יופי אלוהי -לא פחות. לקחתי את הפחות גבוהה... וההמשך צפוי, השעה עברה כהרף עין והרגשתי איך אני מרחף בעולם שכולו טוב, מי שאוהב כוסיות צעירות ו..יפות פשוט לא יוכל לנוח כאן...

ובכן בהמשך השבוע הלוז היה צפוף ביותר בוקר טוב, ארוחת בוקר, טלפון למילה והיפיפיה היומית מגיעה לפינוק שאין דברים כאלה או לפחות אם יש דברים כאלו אז לא במחיר כזה... אני מדבר על גוף חלק ללא שערות במרקם שיש אוקראיני, רגלים לא נגמרות, בילוי gif מושלם עם דוגמנית, בילוי כזה שהשעה עוברת מהר מידי...

בצהריים יציאה לקניון גוליבר - קניון ענק ברמה אירופאית בו למי שיש חולשה ליופי הרוסי פשוט מסתכן בשינוי קצב פעימות הלב. אחרי כמה שעות בקניון אין מצב שלא חוזרים חרמנים למלון...

לאחר שמילה קיבלה ממני שני טלפונים ביום הגדילה לעשות והציעה להפגש ולעשות לי סיבוב דירות בקייב כדי שאולי אמצע מישהי שאני אוהב אבל בתקציב נמוך יותר... נפגשנו בעיר ומילה התגלתה כבחורה רצינית ומעניינת עם ראש עיסקי טוב, היא מיד עדכנה שהיא לא שוכבת עם הלקוחות אבל חשוב לה שאצא מרוצה. סיבוב בשלוש דירות נתן לי מושג על מה שקורה בעיר הזאת. בתקציב 600 הירבנה (חלקו בשש) תמצאו בחורות ממוצעות עם גוף ממוצע, בגיל 35 - אותי לא עיניין. בתקציב 1000 הירבנה תמצא יותר צעירות ויותר יפות. אני מצאתי סטודנטית חמודה וקומפקטית - 45 ק׳ג. בת 20. קבעתי איתה לעוד שעתיים במלון בעזרתה האדיבה של מילה. והמשכתי בסיור המודרך. המשכנו לעוד דירה במחירים 1500 עד 2000 הירבנה. כל מי שנראת לי בסיור שאלתי לשמה ועידכנתי את מילה. מילה הסבירה שהיא מכירה טוב את כל המקומות ויכולה לעשות סיור כזה גם לחבריי. אחכ הלכנו למסעדה ופתחתי שולחן ל4 איש אני וחבר ומילה והעוזרת שלה הכל יצא 70 שח ויצאתי גדול....

את המשך הימים בקייב אתן לכם לדמיין לבד... אבל הקצב בהחלט הזכיר לי את תיאלנד...

גולת הכותרת היתה בחורה צעירה שמילה שלחה לי בת 21 יפיפייה אמיתית כמו בת של השכן. יופי רגיל כזה... בקייב בקייב... יופי רגיל של קייב. מישהי שנראה לי שכל אחד יחשיב ככוסית על... מזכירה בלוק את אניה בוקשטיין רק יותר ארוכה.... בקיצור מושלמת. מצאתי את עצמי מזמין אותה יום כן יום לא... ומי שיצא לו להתאהב בנערה עובדת יודע שאין הרגשה יותר כיפית מזה... היא כמובן החזירה לי אהבה והקפידה לגמור מספר פעמים בכל ביקור אצלי. איזה כיף להיות מאוהב... אל תיבהלו...זה בתנאי כמובן שאתה נשאר עם רגליים על הקרקע ויכול למחרת להזמין מישהי אחרת....

מילה עזרה לי מאוד ואני מציע לכל מי שמגיע לקייב להתקשר אליה ולעשות את סיבוב ההתרשמות כבר ביום הראשון ואז למעשה לתכנן את ההזמנות לימים הבאים.

לסיכום קייב מתאימה לכל תקציב. אני העדפתי ללכת על הסחורה של הביוקר, כזאת שפה בארץ אין סיכוי שאמצא במחירים האלו. אבל כל אחד שיעשה מה שמתאים לו לכיס.

הטלפון של מילה +380931011838+380931011838 או +380689374973+380689374973

מילה התגלתה כבחורה שאפתנית שיודעת לתת שרות. לאחר הסיור בעיר הסברתי לה על הלקוח הישראלי שאוהב לקבל שרות ברמה גבוהה ואוהב לשלם רק אם יצא מרוצה. מילה מבחינתה אמרה שתעשה ככל יכולתה... אל תבנו מגדלים, תתקשרו אליה אם טוב סבבה אם לא יש עוד עשרות טלפונים באתרים שרשמתי למעלה.

אני נהניתי מכל רגע וכמובן שאני מתכוון לעשות עוד גיחה לקייב כשיתאפשר לי.

קצת על המסביב בקייב - המחייה בקייב זולה מאוד. יש רשת מסעדות שנקראת מאפייה. מסעדה ברמה של נאפיס בארץ. ארוחת בוקר 10 שח. סטייק 30 שח. פיצה 15 שח. האלכוהול בסופר זול!!!! למוגבלי תקציב אפשר לקחת דירה במרכז העיר ב-300-500 שח לשבוע. זה נראה לי הפתרון להתנחלות של יותר משבוע בעיר החלומות. גם דירה במרכז העיר מילה יכולה לסדר לכם...

וקצת על אתרי הכרויות - בקייב האתרים החזקים הם טינדר ו - badoo . נרשמתי לשניהם קיבלתי הרבה פניות מבחורות רגילות שרוצות לשדרג את חייהם. הישראלים מאוד אטרקטיביים... נפגשתי עם 2 בחורות... זה גם משהו שצריך לבדוק... רק לידיעתכם אין ארוחות חינם... דרך האתרים לא משלמים לבחורה אבל משלמים על המונית שתביא אותה... משלמים על ארוחה במסעדה, קונים קצת שוקולדים או מתנה בסיבוב בעיר בקיצור... אם אתם מחפשים זיון בלי כסף תדעו שגם כאן זה יעלה לכם...

אין ספק קייב - עיר החלומות.

7
לדעתי הרושם שמתקבל מקריאת הדיווח של פותח השירשור בכל הנוגע לנערות העובדות בקייב ומחיריהן מוטעה.
אנוכי הייתי 5 פעמיים בקייב ונתקלתי במציאות שונה.
בנות במחירים של עד 50 דולר הן בנות פצועות עם שירות גרוע לרוב ומציצה מקונדמת.כדי להסיר את הקונדום נדרש עוד 10-20 דולר.
בנות נורמליות ניתן לפגוש החל מ100 דולר וצפונה.
פצצות על 200-300 דולר.
זה לא תאילנד כאן.
יש כאן המון המון תיירים שמגיעים בשביל למין בראש ובראשונה תורכים ולא חסר אירופאים.
כך שהבנות יודעות בדיוק מה לדרוש.
לעניות דעתי לנסוע לקייב רק כדי לזיין זה ביזבוז זמן וכסף.
לדעתי ברלין עדיפה בהרבה.
גילוי נאות לא הייתי בברלין אך אני נסמך על קריאת עשרות רבות של פוסטים של חברים שונים בכל הנוגע לסצנת המין בתשלום ובמועדונים השונים

9
מסיפורים של הדור הותיק יותר, אנשים שמבוגרים ממני ב15-20 שנה, תאילנד התקלקלה ועוד איך, בנות הרימו את האף, הורידו את רמת השירות, נעשו מפונקות יותר והעלו מחירים.
שמעתי סיפורים מכמה כיוונים שונים על מה שהלך שם בסוף שנות ה90 מבחינת מחירים ואיכות סקס/חווית חברה....ותאילנד התקלקלה....אגב בכל אתר בינלאומי שמדבר על תאילנד ומדווח מדברים על הקלקול הזה..
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”