כ קריסטינה, 26, תל אביב - סקס אדיר

קריסטינה, 26, תל אביב

1
גם את קריסטינה הכרתי באתר הכתום... הגיעה לכאן לשבועיים (נחתה אתמול), אולי תישאר קצת יותר.
סיפרה לי שהיא חברה של אירמה! ביטלתי פגישות, פיזרתי שקרים, ויצאתי לדרך :-)

הפנתה אותי לרחוב הירקון, דירה מרוהטת ומשופצת ברמה גבוהה (מאיפה הן משיגות את הדירות האלה?), דיסקרטיות בינונית... הדלת צמודה לדלת השכנים.
האתנן 600 זוזים (לא התמקחתי, מאמין שאפשר בפחות... אבל יש לסכם מראש על שני אקטים!! היא לא מכירה את שיטת התמחור הישראלית)

מראה:
התמונות באתר לא מחמיאות לה ולא משקפות את הנתונים הפיזיים שלה, היא נראית הרבה יותר טוב במציאות.
1.76, אבל זה מרגיש יותר כיוון שהרגליים שלה ארוכות מאוד, בפרופורציות שמזכירות בובת ברבי... כפות רגליים נאות ומטופחות, מושלמות לחובבי הפטיש, ציפורניים משוחות בלק אדום.
הרגליים הכי יפות וארוכות שנתקלתי בהן זה זמן רב.
שיער בלונד פלטינה (צבוע), עיניים כחולות יפהפיות, רווח קל בין השיניים הקדמיות (אני דווקא לא מחובבי הז'אנר אבל אהבתי)
פנים נאות, לא יפהפייה אבל עוברת מסך, בעיקר בגלל העיניים.
מבנה גוף רזה, אין אפילו גרם מיותר.
בלט בהיעדרו - חזה...
שדיים קטנים מאוד, פטמות קטנות, מזדקרות בקלות ונעימות למגע, משווים לה מראה בתולי של נערה. פחות לטעמי...
ישבן קטן אך עסיסי.
מאוד מאוד מטופחת!
קיבלה אותי בנעלי עקב גבוהות, וכותונות סקסית שמתחתיה חוטיני שחור וסקסי, עגילי חישוק מוזהבים, מאופרת, מבושמת, מקולחת, ומרוחה בקרם גוף יוקרתי - שאפו!

יכול להיות שהפער בין התמונות למציאות גרם לי להתלהב יתר על המידה,
אבל היא ללא ספק כוסית שמשאירה אחריה שובל של צווארים נקועים בכל פעם שהיא יוצאת לרחוב.

ביצועים:
אין אנאלי/רימינג/גמירה בפה/על הפנים/סנוקר לשקדים.
סקס קלאסי ללא צ'ופרים והפתעות מיוחדות.
מרגישים שהיא חדשה בעסק... (גם את היתרונות של זה וגם את החסרונות) ולכן לא תתאים לגברים פסיביים או חסרי ניסיון.
מציצה מקונדמת בלבד, בינונית באיכותה, עוד לא סיגלה לעצמה טכניקה...
לדעתי היא עוד תשתפר עם הזמן אבל בשלב זה נדרשת הכוונה.
מתנשקת צרפתית בכיף ובאהבה, ובאופן כללי היא מאוד משתדלת לרצות.
קונטרות טובות בדוגי, ובמיסיונרית, זורמת, משתפת פעולה, ומרטיבה עד סף ההשפרצה...

מסביב:
בת 26 (אולי קצת יותר), מאוד אינטלגנטית, אנגלית סבירה פלוס, יש לה שורשים יהודיים והיא אף עונדת מגן דוד מוזהב על צווארה
(בתמונות אפשר להבחין בו בצמוד לשני צלבים :-))
שירותית מאוד!! הפלאפון מכובה לאורך כל הפגישה, מלטפת, מנשקת, מחבקת, מחמיאה, מדברת, צוחקת ומשרה אווירה חברית ונעימה.
אחלה GFE! הרגשתי כמו חייל בצבא האדום שחוזר מהטירונות לחברה המפנקת שלו.
זו אמנם לא הסיבה בגללה הגעתי אליה, אבל זה בהחלט שידרג את החוויה.

שורה תחתונה - נהניתי אך לא בטוח שאחזור
תתאים לחובבי GFE ורגליים ארוכות
לא תתאים למחפשי מציאות, חזה גדול, וחוויית פורנו
טלפון יועבר בפרטי לזריזים שביניכם...

קריסטינה, 26, תל אביב

2
הרבה לא,הכי מבאס שגם אוראלי עם גומי ,זה כבר שבר אותי ועשיתי אחורה פנה
בנוסף הגברת מתעקשת שתחכה למטה עד שהיא תגיע לאסוף אותך ,מביני דבר מבינים שאיזו כוסית באה לאסוף אותך שהיא לא בדיוק הבת שלך

אני וויתרתי
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

קריסטינה, 26, תל אביב

6
התאור של backtalker משקף יפה את כריסטינה ומגיעה לו תודה על "הגילוי" שלה. עיקר התרשמותי דומה מאוד לשלו.

יש גם הבדלים קלים. למשל, לי הפריע שהשאירה את הסלולארי על רטט, עד אשר הערתי לה ורק אז היא הפסיקה אותו. עוד יותר הפריעה לי מאין גניחת הנאה, אמנם לא קולנית, אך מזויפת בעליל ואשר היא התעקשה להשמיע מהרגע שהתחלנו בפעילות ועד הרגע בו התחלפה בגניחה אמתית כאשר גמרה (לתשומת הלב, אחרי שגומרת הופכת להיות מאוד רגישה לכמה דקות טובות ואי אפשר לגעת בה באזור החלציים). יש GFE, אך לא הייתי נותן לה שם ציון גבוהה.

אם זאת, לא הייתי רוצה שתסיקו מסקנה לא נכונה. מדובר בבחורה יפה בסוף שנות העשרים שלה - פנים גוף ויציבה, דרך היותה אינטליגנטית, דוברת אנגלית סבירה ובעלת אופי נעים ונטול תסביכים, וכלה בהיותה זיון טוב, של מתחילה מוכשרת.

ובעניין התשלום, אי אפשר להוריד אותה מתחת ל-600 (כפי שגם Dr.Phil כתב); לא קריטי, כי להערכתי זה הוא תשלום סביר בהתחשב בתמורה.

קריסטינה, 26, תל אביב

8
המחיר ירד ל500 וירד הגומי באורלי...
דומה למיכל אנסקי לכל מי שפנטז על מיכל ...כלומר הפנים לא מושלמות..אבל יותר יפות מאשר בתמונותיה שבאתר הכתום.
היתרונות :הגוף נהדר ישבן ורגליים יפים מאוד למעט חזה קטנטן . סימפתית מדברת ומתקשרת בקלות יחסית באנגלית ,פרטית לחלוטין רגישה לניקיון והגינה לפני שירדתי לה נתנה לי לגרגר נוזל לחיטויי חלל הפה כמו אחרי ניתוח חניכיים , הטעם עדיין בפה ..

חסרונות: לא לגמרי מנוסה , גונחת ללא הפסקה וללא קשר להתרחשות ,לא הסכימה כצפוי לגמירה בפה
הסכימה לגמירה על החזה והגוף. רגישה מאוד לניקיון והגינה לפני שירדתי לה נתנה לי לגרגר נוזל לחיטויי חלל הפה
כמו אחרי ניתוח חניכיים ,וגרגרה בעצמה לפני שמצצה לי .מעולה למי שמחפש להתענג על גוף שזוף וחטוב ולא למין פרוע.

נמצאת בדירה נאה בלב העיר .איתנו לעוד שבועיים מומלצת אחזור

איכות בלבד

קריסטינה, 26, תל אביב

9
מעשה שהיה כך היה,

ההיכרות:
---------
לאחר מציאת מספר תמונות יפות של הגברת יצרתי איתה קשר
הבחורה יחסית מאוד זמינה בwhatsapp וענתה מהר מכל אחת אחרת
המחיר 600 נראה גבוה אז שאלתי בתמימות מה זה כולל?
הצדיקה ענתה בשאלה, מה אני רוצה?
אמרתי לה ישר את 2 מצוות הלא תעשה שלה (אנאל ואוראלי עמוק ללא קונדום)
ישר יצאה בצעקתה - ללא אנאל.
בהתאם המשכתי למקד והתעקשתי על האוראלי .. אמרה: "ננסה"
בהתאם קבעתי איתה למחרת ב10 בבוקר
מגיע לקראת 10 ומתקשר .. אין מענה
10:10 אין מענה
10:20 אין מענה
10:25 מענה ישן במיוחד.. ממלמלת סליחה ושצריכה עוד 30 דקות להתארגן
לא אהבתי אבל אני כבר שם אז נו בסדר.

הפגישה והדירה:
----------------
אכן נאמר שמחכה ברחוב, אך לדעתי קצת מוגזם
מדובר ברחוב מאוד קטן וצדדי והיא מחכה בכניסה לבניין ומיד עולים - לדעתי לא נורא בכלל
הדירה עצמה נראית נקיה מרוהטת ויפה, מקלחת עם מים חמים ומגבת שנראתה נקיה

הצדקת:
--------
הגברת קצת פחות מ1.8 מטר, נראית טיפה פחות קלאסית מבתמונות ששלחה
גם נראית צעירה יותר והעיניים טיפה יותר בולטות
בהירה, אך לא לבנה ממש
דוברת רוסית יחד עם אנגלית בינונית מינוס אבל אפשר לתקשר בהחלט באנגלית
סה"כ אישה יפה, לא מהממת.
עיניים כחולות יפות וטיפה בולטות
גזרה מעולה, טוסיק מוצק ויפה, חזה קטן (לי אישית אין בעיה עם זה) עם פטמות יפות קטנות ועומדות
לא מעט שומות מכסות את גופה אם זה מעניין משהו

החוויה
-------
הגעתי עם בקבוק יין , ישר הצדקת טוענת לדת האיסלאם (לא באמת) ושאינה שותה אלכוהול
נו טוב..
התחילה לדבר איתי, ובתמימות שאלתי. המונה? התחיל?
כן. היא אומרת (ברור) ואז נגמרה השיחה
מקלחת מהירה והופ
צר לי לאכזב את קודמי , אבל אמרה שתנסה אוראלי בלי ועמוק - ניסתה והצליחה
אורלי רטוב ונעים ללא שיניים, עם קצת תמיכה שלי העורפה הגיעה גם ממש לסוף (אינני מבעלי הצינורות)
ששאלתי לגבי גמירה ציינה שאכלה כבר ארוחת בוקר ואין לה תיאבון לזרע כרגע (חחח אהבתי)
מסג סביר מינוס לאחריה של כרבע שעה. קצת דיבור וחזרה לעבודה
עוד כ10 דקות של ירידה טובה (שלה, אני לצערי לא מצליח להביא את עצמי לרדת לנערה עובדת)
היו נשיקות כולל שיעורי עברית ולשון תוך כדי (יודעת להגיד: "אני לא מדברת עברית")
ואז הופ בדוגי , תנוחה בה היא נראית מעולה!
עד לסיום סיבוב שני.

סוף דבר:
---------
הצדקת הייתה נחמדה ביותר
אומרת שנוסעת ככל הנראה השבוע אבל אין עדיין כרטיס רשמי,
רוצה לחזור לישראל שוב בכל מקרה
עמדה בהבטחותיה יותר מרוב העובדות התחום (למעט האיחור בבוקר)

סה"כ מבסוט
האם אחזור?
כנראה שלא, בעיקר כי יש הרבה דגי ליווי בים ואני בחור סקרן :)

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”