כ מינה - תל-אביב אוקראינה - סקס אדיר

מינה - תל-אביב אוקראינה

1
ראיתי שאין דווחים על מינה, ומכיוון שיש לי חולשה לג'ינג'יות הגעתי לביקור אצל מינה.
מקבלת בתל-אביב בן-יהודה בניין ידוע לקבועים. התאום מיידי ובלי בעיות.

מינה עצמה - התמונות כנראה אמיתיות, אבל מקצועיות והמציאות פחות זוהרת.
אבללל - גוף צעיר אכן ג'ינג'ית גבוהה ורזה. חזה עבר שיפוץ קל אבל גודל בינוני יפה רך ועומד כראוי. צלקת קיסרית בבטן. אנגלית מינימלית, כפות רגליים יפות ומטופחות.
סה"כ אהבתי ונשארתי. נשלחתי למקלחת ועוד לפני שסיימתי להתפשט, היא כבר עירומה ובמיטה מחכה.

השרות - לא משהו מיוחד לספר - לא יוזמת, אבל נענית לכל מה שרציתי.
מציצה עמוקה - מתנשקת, אפשר חשופה, סקס בכל תנוחה שאליה הובלתי. נראה שנהנית במידה מסוימת בסקס ומגיבה יפה.
די נהנתי, אבל קצת משעממת ולא אחזור כנראה.

אז לאחר שהתיאשתי מלהפעיל את היוזר הקודם
אני עדיין MrG

We are living in a Matrix

MrG

מינה - תל-אביב אוקראינה

7
[QUOTE=שמחה]מה יש להן שם ברוסיה/אוקראינה ?
"כמעט" כול אחת שם יולדת בניתוח קיסרי.[/QUOTE]לא בכל מקום ברוסיה/אוקראינה, אלא באזורים בהם יש צפיפות אוכלוסיה נמוכה, ולפיכך לרופא יש קושי להגיע לכל יולדת ברגע של הלידה הטבעית. לכן, מי שידה משגת ורוצה לידה בנוכחות רופא, קובעת את מועד הלידה לפי זמינות הרופא.
שכיחות הלידה הקיסרית גבוהה במדינות ובאיזורים נוספים בעולם אשר בהם צפיפות אוכלוסיה נמוכה, דוגמת מספר מדינות בארה"ב. שם יש סיבה נוספת, והיא העלות הגבוהה של הרפואה.

מינה - תל-אביב אוקראינה

8
[QUOTE=almoni2009]
[QUOTE=שמחה]מה יש להן שם ברוסיה/אוקראינה ?
"כמעט" כול אחת שם יולדת בניתוח קיסרי.[/QUOTE]לא בכל מקום ברוסיה/אוקראינה, אלא באזורים בהם יש צפיפות אוכלוסיה נמוכה, ולפיכך לרופא יש קושי להגיע לכל יולדת ברגע של הלידה הטבעית. לכן, מי שידה משגת ורוצה לידה בנוכחות רופא, קובעת את מועד הלידה לפי זמינות הרופא. שכיחות הלידה הקיסרית גבוהה במדינות ובאיזורים נוספים בעולם אשר בהם צפיפות אוכלוסיה נמוכה, דוגמת מספר מדינות בארה"ב. שם יש סיבה נוספת, והיא העלות הגבוהה של הרפואה.[/QUOTE]

אני מתבסס על הבחורות העובדות במחוזותינו ,
ורוב רובן , לפחות כך טוענות , מגיעות מ מוסקבה / סן פטרבורג / קייב ,
מקומות אשר צפיפות האוכלוסין בהם - לגמרי לא נמוכה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”